שאלה...

שאלה...

הייתי בראיון עבודה, הוא שאל אותי על עצמי ואמרתי שאני מאוד חברותית, אוהבת לדבר עם אנשים באוטובוס שמשעמם לי, בדרך כלל מדברת הרבה, מלאת אנרגיות והוא אמר שאני נישמעת וניראת מאוד מוחצנת.. אבל לעומת זאת כתב היד שלי קטן.. ואז הוא אמר משהו כזה שכאילו לפי הכתב מוחצנות צריכה להתבטא בכתב גדול... האם זה נכון? מה דעתכם?

nili6

New member
בעיקרון כן. אבל לא הבנתי מה הוא

רוצה להגיד בזה??

לא יודעת מה הוא רוצה להגיד בזה

זה היה ממש מוזר!! מאז ומתמיד הכתב שלי היה קטן... אפילו לפעמים שנסיתי להגדיל אותו <כי המורים התלוננו זה קטן מידי> אז הגדלתי אותו.. ככל שאני כותבת יותר מהר הכתב שלי יותר קטן, שאני משתדלת הוא קצת יותר גדול אבל הוא תמיד נוטה לקטן יחסית. בכלל הכתב שלי לא קריא, ומוזר אבל זה לא קשור. זה אומר משהו? כי אני לא עושה את עצמי מוחצנת, זה בא לי בטבעיות שתמיד אומרים לי שאני אנרגטית, חברותית, אז זה היה ממש מוזר... לא יודעת זה גורם לי הרגשה מוזרה... ומסקרן אותי להבין את זה.

nili6

New member
למה שלא תסרקי לנו דוגמא??

זה מעניין התופעה שאת מתארת. בואי אני אשאל אותך שאלה את מצטטת מה אומרים לך אבל לא כותבת מה ההרגשה הפנימית שלך עם עצמך מה את חושבת יותר משקף אותך הכתב הקטן שיכול להעיד על דימוי עצמי נמוך או ההתנהגות המוחצנת שלך מה אמיתי, מה מסיכה.

:) מסקרן!

אני מאז ומטמיד הייתי אנרגטית זה חלק בלתי נפרד ממני בתור ספורטאית.. בתור היפראקטיבית.. חברותית זה חלק ממני אני אוהבת לדבר עם אנשים! מה שאנשים אומרים עלי זה מה שאני. מה אתה רוצה שאני יכתוב? אני מקווה שהסורק עובד.. :)

זה גדול מידי הקובץ!!!

אין לי מושג איך מקטינים :( אוף אני סקרנית עכשיו!!! בבקשה מישהו יכולה להסביר לי איך מקטינים ??? תודה!!! :)

sserez

New member
הקטנת הקובץ

לצייר/paint, העלי את התמונה. File->save as תבחרי ב- Save as type ב-jpeg. ניתן גם לבצע scale של התמונה בפעולות תחת Image.

shamon51

New member
להקטין את הקובץ

* הקישי דבל-קלקי על הקובץ של הכתב * נפתחת תכנית לעריכת תמונה * תמרי ב"שמור בשם" * תבחיר סוג קובץ JPEG

אמא'להה... אפשר תרגום לעיברית?

אמממ.. יש לאחד ממכם איימל, אני ישלח אליכם ותקטינו לי בבקשה בבקשה ותשימו בפורום? :) תודה חהחה... :):)

למעלה