שאלה ...

ROY ABS

New member
שאלה ...

איזו עונה משודרת כרגע ב 4:30 בלילה בערוץ 3. רואי

shipper heart

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif ice queen

אין לי כוח וחשק לפרט אז אני אסכם בכמה דברים- NCIS סידרה מוזרה גיבס בנזונה מעצבן הארם מתוק נשמה חמוד *drooling* למרות שיש פרקים שהוא נראה בהם יותר טוב
ice queen פרק דפוק.... עכשיו צריך לראות את מלטדאון....היה לי הרבה פחות הארם מינטס בפרק הזה משחשבתי...לכן אני שונאת קרוסאוברים בסדרה עצמה *בFFים זה יפה*... הסידרה שאיתה עושים את הקרוס מקבלת הרבה יותר דקות מסך מהסידרה שהפרקים בעצם שייכים לה....כמו שהיה באי.אר ומשמרת שלישית... אבל אני עדיין חייבת לראות עכשיו את מלטדאון חחח... אני כל כך מסודרת בדרך שאני רואה את עונה 8....

../images/Emo32.gif+נצלש משעמם לי בטירוף!!!!!!!!!

שמישהו יציל ואתי ... בבקשה.... זתומרת.. יש לי דברים אשני אמרוה לעשות אבל לא בא לי לעשות אף אחד מהם... בבקשהההההההההההההההההההההההה save me from this terrible fate!!
!! איפה אתן????

חחחחח...דני מה ניסית לבדוק?

אם בנושא ההודעה אפשר להדגיש? חחחחחחחחחחחחחחח את באמת מצחיקולה.... חוצמזה...איך את רוצה שנשעשע אותך דארלינג? להזעיק את תרי כדי שתחבר לך עוד איזה קליף עסיסי? כי זה אפשרי...ורק תרי יודעת לבצע את העבודה הזו כמו שצריך...cb שכמוה....(cb=אחד מהקודים של ה
שלנו...ואני מריכה את הצורך המתקרב לפתיחת מילון חדש... מילון ה-
....) חוצמזה מה עוד אפשר לעשות בשבילך שמאלית יקרה שלי? לשם ההתחלה אני יכולה להעניק לך את זה...

ואיך זה?../images/Emo99.gif

אמנם פה הוא מחזיק משהו ביד...אבל החולצה הזו היא בעצם חולצת בטן...והיא כ"כ מצחיקה עליו בפרק הזה..ועם זאת היא כ"כ
....חחחח למרות שהוא נראה כמו איזה סיסי איתה(תוסיפי לזה את העובדה שהיא ורודה!)...אבל לפרוטוקל יאמר:אני מוכנה לקחת סיסי כזה ANY DAY! ....חוצמזה אני אוכלת שטרודל (תפוחים?) בא לך?

CB it is!

עובדה! את היחידה שהגבת לזה בכזה רצון ומהירות! תרי?שובבה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....ד"א מצאתי מלא אתרים דנדשים!

תרי?

קחי את זה בנתיים...אני נמצאת בו בדיוק עכשיו...אני פשוט מסננת...יש הרבה זבל בין כל מה שעלה לי....

shipper heart

New member
LOL מצאתי פיק שהארם חוטף מכה בראש

ויכול לשמוע את המחשבות של מאק LOLOLOL חחחחחחחחחחח

כמו הסרט של מל גיבסון!../images/Emo6.gif

חחחחח...בטח בפיק כל היום מתואר איך מאק אומרת לעצה: הו הארם..איזה פנים..או הארם...איזה גוף...בלה בלה בלה...ועוד דברים שאסור לפרט...חחחחח ד"א
היום ראיתי את 712..... * ** **** ****** ******** ********** ************ ************** איך היא פלטה ליד סטאורג'יט ..(או מה ששמו...חחח) cous im in love with him'!!!!!!! כאילו אמרתי לעצמי....אווו מייי גאאאאאאש! זו הפעם הראשונה שהיא מודה בפה מלא מול איזה שהוא בן אדם במילים שלמות ומלאות *וברורות* שהיא אוהבת אותו. חד וחלק, בלי משחקים. ואני שואלת את עצמי: איפה המאק הזו היום FCS!איפה היא גגגגגגגאש! ז@@@@!

JAG adiction

New member
היי כולם!!! |ספויילר|

סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך... חוץ מהסמיילים והסימנים, איזה באסה. איזה פרקים גדולים, במיוחד שהארם מדמיין את מאק עטופה במגבת שכזאת בעצם רנה!!!! איזה מזל שהקלטתי את הפרקים האלו.

shipper heart

New member
יאפ בדיוק כמו מה נשים רוצות חחח רק

עם טוויסט לג'אג LOL חחח... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 5 פאקינג מגה! וזה תקועעעעעעעעעע לא רוצה *start crying* נו פייר

למעלה