שאלה..!

lalchook

New member
איפה לומדים לרקוד בירושלים?

שלום , הייתי מאוד רוצה להתחיל ללמוד ריקודי בטן, אני גרה בירושלים ואין לי מושג איפה אפשר ללמוד. אני מאוד אשמח לקבל פרטים, תודה.

reliro

New member
ריקודי בטן בבאר שבע

שלום ,בת 28 מב"ש אשמח מאוד אם תשאירו לי פרטים אודות שיעורי ריקודי בטן בבאר שבע ריקודי בטן כשיעורים פרטיים או בקבוצות ,אני פשוט מחפשת בנרות ולא מוצאת ,מחכה לפרטים בתודה רחל

fifi ness

New member
דורית ייני גם מורה מקסימה מ'ס הט'ל

בירושלים הוא 02- 5857994 והנייד067-530869 בהצלחה שתיהן מורות טובות ושיהיה לך כייף והצלחה פיפי.

crazy eyes

New member
שאלה..!

יש לכם מושג אם יש חוג ריקודי בטן גם לבנות 14?? כי אני מתה ללכת! ואתם מכירים מקום בראשון אולי? תודה רבה לעוזרים!

n o r

New member
לימוד

היי המצלתי לך בחום רק אצל דורית ייני, היא מלמדת בשיטה מיוחדת לה למרות שהיא מלמדת בערבסק ולמרות שזה הסטודיו של יעל מואב, אך אין תחליף לדורית ייני היא מקסימה מסבירה, מיוחדת ומעבירה את לימוד כל תנועה ותנועה וכל הפרדה בהמון אהבה והמון הסבר, אני למדתי אצלה וניסיתי מורות אחרות ותמיד היה ניתן להרגיש את ההבדל. לא תפסידי, למרות שיש עוד מורות שמלמדות בירושלים, דורית מלמדת גם בפסגת זאב, במתנס _תקבלי הטלפון ב-144. בהצלחה נור

mikucho

New member
דורית יניי

אני לומדת בערבסק אצל דורית יניי, אני נהנית מכל רגע, היא מקסימה ומעבירה את השעור בצורה יעילה, כל פעם אני יוצאת משעור עם דבר חדש שלמדתי לאו דוקא תנועות אלא איך להסתכל על התנועות, איך לבצע אותן,יציבה נכונה ,השיעור אף פעם לא משעמם, בקיצור היא נהדרת. תבדקי בביה"ס מתי היא מתחילה ללמד קבוצה של מתחילות חדשות. בהצלחה.אם תרצי לראות אותה רוקדת אז היא תהיה רקדנית אורחת בכוכב במזרח במאי.

באלאדיה

New member
שלום וברוכים הבאים ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ברוכים הבאים לפורום שלנו, כל המידע שיש לגבי שיעורי ריקוד ברחבי הארץ מרוכז בלוחות הפורום (קישור "לוחות" למעלה בפס הכחול), ויש המון אפשרויות, גם בדרום. לגבי מגבלות מיוחדות (גיל, מין, רמת ריקוד וכו') הכי כדאי להרים טלפון למורה לפני שמגיעים לשיעור - גם בשביל לוודא שהמידע עדכני ברמה של ימים ושעות. אני מקווה שתמצאו את מבוקשכם - אם כן ספרו לנו איך היה. אם לא - חזרו אלינו וננסה להמשיך לעזור... בהצלחה...

למעלה