שאלה...

Brusi

New member
שאלה...

שאלתי שאלה קודם, ולא הגעתי לתשובה
בכל אופן, יש לי שאלה חדשה. מדוע אלוהים הוא האפשרות היחידה? מדוע לא ייתכן המצב בו החיים נוצרו ללא בורא? מדוע לא ייתכן שהעולם קיים ללא בורא? ומדוע לא ייתכן שהתנ"ך נכתב על ידי בני אדם? אני מחכה להוכחה שלא רק תוכיח כי אלוהים הוא אפשרי, אלא להוכחה שתפריך כל מצב בו אין אלוהים. אני יודע שאלוהים מסתדר מצויין עם כל התיאוריות, אבל הוא רק בגדר אפשרות... יאללה תתחילו לכתוב!

s u p e r mind

New member
אני רואה שעדיין לא ענו לך...

לכן אקח פיקוד ואנסח תשובות אפשריות: 1) * ככה כתוב בתורה. * כי לא ייתכן שיש "יצירה" ללא יוצר. 2) כי החיים מורכבים מדי בכדי להיווצר במקרה (שטות גמורה). 3) התנ"ך הוא ספר מיוחד במינו, הוא הנפוץ ביותר בעולם ~ אף אחד לא כתב ספר דומה לו (גם שטות). "אני מחכה להוכחה שלא רק תוכיח כי אלוהים הוא אפשרי, אלא להוכחה שתפריך כל מצב בו אין אלוהים. אני יודע שאלוהים מסתדר מצויין עם כל התיאוריות, אבל הוא רק בגדר אפשרות..."- אין כזאת הוכחה. נו, איך אני בתור בריאתן חובבן?

Brusi

New member
....אתה חושב בדיוק כמוני

לכן, לא היית צריך לענות
אני מחפש תשובות חדשות!

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifעוד ילד מחונן?

יקח הרבה זמן עד שאשכח הודעתו המצחיקה עד דמעות של "אחרון הפילוסופים" שצחק על הפורומים בהם ביקר לו-צה "חח יפנית למתחילים..פורום למחוננים חחח אייי הבטן הבטן כואבת" אוי זה היה חזק!!!! לדעתי מי שקרה את הספר של "מרקו" מצטרף לקטגוריה בשקט!!! אייי הבטן הבטן כואבת חחח!!!

s u p e r mind

New member
מי שקורא את "הלב" חייב להיות מחונן?

ולא, לא קראתי את הספר... אבל כן צפיתי (לפני כמה שנים) מדי פעם בסדרה. והודעתו של "אחרון הפילוסופים" כלל לא הייתה מצחיקה, נקו מנהל 3 פורומים ~ פילוסופיה, יפנית למתחילים ואינטליגנציה IQ ומחוננים. מצחיק יותר להתבונן בהודעותיהם של אידיוטים שחושבים שהם יודעים את ה"אמת האבסולטית", ומסיקים מסקנות מעוררות חמלה על אנשים שלא מזדהים עם ה"אמת" שלהם.

neko

New member
כנראה ש"הלב" זה קצת ברמה גבוהה

מדי בשביל "באהבה"...

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gifמי שרצה להבין את הבדיחה הבין

ומי שלא... לא... בדיוק כמו בעניין ההוכחות לתורה...

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifאני אוהב להרוס בדיחות

פירוש דבריי הוא שאכה מי שיאמר אך ורק את המילים: "אתה מוחרם!!!" ותו לא... נ.ב: אל תיקח ללב אבל לא היה הרבה מה להרוס...

Brusi

New member
מצטער...

אין לי כוח להיכנס לקישור... נכנסתי אליו, ויש בו שלושה קישורים... חיפשתי תשובה, לא תרשים זרימה של מאמרים!

למעלה