שאלה..

guitar lan

New member
שאלה..

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת. מישהו יודע מספר מדיוק או בערך של כמה חיילים גוייסו לצה"ל מהתחלתו ועד עכשיו?

טוב שאתה לא מתלהב מעצמך...

אם אתה לא יכול לעזור פשוט אל תגיב מה זה ההתפלצנות הזו של מטעמי ב"ש בלה בלה בלה

שריונר 7

New member
הוא בדיוק השתחרר מהש.ב.כ.

והוא לא רוצה למסור מידע כי את יודעת - האויב מאזין..

NAORNAOR21

New member
מה קרה רק אני מגיב אתם אוכלים..

אותי....כמעט כל תגובה שלי אתם נכנסים בי כאילו מה קרה..... ושריונר....דרך אגב שירתתי במקום לא פחות טוב ממך זה בטוח אז אל תזלזל..

שריונר 7

New member
בצחוק.....

אחי בצחוק .... גם אם מישהו אחר היה כותב את זה הייתי מגיב ככה. בכל אופן סליחה אם פגעתי בך.

NAORNAOR21

New member
סבבה אחי....

ואם כבר יש לי דיבורית איתך....עשיתי טירונות בביסל"ש.....בסיירים...אם אתה מכיר...אבל ההמשך של של השירות ממש לא קשור...לא שזה קשור לפורום . פשוט זה פעם שניה או שלישית שתוקפים אותי בפורום ....וזה לא יפה.

שריונר 7

New member
אתה שריונר בדימוס ?

כן אני מכיר את סיירים . חוץ מטירונות מקצועות גם העברתי טירונות מקצועות שם . אחי לא תוקפים אותך. . . אני לא חושב שמישהו פה מנסה להכניס לך או משהו כזה .

NAORNAOR21

New member
חחח...אפשר לומר הייתי שם...

במרץ 01 ....חחחח....עשיתי רק תחודשיים הבסיסיים ...אז אין מצב שהדרכת אותי...לפחות יש ביננו אחוות שיריונרים...אפשר לומר...אז מעכשיו קצת כבוד.

שריונר 7

New member
תאורטית הייתי יכול להיות מטק שלך

כי אני מרץ00 והיו לי חברים שבטח היו מפקדים שלך אם הייתי בחטיבה 7. בלי קשר יש כבוד.

NAORNAOR21

New member
אתה מתכוון אם אני הייתי...

בחטיבה 7? אם כן אז התשובה היא לא.... הייתי במחלקה היחידה שכולה לא המשיכה מסלול בביסל"ש אלא עברה כל אחת לפי המקצוע המיועד...אני ספציפית הגעתי שם עד לאל"מ...כי עשו לי שם משהו מסריח והוא החליט שאני ושריון לא הולכים ביחד...זה בקצרה אחי. ואני שמח שיש כבוד.

Reznik

New member
לא תקפתי אף אחד...

אני רק אמרתי עוד משפט של ביטחון שדה בתגובה ל"אויב מאזין" של שיריונר

guitar lan

New member
זה בסדר..

חשבתי שיכול להיות שאני יקבל תשובה כזאת.. תודה בכל זאת

תלאבובה

New member
הנה

כל אזרחי ישראל - חרדים - פרופיל 21ים - ערבים ישראלים - סתם משתמטים כה פשוט!

שריונר 7

New member
ממממ שאלה קשה

בתור טען לשעבר, כנת טען. אבל בתור מפקד אין כמו הכנת מפקד. אבל תכלס הכנה הכי יעילה זה הכנת מקביל. אז לא יודע...

למעלה