שאלה!!!!

שאלה!!!!

הבנתי שיש כלי מיוחד להמסת שוקולד יש לו שם מיוחד? ואיפה אני יכול למצוא את אותו הכלי? תודה מראש
 

akavishon

New member
יש מכשיר לטימפור שוקולד.

אתה צריך את זה לשימוש ביתי ? או תעשייתי ? או שאתה מתכוון למתכן בן-מארי שזה פשוט כלי שמונח על סיר עם אדים ואז השוקולד מומס על ידי האדים. ודרך אגב, אתה אחד משני הקוסמים הכחולים שעקבותיהם נעלמו, או סתם קוסם כחול ?
 
אני לא יודע לאיזה קוסמים אתה

מתכוון. כרגע אני צריך את זה לשימוש ביתי אבל אני אמור להתחיל ללמוד ב"גני דן"(דביר) קונדיטור ואני לאנ יודע אם אני אצתרך את זה גם לשם. וסיר בתוך סיר אני מכיראבל אני רוצה משהו יותר נוח וטוב
 

מירבלי

New member
ניתן לקנות מכונה לטימפרור שוקולד

בריבלין ברשל"צ המכשיר עולה בסביבות ה-3000 ש"ח
 

מירבלי

New member
מעבר לכך לא יבקשו ממך לקנות את

המכשיר לטימפרור אני לומדת בתדמור (קונדיטורית) והם מלמדים טימפרור רק על הבסיס של ה-ב-מארי מקסימום ידרשו ממך לקנות מד חום
בקורס
 

bakery

New member
מכשיר להמסת שוקולד...

אתה בוודאי מתכוון למכשיר טימפרור, זה מכשיר שמעלה לטמפרטורת חימום רצויה, מקרר, מחמם שוב לטמפרטורת עבודה, הכל באופן אוטומטי בפיקוח מחשב המותקן בו כאשר החימום נעשה בעזרת מפוח אויר חם... אז: 1. לא יבקשו ממך לקנות מכשיר כפי שציינה מירבלי. 2. המכשיר שצורף(בתמונה)למרות שהוא טוב לא יענה על דרישות ייצור בכמויות גדולות. 3. ממליץ להשקיע במד-חום טוב - דיגיטלי או אינפרה-רד למדידה חום קלה ומדויקת. 4. לכשתסיים את הלימודים ותחליט לעבור לייצור ברמת מכירה יש מכונות טימפרור מקצועיות שאכן עושות את העבודה קלה אבל הן יקרות מאד. 5. כרגע, ברמת ההתנסות בעבודת שוקולד אין כל בעיה לטמפרר עם כלים רגילים בכל שיטת טימפרור. שיהיה בהצלחה
 
למעלה