שאלה ...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif OA 806

אחלה פרק. היה משפט ממש טוב והארם הורג אותי כל פעם עם התרגילים שהוא שולף מהשרוול. חוצמזה שהוא כמובן נראה מדהים חחח
מנטי חמודה....כאילו היא מוזרה קצת אבל היא עורכת דין לא רעה...לאן היא נעלמה?! אני נורא אוהבת את בת'. זה שהיא לא מהווה איום *על מאק עלי מה זה משנה!?! חחחח* מוסיף לזה חחח. חוצמזה הארם גם צריך ללמוד לשתוק. מה זה היה היציאה הזאת כלפי מאק?! כאילו כשמגיע לה בכיף אבל במקרה הזה זה ממש ממש לא היה במקום. *אבל אהבתי את השאלה על הג'וניור אופיסר
הארם נחשב ג'וניור אופיסר אם היא קודמה חודשיים לפניו?! נראה לי שכן*

harmless

New member
לא חשבתי על זה ככה

אבל אם הוא הג'וניור אופיסר זה אומר שהיא רוצה לשכב איתו??? :)

shipper heart

New member
חחח גם אם הוא לא היה ג'וניור אופיסר

היא הייתה רוצה לשכב איתו אין שום קשר במקרה שלו חחחח... ואני לויכולה להאשים אותה.. מצד שני מה שקורה בTILAM... הוא א. לא ג'וניור אופיסר. דמט הוא לא בצבא והוא בטוח לא באותה COC. ב. איכס! תסתכלי עליו! לראות אותו בבוקסר עשה לי סיוטים אחרי זה חחח... *ולא למי שלא הבין אני לומדברת על הארם...*

harmless

New member
כן יש בזה משהו

את ראית את TILAM עוד פעם? למה??!?!?!?!?! אגב קראת איזה כיף לבנות מ-HB? הם באותו מלון של דייויד! אוף איך הייתי רוצה להיות שם בבוסטון. ויש מצב שהוא ירוץ הכל בלי חולצה כי מאוד חם שם היום!
ה
צריכה לארגן טיול לבהאמס בקיץ! גם לנו מגיע להנות מהנוף!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

למה אני לא שם????????????????

shipper heart

New member
לא לא ראיתי את TILAM שוב ואני גם לא

מתכוונת לעשות את זה... חחח ואני יודעת! קראתי איזה מניאקיות גמני רוצה! עאלק אם אתם רואים את זה אנחנו הבנות על קו הסיום עם השלט HAE come to us you know the reason חחחחחחחח קרעו אותי!

harmless

New member
עאלק קראת איזה קטע

הוא איתם באותה קומה אז איזה מישהי שואלת- if they are sleeping in the same hotel does that mean they are sleeping together?? נשמע שהם עושות כיף חיים ודייויד תזהר! נראה לי הולכים לאנוס אותך!

מה ? באמת? מי אלה בכלל? והוא בלי

ננסי הפקצה במרוץ? יאי איזה כיף להן! גם אני רוצה! יאאאאאאאאאי אני ירוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה מקנאה! רגע המרוץ אמור היה כבר להגמר לא? יאי הן באותו מלון יחד איתו....אוףףףףףףףף ....ואם אני הייתי באותו מלון אני מבטיחה לכן....בהחלט היינוsleeping together!

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחח כולם שם חולות...חח

וכולם שם גם מבוגרות *חחח
לכולם שם כמעט יש ילדים! דמט...חחחח* גמלי נראה שיאנסו אותו...בטעות יכנסו לחדר שלו בלילה
חחחח וסוז נדמה לי המרוץ מחר בכלל... לא?

Dark Storm

New member
יש!!! ../images/Emo13.gif

סטאר וורלד מביאים עונה אחרונה של באפי ועונה 4 של אנג'ל חודש הבא!

shipper heart

New member
רק עכשיו ראית?! אני יודעת את זה כבר

שבוע וחצי בערך... חח בואנה גיל עד שאתה קולט משו....

משעמם לי... מי פה?../images/Emo66.gif

אוף...משעמם לללללללי! אני מקווה שתהיו היום בצאט... נגיד מ-10? אוף...יש לי חשק לאכול משהו...

shipper heart

New member
לא צריך להיות דבוק לTV בשביל זה...

חוצמזה שאני כל היום במחשב ולא בטלוויזיה כן? חחח אתה צריך לראות תוכנית אחת ב
ואת יודע. כל הפסקת פרסומות פחות או יותר משדרים את זה...

למעלה