מכשיר להמסת שוקולד...
אתה בוודאי מתכוון למכשיר טימפרור, זה מכשיר שמעלה לטמפרטורת חימום רצויה, מקרר, מחמם שוב לטמפרטורת עבודה, הכל באופן אוטומטי בפיקוח מחשב המותקן בו כאשר החימום נעשה בעזרת מפוח אויר חם... אז: 1. לא יבקשו ממך לקנות מכשיר כפי שציינה מירבלי. 2. המכשיר שצורף(בתמונה)למרות שהוא טוב לא יענה על דרישות ייצור בכמויות גדולות. 3. ממליץ להשקיע במד-חום טוב - דיגיטלי או אינפרה-רד למדידה חום קלה ומדויקת. 4. לכשתסיים את הלימודים ותחליט לעבור לייצור ברמת מכירה יש מכונות טימפרור מקצועיות שאכן עושות את העבודה קלה אבל הן יקרות מאד. 5. כרגע, ברמת ההתנסות בעבודת שוקולד אין כל בעיה לטמפרר עם כלים רגילים בכל שיטת טימפרור. שיהיה בהצלחה