שאלה

שאלה

מישהו מכיר מקום באזור המרכז שיש בו מכונת צילום שמצלמת סידרה של תמונות? זאת אומרת שבמקום תמונת פספורט אחת של מי שמול המצלמה, המצלמה מצלמת כל 30 שניות או משהו כזה תמונה נוספת ובינתיים משנים תנוחה ועושים כל מיני פרצופים מצחיקים, ואז יוצאת שרשרת של תמונות שונות. מישהו מכיר מקום שאפשר לעשות את זה? במרכז, ובעיקר בחולון-בת-ים.

The Kfir

New member
הממ. קניון בת-ים. מכונה חדשה. ../images/Emo140.gif

אנשים, זאת מארי [
] אני אצל ידיד שלי..

nirte

New member
שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכבי ניצחו!!!

אני שונא אותם כל כך.....!!~!!!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifמה!?

אני לא רוצה להכנס לדיוני כדורסל/כדורגל/ספורט בכלל אבל הייתי חייבת להגיב- אין על מכבי!!! זה היה משחק מדהים!! אם הייתי שם הייתי על אלונקה! [התקף לב]

ניר,תשתוק../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

מכבי הם מדהימיםםםםםםם
איזה משחק
איזה שארפ-הוא מלך
ושאראסססססס
והיה משחק מדהייימממממממממ מה שמצחיק זה שכל הרבע חבר של אחי אמר לי שמכבי ינצחו בזכות שלשה,וזה קרה
אני ככ מאושרררררררת
אנחנו בפיינל-פור

nirte

New member
איו!!!!!!!!! מה הבעיות שלכם?!

למה אתם אוהבים את מכבי? הם כאלה מגעילים! כל כך לא מגיע להם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בֶל

New member
ולמה בדיוק לא מגיע להם?

הם הקבוצה הכי טובה בארץ והם קורעים את עצמם במשחקים!

nirte

New member
ולמה הם הקבוצה הכי טובה בארץ?

1. יש להם טונה כסף. 2. הם לוקחים את הישראלים הכי טובים בליגה ומקלקלים אותם בכך שהם מושיבים אותם על הספסל ומייבשים אותם. 3. יש להם הרבה זרים. למעשה, רק בהנהלה יש ישראלים. בעצם גם בספסל שלהם יש, אבל אפילו שם הם במיעוט. לכן, הקבוצה היא "ישראלית"- אני הייתי מגדיר אותה כבינלאומית. 4. יש להם פרוטקציות. 5. והנה התשובה ללמה בדיוק לא מגיע להם? : יש להם מזל. המזל מאוד לא מגיע להם בגלל מה שכתוב למעלה...

אוקע.נגיד ואתה צודק.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

הקבוצה הזאת מייצגת ת'מדינה שלך,בסדר? היא מייצגת אותנו,את כולנו,את כל א-לה שקוראים לעצמם ישרא-לים. זה כמו שאני הייתי גאה בהפועל חיפה(
)שהם נכנסנו לקדם ליגת הא-לופות.גמככה הם לא עברו,אבל הייתי גאה בהם,הם זה אנחנו.אז זהו.

nirte

New member
יש הבדל מהותי...

הם לא מייצגים את המדינה. אולי ההנהלה של הקבוצה מייצגת את ישראל. אבל הקבוצה עצמה בכלל לא מורכבת מישראלים ולמעשה, היא הורסת את הליגה הישראלית ודואגת שרק היא תוכל להצליח באירופה. מזל שזה לא מצליח..

nirte

New member
לא דיברתי על זה...

דיברתי על התוכנית של מכבי לגרום לקבוצות אחרות בישראל לא להיות ברמה שלהם. אבל לצערם ולשמחתי זה לא עובד.

למעלה