להעביר למדריכות צמפון ( שזה מסלולי צוות למדריכות עם מטקים מהפלוגות) בקיצר במסלול לילה בזמן יציאה להתקפה וביצוע אל היעד הנהגת שודים שלי נכנסה לאיזה בור והכנת מפקד קפצה לי לתוך הפרצוף.
פעם הייתי על הטנק והתעסקתי שם עם הכנה של המאג מפקד (קשור לרפאל, לא משנה). קיצר משכתי שם באיזו ידית שלא ידעתי מה היא עושה והיא פשוט שחררה לי את הכנה על הפרצוף!.. יש אני אוהבת שרשורי פציעות
עשיתי טפ"ש עם חיילים בצמפ . אני הייתי מחוץ לטנק ליד המסדרון אחורי והיה חייל בתוך הטנק בצריח. קיצר אני אומר לו שיוצא את הרימוניה עם כל הרימונים החוצה. טוב הוא נכנס מוציא את הרימוניה ואני בינתיים לא שם לב ( ניקיתי משרוקית או משהו ) פתאום אני רואה רימונים מתגלגלים לכיון שלי בתוך המסדרון האחורי ..... לפחות הוא לא הוציא את הניצרות מרימונים לפני זה.
אני יושבת לי בקמד כולי עפוצה בחדר.. משפצרת את הדיסקית - (אבוי!) - כלומר שורפת סתם, פשוט סתם, חוט שפצור. אני עייפה וזה לא שמה לב ופתאום החוט מתחיל לנזול לי על היד ושורף אותה.. עדיין יש לי צלקת מזה.. היה לי שקע כזה ביד..
ושמח על רגע שהאל"מ {למי שלא מבין שיקרא את כל השירשור} בעט אותי....מהשריון... תסלחו לי אבל איזה מזל שלא הייתי שריונר... או תותחן.......בהזדמנות זאת אני סוף סוף יכול לומר שאל"מ עשה החלטה מצויינת.