שאלה

JuveFan

New member
שאלה

שלום לכם. האם מישהו מכיר אתר או סוכנות כלשהי (אני מעדיף בישראל) שאפשר לקבל בהם מידע ומחירים על כרטיסים להצגות ומופעים בלונדון? תודה.

JuveFan

New member
תודה, ועוד שאלה

האם "CATS" ירד גם בלונדון או רק בברודוויי?

never say never , אני אומר ..

אם אתם מזדמנים ל austin, texas או ל מיאמי במאי : http://www.nwtix.com/Cats_Tickets.html אגב, עושה רושם שלא נשארו הרבה כרטיסים וזה עולה החל מ 125$ לכרטיס (עד ל 250$ לכרטיס).

והנה גם בלונדון ..

יש ב ליברפול, וגם (היפ היפ הורי) בלונדון ! אבל, וכאן האבל, זה יותר לכיוון נובמבר. ואגב, בהחלט מומלץ להזמין מראש למי שמעוניין. בלונדון מדובר ב (מחירים : £9.00 - £29.00) (שזה אומר, בשפתנו, להכפיל במשהו כמו 8 אם אני זוכר נכון).

yaronrouach

New member
מממממ...

נשמע קצת זול , לא? 9 כפול 8 למיטב ידיעתי זה רק 72 שקלים.... גם 9 כפול 30 זה לא הרבה יחסית למחזמר בסדר גודל כזה.... יש לתופעה הזאת הסבר?

לפי הפוסטר, זה נראה כמו קאטס, אז..

במחיר הזה, אם אזדמן ללונדון בתקופה הזו (מה שלא נראה לי, בכל זאת אמצע סימסטר) אלך ואדווח מהשטח :)

זה הnational tour של קאטס,וכרטיסים

ב9 פאונד אפשר למצוא לכמעט כל מחזמר,אבל המקומות הם בטיזיאוחתו,ביציע השלישי,מימין.עדיף להשקיע את הפאונדים האלו בבירה.

sharon59

New member
אני ממליץ על קסטל

משרד הכרטיסים קסטל בתל אביב, מוכר גם כרטיסים למחזות זמר בלונדון. הם עובדים עם סוכנות גדולה בלונדון, ומוכרים את הכרטיסים און-ליין, וניתן לבחור את המקום הרצוי באולם. לגבי המחירים, אני מציע לפנות אליהם, כי לא יצא לי לקנות אצלהם הרבה זמן. הם נמצאים בתל אביב ברחוב אבן גבירול 153.

למעלה