שאלה..

תלאבובה

New member
מה?

איך אפשר? לנסות לדרוך את המאג.. לא להצליח, ואז הידית דריכה עפה לך על היד ומגרדת משם קצת עור.. ירינו על בלונים...

שריונר 7

New member
היה לי עונג

להעביר למדריכות צמפון ( שזה מסלולי צוות למדריכות עם מטקים מהפלוגות) בקיצר במסלול לילה בזמן יציאה להתקפה וביצוע אל היעד הנהגת שודים שלי נכנסה לאיזה בור והכנת מפקד קפצה לי לתוך הפרצוף.

תלאבובה

New member
אאוצ!

פעם הייתי על הטנק והתעסקתי שם עם הכנה של המאג מפקד (קשור לרפאל, לא משנה). קיצר משכתי שם באיזו ידית שלא ידעתי מה היא עושה והיא פשוט שחררה לי את הכנה על הפרצוף!.. יש אני אוהבת שרשורי פציעות

שריונר 7

New member
קבלי סיפור

עשיתי טפ"ש עם חיילים בצמפ . אני הייתי מחוץ לטנק ליד המסדרון אחורי והיה חייל בתוך הטנק בצריח. קיצר אני אומר לו שיוצא את הרימוניה עם כל הרימונים החוצה. טוב הוא נכנס מוציא את הרימוניה ואני בינתיים לא שם לב ( ניקיתי משרוקית או משהו ) פתאום אני רואה רימונים מתגלגלים לכיון שלי בתוך המסדרון האחורי ..... לפחות הוא לא הוציא את הניצרות מרימונים לפני זה.

תלאבובה

New member
אמאלה שמע סיפור

אני יושבת לי בקמד כולי עפוצה בחדר.. משפצרת את הדיסקית - (אבוי!) - כלומר שורפת סתם, פשוט סתם, חוט שפצור. אני עייפה וזה לא שמה לב ופתאום החוט מתחיל לנזול לי על היד ושורף אותה.. עדיין יש לי צלקת מזה.. היה לי שקע כזה ביד..

NAORNAOR21

New member
אני קורא ת'סיפורים שלכם....

ושמח על רגע שהאל"מ {למי שלא מבין שיקרא את כל השירשור} בעט אותי....מהשריון... תסלחו לי אבל איזה מזל שלא הייתי שריונר... או תותחן.......בהזדמנות זאת אני סוף סוף יכול לומר שאל"מ עשה החלטה מצויינת.

Reznik

New member
יש לך משהו נגד תותחנים????

חוץ מ7.62????

NAORNAOR21

New member
חלילה....

פשוט זה הולך ביחד.....שריון ותותחנים... הסיפורים שלהם דומים. אחי אל תיקח את זה אישית.

NAORNAOR21

New member
למה לי להיות כזה......הרי כולם...

יודעים שתותחנים ושריון עושים עבודה שחורה ומצויינת....

שריונר 7

New member
למה עבודה שחורה?

בשטחים שריון עושים מבצעים ( ולא עושים שמירות בניגוד לחי"ר ) כל התקופה של בשטחים עשיתי מבצעים / פעילות עם טנקים .

NAORNAOR21

New member
אז..

קבל תיקון. עושים עבודה מצויינת....{בלי השחורה--למרות שאני עדיין חושב שגם לשמור בתור חייל חי"ר עדיף על להיות ימים שלמים בטנק---בגלל זה השחורה}

svejk

New member
עם כל הרעל הזה..

הייתי דואג להחתים אותכם קבע!! 15 שנה לפחות...

NAORNAOR21

New member
הצעה מגונה.....{לא לפורום מותק}

הצעות כאלה .....לא תודה...... חחחחח...

למעלה