שאלה...

שאלה...

אני חושבת לאחרונה המון על החיים שלי, ועל מה שיש לי בתוכם, ובעיקר על מה שחסר.. השאלה שלי היא, מה אתם חושבים שהכי חסר לכם כרגע בחיים.. זה יכול להיות זוגיות, זה יכול להיות הצלחה בלימודים, זה יכול להיות יחס מהורים.. חברים.. כל אחד באופן אינדבדואלי... אני אענה על זה בסוף למרות שהתשובה שלי כבר ברורה לי..

J e w l

New member
חסר לי

ילדים ושלא תעיזו לצחוק עלי

xdye1

New member
אני מניח

שחסרה לי אהבה דו צדדית אמיתית. אני יודע שזה נדוש אבל זה לא קרה לי אף פעם...

xdye1

New member
אני מניח

שחסרה לי אהבה דו צדדית אמיתית. אני יודע שזה נדוש אבל זה לא קרה לי אף פעם...

lollapalooza

New member
נקרופיליה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

וקצת קשה לעשות סקס עם אפר, אתה יודע... (לא שנשאר ממנו משהו)

iLoveIvri

New member
חסרה לי.........

אהבה לאו דווקא אהבה של מישהו שיהיה הבנזוג שלי, אלא אהבה כללית כזו, הרגשתם פעם שמישהו באמת אוהב אותכם? זה מה שחסר לי אני לא מרגישה ולא הרגשתי אף פעם שמישהו אוהב אותי אהבה אמיתית..

מממ שאלה קשה!

ת'אמת שכל החיים שלי אני חושבת על מה שחסר לי, ולעיתים ממש רחוקות אני חושבת על מה שיש. וזאת תכונה רעה. אבל בכל מקרה בשבילך זוהרית- חסרים לי ריגושים. חסרה לי אהבה (שלו...) וחסר לי כוח רצון, כאילו- משמעת עצמית וכל זה. כי אני ממש עצלנית. זהו. אבל באמת-בשבילך-אל תחשבי על מה שאין לך כל הזמן כי זה סתם מבאס ולא מועיל. תחשבי על מה שיש...לא תמיד זה מעודד אבל עדיף.

heaven is here

New member
מה חסר לי?

כסף לקנות דיסק
סתם, לא. בעיקרון, אני לא מרגישה שחסר לי משהו. אהבה? כרגע מתחילה תקופה נוראא לחוצה של הבגרויות (אני בעצמי אעדר מכאן שבועות) ואין לי זמן לאהבה, אולי רק של אחי
"ובא לי איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה" :) חוץ מזה, מצבי טוב.

למעלה