שאלה...

Cloud Strief

New member
צטערת אז אחותי זה סיפור ארוך ../images/Emo13.gif

בואי ננסח את זה ככה לא משנה איזה סיפור היה לכם עם קבוצה אחרת זה כלום לעומת מה שהלך בין קורדאו די אורו לחנות ובכלל בקורדאו די אורו קורים מלא דברים מסריחים כאלה אבל עדיין חולה על הקבוצה הזאת!!!!!!!!
בכל מקרה מנסים כמה שיותר שהדור הצעיר בוא נקרא לזה ככה לא ישמע מהם ולאלה מקבוצות אחרות בכלל אבל אם ממש ממש מעניין אותך אז מקיסמום אני יגיד לך באי סי או משהו לא בפורום שנכנסים אליו מלא אנשים (לא יודע לגבי המלא אבל נגיד)

ChicleteAbada

New member
כמה תיקונים.

למורה שלך קוראים איאנטה. היא קיבלה עכשיו כחול-ירוק בבאטיזדו (Batizado) יש עוד הרבה בנות גם בחגורה הזאת וגם חגורה ירוקה כבר כמה שנים טובות. דבר שני בנות מתקדמות בדיוק באותה המהירות שבנים, זה קשור לרמה להשקעה ולאחריות. דבר שלישי, צ'יגרי ישראלי בדיוק כמו שאיזאק ישראלי, אז כן הוא הקפואריסט הכי טוב באירופה. דבר רביעי אדנה לימה התחילה קארטה אחרי שהיא התחילה קפואירה וגם את החגורה האדומה היא קיבלה ברגע שהארגון אבאדה הוקם ביחד עם שאר הmestrandos. היא לא קפצה חגורות או משהו כזה.

Ze Colmeia

New member
לא ממש...

צ'יגרי הוא במקור מברזיל, ואני מוכן לשים ערבות על זה. ואדנה לימה ידעה קראטה לפני שהתחילה קפואירה, היא התחילה להתאמן בגיל 12, היא בעצמה סיפרה לנו את זה שנה שעברה בבאטיזאדו. היא סיפה שאין לה ממש כינוי בגלל שכשהיא התאמנה כמעט ולא התאמנו בנות, אז לא ידעו איך לקרוא לה....

ChicleteAbada

New member
ציגרי נולד בברזיל

אתה לא צריך לשים שום ערבות. אבל הוא ישראלי. גם איזאק נולד באנגולה והוא ישראלי. ואדנה התחילה להתאמן קפואירה בגיל 12 לפני הקראטה. (אם אתה מתעקש אתה מוזמן להכנס לאתר שלה, אני משער שזה יהיה רשום שם) אבל זה לא ממש משנה האמת. בכל מקרה בקשר ללבן כחול זה היה lecao אני משער.

Bantus

New member
ואיפה הוא מלמד???

ומה זה הרמה הזאת של כחול לבן?? ומאיזה קבוצה הוא??? (כמה שאלות, יא אלוהים...)

ChicleteAbada

New member
הוא מלמד עם אנדרי בקריות

קבוצת ברזיל ג'רייס, הוא עושה הרבה זמן קפואירה. הוא תלמיד של צ'יגרי עכשיו.

Bantus

New member
רגע רגע רגע....

איך הוא מלמד בקריות אם הוא גר פאקינג רחוק משם??? ואיך זה יכול להיות כי אנדרי לא בברזיל ג'רייס, הוא היה באיזה קבוצה אחרת (השם לא עולה לי לראש) ואז הם עברו לאבאדה ואיזה סבטוחה שלמה בייתה שם... ומאיזה קבוצה צ'יגרי??

Bantus

New member
ניזכרתי בשם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השם של הקבוצה האחרת זה מינאס ברזיל... (לא יודעת איך השם ברח לי מהראש..)

Bantus

New member
תשמעי-

אין קשר בין הבנים לבנות זאת אומרת זה הכל תלוי בכמה תשקיעי, למשל בקבוצה שלנו יש אחד שהתחיל איזה 3 חודשים אחרי חברה שלי והוא ממש הרבה יותר מתקדם ממנה, היא לא שרה, לא מנגנת ולא כלום. הכל תלוי בכמה שאת או כל אחד אחר משקיע. בנים ובנות יכולות להגיע לאותה רמה באותה מהירות אם הם ישקיעו אותו דבר, וזהו :)

למעלה