שאלה

harmless

New member
סוז אני שמחה שנהנית!../images/Emo13.gif

באמת אף פעם לא ראיתי אותך כותבת כל כך הרבה! השם של הפרק ששאלת זה a tangled webb 2 פרק 901! ואני פעם לא תפסתי את הבייבי דיל בתור רק דיל! אני לא חושבת שגם הארם ומאק התכוונו לזה ככה. אני תפסתי את זה בתור הבטחה של הארם ליחסים בעתיד. באותה נקודה שבה נעשתה העיסקה הוא עוד לא היה מוכן לזה אבל הוא חשב שבעוד 5 שנים הם יהיו בנקודה שבה הם יוכלו להיות ביחד. כלומר העסקה זה לא הילד שיהיה שייך לשניהם אלא למערכת יחסים! ובגלל זה הם צריכים לעשות את הדיל.

shipper heart

New member
טוב כמה דברים ../images/Emo58.gif

אני לא אמרתי שיש לו שם תחתונים אני אמרתי שלא שמתי לב ואני צכה לראות את הפרק שופעם....קוקי לא כל כך עוזר בינתיים... חוצמזה סוז התפלצפת שם בצורה מפחידה חחחחחחח אם זה היה מישו אחר ולא את הייתי צוחקת לך בפרצוף...בחיי... וDPB לא שיפרי כמו כולנו... הוא בניגוד אלינו בהדחקות....חחח לומשנה חחחחח וזה לא יגמר ככה...לפי דעתי כשזה יקרה זה יקרה אחרי שהם יריבו או משו....הוא לא יתן לנו בייבי דיל הוא רשע מדי חחח...*אז מה אם הניק שלי באיציק זה i love you DPB?! זה לא קשור!* אה דבר אחרון- כשהארם נכנס לה למקלחת עם הגופייה והיא עושה לו what ואז הוא עושה nothing i just forgot how beautiful you are זה מATW2 או A tangeled webb II 901....

גל?

גם לי מותר להתפלצף מדי פעם! sorry! חוצמזה...אם היית רואה כמוני מסת שיפריות ענקית בשעתיים היית מתפלצפת גם....חחח אין מה לעשות זה מה שמנת יתר דיויד עושה לאנשים... מערפלת את החושים שאמורים להיות צלולים. אל תדאגי, יום יומיים אני אחזור לגדף את DPB

shipper heart

New member
סוז אני ראיתי את זה...חחח אל תדאגי

לי...חחחח ראיתי את זה עוד לפני תרי *הא הא הא חחחח* ואחרי זה ראיתי את LL חחח אז באמת שאני יודעת איך זה ולא אמרתי שאסור לך להתפלצף לפעמים... רק אמרתי שעשית את זה והוספתי שאני יודעת שזה אמיתי כרגע בכל אופן בגלל שזה את ואם זה היה מישו אחרי הייתי צוחקת עליו
don't be sorry...it's a sign of wickness...חחח גם כן מאק והשטויות המטומטמות שהיא מוציאה מהפה שלה *ראה מקרה never/on top* ומה שהיא אמרה לקליי *למרות שהיא לא התכוונה אליו* בסוף TILAM.... חחח אבלברצינות you have nothing to be sorry about... אוקיי מי אמר את המשפט הזה?! יש לי הרגשה שמאק אמרה אותו מתישו אבל מתי?! *את השני, לא הראשון...הראשון זה כשהוא אומר לה i was out of line before בLL...* בכל אופן

למעלה