שאלה

tookmy

New member
שאלה

הסתכלתי בלוחות ושמתי לב שלא מופיעים השיעורים של מירי אלון בחיפה. זה מקרה? מכוון? יש סיבה? עד כמה שאני יודעת היא נחשבת מורה מעולה. לא?

tookmy

New member
ועוד שאלה, יותר אישית

למדתי בערך שנה אצל מורה אחת, אחר כך היא עזבה (דווקא היתה מעולה) המשכתי עוד כמה חודשים עם מי שהחליפה אותה. עשיתי הפסקה של חצי שנה, ושוב למדתי בין חצי שנה לשנה אצל עוד מורה (מירי אלון) והפסקתי. זה היה כבר קצת מזמן, בערך שנה, שהפסקתי, ועכשיו אני חושבת ללמוד שוב, אולי אצל מורה יותר קרובה אליי. נראה לכן שללכת למתחילות, או למתקדמות? אני קצת לא בכושר, ומתקדמות עלול להיות לי קשה בהתחלה, אבל בכל זאת יש לי קצת רקע...

באלאדיה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בקשר ללוחות - כל אחד יכול להוסיף אינפורמציה, ואם ידוע לך כתובת הסטודיו של מירי, טלפון ימים ושעות תוכלי לעשות את השירות הזה עבור מירי (אבל אני אשמח אם תספרי לה על הפורום ונזכה גם לקשקש איתה קצת..
) באשר לשאלה על הרמה - הייתי מנסה שיעור אחד של מתחילות ואחד של מתקדמות ורואה - אף פעם לא מזיק ללכת לשיעור של מתחילות ולחזק את היסודות, לפעמים אנחנו רצים קדימה ולא שמים לב שתנועות בסיס שלנו "התלכלכו", אני תמיד מוצאת את עצמי משפרת דברים בשיעורי מתחילות וזה נכון לא רק לגבי ריקודי בטן.

אולי לבינוניות?

לטוקמי שלום, אם אני עושה חשבון נכון למדת בסך הכל כמעט שנתיים? את בהחלט לא מתחילה. לכן כדאי לך לחפש קבוצה שרוקדת כבר שנה ולהצטרף. שתמשיכי לרקוד והעיקר להתאמן הרבה בבית, להקשיב למוסיקה וללכת ברציפות לחוג. שיהיה בהצלחה, תמרה

tookmy

New member
תודה!!!

בדרך כלל מתקדמות אצלי באזור זה בינוניות, כי מתקדמות כבר נוסעות רחוק ללמוד וכו', אז אני באמת אנסה לבדוק בינוניות ולראות. מה גם, שאני כל הזמן ממשיכה לזוז ולומדת עוד סוים של תנועה ומשתדלת להשתמש קצת גם במה שלמתי בריקודי בטן - בשיעורים אחרים. תודה על כל התגובות, אתן באמת מקסימות ויש כאן פורום מקסים!!!!

הלוחות פתוחים לכל

הכנסת המודעות ללוחות היא לרוב ביוזמת המורות עצמן. הלוח פתוח לכל, או שהמורה הספציפית שאת מדברת עליה אינה מודעת לקיומו של לוח ההודעות או שהיא בחרה לא לפרסם שם. בכל מקרה בודאי שזה אינו מכוון.

גוהר

New member
אני לומדת אצל מירי

והיא מורה נהדרת ובנאדם גדול...יש לי את הטלפון שלה אם את רוצה לחזור ללמוד אצלה...אני לומדת אצלה כבר שנה רביעית והתמכרתי...

tookmy

New member
כפי שציינתי אני לא

מעוניינת לחזור ללמוד אצלה. קצת בשל המרחק וקצת בשל אופי הקבוצות, למרות שהיא מורה נהדרת בעייני.

יונת10

New member
המלצה חמה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נטע אהרוני היא בעצם תלמידה של מירי, מורה ורקדנית מדהימה ואדם מיוחד במינו- עדינה ורגישה ומלמדת באזור וצפונה, אם תרצי...

tookmy

New member
מכירה את נטע

היא באמת מקסימה ונהדרת... אבל- בינתיים כולן כאן ממליצות לי אצל מי ללמוד למרות שלא שאלתי, וגם לא ציינתי איפה קרוב לי, ומצד שני אף אחת לא ענתה למה שכן שאלתי...

