שאלה...

שאלה...

אהלן אנשים.... שבוע שעבר חזרתי לשיעור קפוארה אחרי החופשה... ו... לפנינו הופיעה מדריכתנו היקרה... עם חגורה כחול-ירוק
והיא אמרה לנו שאין בנות בארץ מעל כחול
אז שאלנו אותה... והיא אמרה שהיא ועוד שתי בנות יחד איתה עלו בבאגי'זאדו (איך כותבים ת'זה?) לחגורה כחול-ירוק... אז... למה לא היה עד עכשיו בנות מעל כחול? ז"א... קפוארה זה לא דבר חדש בארץ... ונראה לי שבנות היו בזה מההתחלה... אז למה בנים כן התקדמנו כ"כ ובנות לא?

Ze Colmeia

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif

יש תלמידה של איזאק שהיא בירוק ירוק
מי המורה שלך
פלמנגו

גם המורה שלי תלמידה של איזאקי...

ופאדיחה... אבל אין לי מושג מה השם שלה באבדה... זאת שבירוק ירוק עלתה לזה רק השנה? כי בתחילת השנה היא אמרה לנו שאין מעל כחול...

Ze Colmeia

New member
לא יודע את שמה....

אני יודע לא 100% אבל כמעט בטוח שיש מישהי שהיא גם תלמידה של איזאק שהיא בירוק ירוק....

גם אם יש... למה הנשים לא מתקדמות

כמו הגברים
ולא נראה לי שיש... ז"א... מה הרמה הכי גבוהה של בנות בארץ?

Ze Colmeia

New member
אוקי....

כמה סיבות....כדי לעבור את הכחול אתה צריך להפגין רמה מסויימת, ובדרך כלל לוקח יותר משנתיים שלוש כדי לעבור את הכחול, מאז שאני מתאמן אני זוכר את פלמנגו ככחולה, גם המאמן שלי ד"א היה כחול במשך 5 שנים (אמנון- בדווינו). בואי לא נחשיב את צ'יגרי כי לא מהארץ, אחריו נמצא איזאק בחום סגול, כמעט פרופסור, המאמן שלי ואיזק פעם התאמנו ביחד, אבל אין מה לעשות איזאק התקדם יותר מהר והיום יושב על חום סגול ובדווינו על ירוק כחול, העלייה בחגורות אחרי שלב מסויים היא מאוד תלויה בהשקעה שלך. קחי לדוגמא את אדנה לימה, היום מסטראנדה, אדום אדום, ואף אחד בעולם לא עבר והגיע לרמה שלה כל כך מהר, אומנם יש לה ניסיון קודם שהיא חגורה שחורה דן 5 בקראטה, אך עדיין המהירות שהיא הגיע לאדום היא מטורפת, מה שבאמת משקף את הרמה שלה....

ChicleteAbada

New member
כן

כרגע יש באבאדה שתי מסטרנדוס נשים, אחת אדנה לימה מניו יורק והשניה מארסיה מלוס אנג'לס. וזהו.

Bantus

New member
אם כבר מעלים חגורות-../images/Emo53.gif

אז יש לי שאלה.. בחופש פסח אני ועוד כמה חבר'ה נסענו לחנות קפואירה (יותר דומה למחסן) שבקדימה. בעל המקום הוא גם בקפואירה והוא מכיר אנשים וזה. באמצע שהיינו שם נכנס אחד עם חגורה לבנה וסגולה (או כחול כהה) אבל רוב הסיכויים שזה היה סגול... זה נראה לי קורדאו ג'י אורו..אבל אני ממש לא יודעת. נורא מסקרן אותי מה הרמה שלו, מישהו פה יודע אולי??? ואם יש כזה דבר קורדה לבנה וסגולה?? או שזה היה כחול כהה??

jennie 00

New member
נדמה לי שאני יודעת על מי את מדברתתת

היית בקדימה
גם אני... זה נראה קפוארה שופ.. אני לא ממש יודעת אבל יש איזה קטע אם החנות הזאת לא זוכרת הקיצר מקום נחמד
ואממממ...קשה לי מאוד להאמין שהוא בכחול לבן (אין ממש מצב) ואין אצלנו סגול אז...

PernaLonga

New member
המוכר בקפוארה שופ

הוא לא מקורדאו... עד כמה שאני יודע אין בארץ אף אחד(מקורדאו) שיש לו כחול לבן... המקסימום זה עידן הררי. הקונטרה מסטרה (קורדאו ירוק צהוב כחול לבן)

thorondor

New member
גם דניאל סלע הוא קונטרה מסטרה.

הוא זה שהביא את הקורדאו לארץ.

Bantus

New member
אני לא מדברת על דודי (המוכר)

אני מדברת על מישהו שנכנס לבית שלו, הוא היה כחול לבן

Bantus

New member
מזתומרת יש איזה קטע עם החנות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כן, הייתי בקדימה...באמת מקום נחמד, קניתי שם מכנס סוף הדרך..ורוד ואפור..בחיים לא חשבתי שאני יקנה משהו ורוד... אבל אני חותמת לכם, סגור ואני מוכנה להתערב על זה שהוא היה כחול לבן בטוח!!! ולא הייתי לבד, הייתי עם עוד כמה וגם הם "יו..כחול לבן"...נגנבו לגמרי... ובטוח שזה כחול לבן
(כי אין סגול לבן)

Cloud Strief

New member
אחי זה סיפור ארוך

לא מציע לך אפילו לנסות להבין מה הקטע עם החנות ועם קורדאו די אורו במיוחד שאתה מבאנטוס זה סתם קטע מלוכלך שלא מזכירים אותו ולקורדאו בעיקרון אסור לקנות משם (אמרתי כבר שלא כדי לנסות להבין?) וזה למה אמרתי מבאנטוס או קפוארהגינגה קנו חופשי

Bantus

New member
כמה דברים...../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo25.gif

דבר ראשון, אם כבר זה "אחותי" ולא "אחי" (רמז דק לזה שאני בת...) דבר שני, מה הבעיה עם המקום?? יענו אם אתם באמת לא רוצים לעלות את זה פה אז אני מבינה, באמת שאני מבינה כי גם לקבוצה שלנו היה סיפור עם קבוצה אחרת וזה נושא רגיש להעלות, אבל באמת נורא מסקרן אותי, מה הלך שם??? ומה זה קשור שאמרת "במיוחד שאני מבאנטוס"??

למעלה