שאלה

rivi4

New member
שאלה

היי היום התקשרה אלי הרכזת ואמרה לי שיש לי ראיון מטעם קופ"ח בחיפה לי גן הבאהים במנהל קופ"ח והיא אמרה שזה יארך שלוש שעות מישהו יודע קודם כול איך מגיעים לשם שתיים מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק שואלים בראיון עבודה ומה כבר עושים שם במשך שלוש שעות

rivi4

New member
מה את רצינית

את רוצה לעבוד כמזכירה רפואית שנה הבאה?

מזכירה רפואית זה לא עם התחייבות ל..

שנתיים ..? בגלל הקורס שלפני תחילת ההתדבות? ואת הרי כבר שירתת שנה אחת, את רוצה שלוש ? :]]

M o n a L i s a

New member
כן כן אני רוצה קופ"ח.........

אבל לא כמזכירה רפואית (לא רשמי) אם אני אתקבל אז יסבירו לי מה לעשות ואני אהיה שם מיני מזכירה
אני רוצה להיות בלין

נויקה

New member
חברות, תרגיעו

מזכירות אולי תהיו אבל לא מזכירות רפואויות. מזכירות רפואית היא מקצוע שלומדים אותו בדרך כלל במכללות מקצועיות כאלו, ולא מניסיון. נעה

pinoki

New member
מה מזכירה רפואית עושה?

כי לפי כל התפקידים שאני עושה כבר אפשר לקורא לי מזכירה רפואית

TwelveEyes

New member
יא!!!

אני עובדת בלין!! ותנו לי לספר לכן, בנות, שזה פשוט אחלה מקום! אמנם אני שם רק חודש, אבל עד כה אני בהחלט מרוצה מהעבודה. קשה, מעייף, אבל שווה
אני יודעת שזו שאתן מועמדות להחליף בהחלט נהנתה ושהבחורה שאתן (כנראה) תעבדו איתה היא ממש מותק, אז המון המון בהצלחה לשתיכן, and may the best girl win

M o n a L i s a

New member
תודה רבה, עשית לי את היום!! ../images/Emo24.gif

יאאאאאאאא הלוואי שייקבלו אותי! יש לי ראיון ב-29, ביום חמישי בבוקר (עם ריבי
), ועכשיו כשאת מתארת את איך שאת מרגישה, אני רק רוצה את זה יותר!!!

rivi4

New member
היי לובה הראיון שלי היה

כבר ביום חמישי והייתי במנהל קופ"ח כללית שזה נמצא בחיפה בשד' המגינים 104 באתי כי הייתי מועמדת למזכירה רפואית בקופ"ח היינו שם כ2-3 שעות וזה התחלק ל4 שלבים שעברנו שם 1. מילוי טפסים אישיים 2.מבחן איקיו ..... כן כן גם אני הייתי בשוק 3. עשינומשהו חברתי ביחד בקבוצות 4.ראיות אישי שלקח כ20 עד 30 דקות ובריון יש גם מין מבחנון קטן

TwelveEyes

New member
שלוש שעות?!

נראה לי שעבדו עלייך.. הראיון שלי (עוזרת לאחיות) היה לא יותר מ-40 דקות, שכללו שיחה עם הממונה עליי ואז עם האחות הראשית במחלקה בה אני עובדת כעת. מאחר והתפקיד אליו את באה להתראיין שונה משלי, אל תתפסי אותי במילה, אבל בראיון שלי היא בעיקר שאלה שאלות כמו איפה למדתי, למה הגעתי לשירות לאומי, כמה אני מתכוונת להתנדב וכ"ו.. לאחר מכן היא הסבירה לי בכלליות על העבודה ואז שלחה אותי עם האחות הראשית למחלקה, שם פחות או יותר הציגו אותי בפני כולם והסבירו לי עוד קצת על העבודה.. וזהו. באשר לאיך מגיעים: אחד היתרונות בעבודה בלין הוא שיש מלאנתלפים אוטובוסים שמגיעים לשם. אישית, אני לוקחת את קו 102 או 108 ממרכזית המפרץ.. אבל היות ואני לא יודעת מאיפה את מגיעה, עצתי לך להרים טלפון ל-04-8549131 (מודיעין אגד של חיפה) ולשאול אותם. בהצלחה

למעלה