שאלה?

שאלה?

שלום לכם. רציתי לשאול אותכם, בקשר לעגלות. אני יודעת שזה לא קשור לנושא פורום, אבל אין לי מושג לאיזה פורום לפנות, ופה אני כבר מכירה אותכם. (אם אתם יודעים פורום טוב, אשמח לקבל הפנייה). בכל אופן אני עומדת בפני קניה גדולה של עגלה, שידה וכד'. בקשר למיטה ושידה הכל ברור לי, אבל עגלה... האם כדאי להשקיע בעגלה ולשלם הרבי כסף או שאפשר לוותר על העניין. למשל: הסתכלנו על עגלה של פג פררו "וונציה" עגלה מדהימה שעולה 1700ש"ח בערך. למרות זאת יש חיקוי של העגלה של דוקטור בייבי שעולה בערך 800 ש"ח. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה... תודה. דרך אגב! ביום ראשון סקירת מערכות נוספת, מקווה לטוב. אז תחקו לעידכונים.

חבל להשקיע בעגלה יקרה

גם אנחנו רכשנו עגלה של ד"ר בייבי והיא פשוט טובה

עגלות זה באמת סיפור

לנו יש פג פרגו כבדה, ענקית - לא נכנסת לאוטו ולמחסן! קשה לקיפול ובלי ידית מתהפכת. עלתה 1700 ש"ח. מה גם שאנחנו גרים בבניין ללא מעלית אז זה היה ממש דפק. והייתרונות: היא סופר נוחה לכדורי, ומאוד רחבה. עם הנעליים אנחנו לא יכולים להיות איתו בטיולון כי הוא (התינוק) ארוך מידי והרגליים שלו משתלשלות למטה (כמעט בן 8 חודשים). יש לה קפיצים טובים וגגון לא רע. לא יודעת אם הייתי קונה אותה שוב (אולי אם היא היתה נכנסת לאוטו ולמחסן בקלות זה היה שונה), למרות שאני לא מצטערת על הקנייה, היא באמת טובה. הייתי מחפשת משהו שיהיה אח"כ גם טיולון. לחברה שלי יש את הונציה והיא היתה מרוצה - היה לה מאוד חשוב הידית המתהפכת (נראה לי שיש שם איזה משהו שהרגיז אותה עם הגלגלים). היא קנתה עכשיו טיולון - סיטי ספורט של גרקו -ואמרה שהיא לא מבינה למה להוציא כל כך הרבה כסף על עגלה ולא על טיולון נשכב. אני יודעת שלרחלי יש את ד"ר בייבי והיא מרוצה, היא בטח תרחיב. נראה לי שגם לאיהאב יש אותה. מה שאולי כדאי לבדוק בד"ר בייבי זה אם נח לך לדחוף את העגלה - אם הבר לא נמוך מידי, נראה לי שלגבוהים זה קצת קשה, למרות שתמיד אפשר להוסיף משהו. תחשבי גם למה העגלה תשמש, את חושבת שהתינוק ישן בה בבית (זה נח לנענע אותם לשינה), חשוב לך קיפול ביד אחת- לאוטובוסים למשל... משקל העגלה וכו'. יש אתר בו אוכל לראות את העגלה שעולה 800 ש"ח? אולי אוכל לעזור לך יותר ספציפית. עוד שני דברים לקנייה שאני חושבת שהם ממש חובה, מנשא וטרמפולינה. זו סתם הארת
שוליים. ועם כבר אז את מוזמנת גם לכתוב אם את צריכה עזרה לגבי סל קל. המון הצלחה בסקירה. עידית

Adoushi

New member
Safety 1st

היי, לנו יש את Safety 1st, אנחנו מאוד מרוצים ממנה. אפשר לקפל בקלות, ביד אחת. את יכולה להרים או להוריד את הגב לכמה מצבים: שינה...ישיבה...חצי חצי. יש לנו גם סל קל מאותו חברה שנתלה עליה. זה מאוד שימושי אם למשל התינוק נרדם בסל קל תוך כדי נסיעה והגעתם ליעד אז את יכולה לחבר את הסל קל לעגלה בקלות. קל לדחוף אותה וגם לסובב, היא נורא גמישה. היא עלתה לנו 1,200 ש"ח (לא זוכר אם זה כולל הסל קל). לילה טוב איהאב

מצטרפת לדעתו של מנדלסון

שחבל להשקיע בעגלה יקרה, היום בדיעבד, אני מבינה שהפג ונציה עם הידית המתהפכת, שאנו משתמשים בה דווקא רבות, תתחלף אוטוטו בטיולון קל ונוח.... הבנתי שמהרגע שילד יושב בכוחות עצמו, אפשר לבצע את המעבר. שבת שלום אורית

למעלה