שאלה

שאנל24

New member
שאלה

כמה זמן אפשר להמשיך באהבה וירטואלית?(ממש התאהבות )בלי מפגש.לא של זוגות נשואים.אלא רווקים שנמצאים באותה ארץ ויש מצב להפגש אך מסיבות שונות לא נפגשים.והאם זה רצוי למשוך קשר כזה.?(טלפוני,וירטואלי)

הי שאנל../images/Emo24.gif

כמה זמן אפשר לההמשיך באהבה? האם רצוי להמשיך בקשר כזה ללא מפגש? הכל תלוי ברצון שלך ובענין שלך יש אנשים שיאמרו שאפשר להמשיך לדבר ולהנות מעצם ההתאהבות גם בלי לממש אותה... יש שיטענו כי אי אפשר להגשים אהבה כזו ולכן עדיף לוותר עליה... השאלה היא - מה העמדה שלך בנושא...

שאנל24

New member
אני בקשר כזה...

שהוא לא רוצה להפגש ולהתקדם בקשר.אפילו קצת.אני מאוד מאוד רוצה להמשיך בקשר כך(כבר 8 חודשים)אבל מאוד מאוד קשה לי.אני מאוהבת !וגם לנתק קשה...כי למה?

Rנבוני

New member
שאנל יקרה

הקשר הוירטואלי הוא נהדר ולפעמים כדאי גם שהוא ישאר וירטואלי בלבד (למשל כשלאחד הצדדים יש בן זוג קבוע אחר) אבל אם שני הזוג פנויים כדאי כנראה לחשוב על התקדמות הקשר. העולם הוירטואלי הוא נהדר אבל בהחלט לא מספק את כל המאווים. שאלת את עצמך למה הוא לא רוצה להתקדם? האם יש לו מה להסתיר? כמה את בעצם יודעת עליו? אולי תשאלי לא רק את עצמך. תשאלי גם אותו. תעמתי אותו מול השאלות.
Rנבוני

הייתי בצד שלו

חמודה,אני הייתי בצד שלא רצה להיפגש..5 חודשים גררתי את נושא המפגש..פחדתי שאחרי מפגש יקרה אחד מ 2 דברים:נפרד או נרצה יותר.. הוא לחץ ולחץ ובסוף נפגשנו..רצינו יותר המציאות לא מאפשרת..המשכנו..נפרדנו..נפגשנו..וחזרנו כידידים טובים ביותר..אז עכשיו אני לא מאוהבת,אני מאד מאד אוהבת..ובתוך תוכי מתגעגעת לימים שזה היה רק וירטואלי ומלא רומנטיקה ואהבה......

TooMuch

New member
לדעתי...

האינטרנט הוא רק עוד מקום מפגש להיכרויות... בהחלט אפשר להתאהב, אבל להיות מסופקים מזה? לא חושבת. את בקשר כזה, והרי אם לא הייתה שום בעיה מקשר מסוג כזה, לא היית פונה לפה, אבל פנית.. ואני מבינה אותך. תארי לך שאת פוגשת מישהו בבית קפה.. אתם מדברים, צוחקים, הכימיה נהדרת.. נראה שהולך שם משהו יפה. שבוע מאוחר באת לאותו בית קפה וראית בדיוק את אותו האחד... עכשיו אתם כבר קצת יותר מכירים.. ממשיכים לדבר.. השיחות נעשות ארוכות יותר ונראה לך שאת מתחילה להתאהב בו. ככה אתם ממשיכים להיפגש באותו בית קפה, בהתחלה פעם בשבוע-שבועיים, אחר כך כל כמה ימים ובשלב מסוים אתם כבר מתראים כל יום, אבל אך ורק בבית קפה. זה יכול להיות נורא נחמד... יש הרבה ציפייה כל הזמן, הרבה ריגוש, יש לשניכם מקום מיוחד משלכם... נהדר. אבל מה עכשיו? החיים שלנו הרבה יותר מורכבים מאך ורק בית קפה.. יש עולם שלם בחוץ והחוויה האמיתית של אהבה היא לחלוק את העולם הזה עם עוד מישהו. מה שאני בעצם מנסה להסביר עם הדוגמא המעט טיפשית הזאת היא שקשר וירטואלי תמיד יישאר וירטואלי והשאלה היא איזה סוג קשר את רוצה.. אם את מחפשת אהבה אמיתית ובמקרה מצאת אותה באינטרנט, ממשי אותה. תנצלי את העובדה שאת יכולה לעשות את זה ושהתנאים מתאימים. את יודעת מה מניע אותו לא לקדם את הקשר? דיברתם על זה מספיק? אם הוא לא מעוניין לקדם את הקשר, אין ממש משהו שאת יכולה לעשות... רצוי לנתק את הקשר איתו לחלוטין, אחרת סתם תיפגעי. מקווה שלא זיינתי יותר מדי את השכל... והצלחתי לעזור מעט