יונת10

New member
אולי מכיון שיש תשובות שרק את תדעי ל

רק את תדעי לענות לעצמך- או מורה שתמצאי אנחנו כלכך רוצות לעזור- ולכן עונות על שאלות שלא שאלת אבל יש לנו עליהן תשובות בהצלחה

tookmy

New member
כפי שציינתי

אכן פורום מקסים ובאמת נראה לי שזה היה מרוב רצון לעזור

לגוהר ספרי קצת על מירי

ספרי לנו קצת איך מירי מלמדת? ומה אתן לומדות בשיעור? ראיתי אותה פעם בסדנא שהיא העבירה בפסטיבל.

גוהר

New member
בדיוק חזרתי עכשיו משיעור אצלה...

היה מעולה! בעיקרון אני כבר שנה רביעית שם ומאוד נהנית. השיטה של מירי היא לא רגילה...היא פחות עובדת על טכניקה ובשיעור יש שילוב של דיבורים, ריקודים,קצת דרמה וכל מיני דברים...שבעצם עוזרים קודם כל להוריד את כל המחסומים לאט לאט ולהשתחרר..שלדעתי זה מאוד חשוב בעיקר בסגגנון של ריקוד בטן..צריך להרגיש נשית וחופשייה ומחוברת לעצמך..אני עברתי שם תהליך מדהים...מבחורה עצורה וחסרת בטחון לאשה נשית ובטוחה בעצמה..ואני לא היחידה שעברה שם שינוי כזה משמעותי...עכשיו אני מחפשת עוד מקומות ללמוד כדי לחזק את הטכניקה כי פחות עובדים על זה שם...אבל האגן מאוד חופשי כתוצאה מהתרגילים והקורדינאציה חזקה...מקווה שהצלחתי להעביר קצת מה קורה שם..למרות שמאוד קשה להסביר...אבל בקיצור..זו חוויה ומירי עצמה בנאדם מאוד מיוחד..היא קולטת אנשים ויודעת איך לעבוד אצל כל אחת בפן הרגשי והפיזי...זהו בנתיים :)))

yaelbelly

New member
געגועי לשיעורים אצל מירי וקצת עליה

מירי היא מורתי היקרה מאד. התחלתי לרקוד אצלה לפני למעלה משמונה שנים. היא אדם נדיר, מיוחד, חד עין וחריף מחשבה. השיעורים אצל מירי הם קסם, יצא לי להיות אצל מירי בהמון שיעורים ואף שיעור אינו זהה למשנהו. החוויות בשיעור הן מדהימות, חזקות ומשמעותיות לחיים בכלל. אצל מירי ריקודי הבטן הם כלי לביטוי עצמי והיא קוראת לזה הבעה במחול אוריינטלי. באמת אחרי מספר שנים שעברתי למרכז לקחתי שיעורים אצל טינה (סהרה סיטי),פיפי נס, הרצליה בורכוב ועוד, שיעורים שתרמו לי רבות מבחינה טכנית אך תמיד המשכתי להגיע לשיעורים של מירי. אני ממליצה לכל אחת לנסות כמה מורות כי מכל אחת יש משהו אחר, מיוחד וחזק שטוב ללמוד ולכל אחת גם מתאים משהו אחר...ואני ממליצה מאד לנסות להגיע לשיעורים אצל מירי,כדברי קודמתי קשה לתאר במילים.... אגב ביום שלישי הבא אני מתכננת להגיע...כי המון זמן לא הייתי ואני מתגעגעת מאד...

גוהר

New member
שבוע הבא אין שיעור בגלל יום העצמאות

אבל תבואי שיעור אח"כ...אולי אני מכירה אותך בפנים...איפה את לומדת עכשיו?

tirza 32

New member
מירי נשמעת מאוד מעניינת.

השיעורים, כפי שתיארתן, נשמעים מאוד מיוחדים. עצם הידיעה שיש סגנון לימוד כזה גורם לי "לפתוח את הראש" בקשר למשמעויות וליכולות שיש בריקוד הזה. תודה.

למעלה