../images/Emo140.gifמזדהה איתך

לי יש אותו מצב כמו שלך. אנחנו מכירים כבר כמה חודשים טובים. בהתחלה זה התחיל כמו כל שיחה בלי שום מטרה. אבל, אם הזמן התחלנו ממש להתקרב אני רציתי יותר הוא נתן תירוצים למה לא כדי להיות בקשר מחוץ לצאט. וככה שיחקנו. מתקדמים צעד הולכים שניים אחורה. עד שאמרתי לו שאני מנתקת איתו קשר. כי אני לא יכולה ככה יותר. הוא לא ממש קיבל את זה, אמר שהוא לא מוכן לזה. אז נתתי לו אפשרות או שעוברים לטלפון [עם התפתחות לעתיד] או שמנתקים. ברור שהוא לא רצה בהתחלה אבל הוא הבין שאני רצינית לקח את הטלפון והבטיח להתקשר. ומאז לא שמעתי ממנו. תראי, אצלי הוא גמר. אני לא איזה בובה על חוט שאפשר לשחק בה בלי סוף. זה ניסיוני האישי.אני ממש לא רוצה שגם לך זה יהיה ככה. אז שאנל, לפי דעתי. תעשי איתו שיחה "אחרונה" ותבהירי לו טוב טוב או שמתקדמים או שמנתקים כי זה רק פוגע בך. אל תפחדי לומר לו את כל מה שאת מרגישה. ואז תראי מה התגובה שלו ולפי זה תחליטי אם לנתק. מקווה בשבילך שלך יהיה סוף טוב.

שאנל24

New member
תודה...

למען האמת דברנו על זה יותר מפעם אחת.בטלפון.ואפילו נתקנו קשר לשבוע .ושוב נפגשנו בצ`ט...קשה אני מכורה אליו,ואל השיחות איתו...נכון לעכשיו נתקנו קשר טלפוני כבר שבועיים וחצי.ואני משתגעת מגעגועים...אבל מתמודדת איכשהוא,ונקוה לטוב..מה שבטוח שהיום אני לא אכנס לקשר וירטואלי...אפילו שלעולם אי אפשר לדעת

שלום לך

קראתי בעיוון רב את התגובה שלך. ואני אומרת לך, לפי דעתי הקשר איתו הרסני. זה נראה שהוא משחק בך. ולא ממש יודע מה הוא רוצה מעצמו ועוד יותר ממך. אמרת שדיברת איתו. אז מה סיכמתם? החלטתם להתקדם? יש סיכוי להמשך? כי לפי איך שזה נראה עד עכשיו זה לא מתקדם לשום מקום. אלא ההפך רק נסוג. מקווה בשבילך שהבנת מול מי/מה את עומדת. מאחלת לך המון בהצלחה ואושר.

galit3880

New member
אצלי

האמת שהקשר שלי נמשך שנה וחצי ... היתי מאוהבת בו וירטואלית נמשכתי אליו מאוד ... והיום הוא נעלם לי הוא כל הזמן נתן תירוצים שלא יצלצל אליי וכשהוא יחליט הוא יצלצל וכשהוא יפרד מחברה שלו אז נפגש אבל איפה הוא היום ואיפה אני חודש כמעט ולא דיברנו נורמלי שבוע וחצי שלא נכנס לפה בכלל קטע של התנתקות כנראה ... שיהיה לו בהצלחה אני ממשיכה הלאה כנראה הוא לא שווה אותי ורק שתדעו קשר כזה הורס אפשרויות יפות לקשר אמיתי ואוהב

למעלה