קשה לענות...
זה תלוי בכמה דברים שלא נתקלתי בהם והם: 1. הכשרון של השחקנים עצמם. אני מעולם לא נתקלתי בשחקנים שהולכים לשחק באטלנטיס לכן איני יודע את כשרון המשחק שלהם ולכן לא אוכל לענות על הסעיף הזה. 2. אופי התסריטים שיהיו: אם בתסריטים רוב הפרק יסתמך על הכימיה שבין הדמויות ושכל אחד "מככב" בתחום משלו ושלא כל אחד מנסה להיכנס לתחומים אחרים או לא "חוקר" את התחום שלו עד הסוף. גם פה לא אוכל לענות 3. העלילות: הכל תלוי בתסריטאים. אני מקווה מאוד שהתסריטאים של אטלנטיס לא יהיו התסריטאים של ס"ג-1. ראינו בעונה השביעית המון תסריטים שדומים לסרטים\סדרות אחרות עושה רושם שהם מאבדים את המקוריות. אני מקווה שבעונה השמינית הם יבואו עם תסריטים יותר מקוריים. הרגשתי בעונה השביעית (ואפילו עוד בשישית) שלעיתים אני רואה מלחמת הכוכבים, לעיתים סטאר טרק ואפילו קצת אקס-פיילס וכו'. אבל בחזרה לנושא, אני מקווה שהתסריטאים יהיו חדשים אבל שילמדו טוב טוב את החומר של ס"ג-1 כדי שלא נצפה בסתירות בעלילה.. ושוב, לא אוכל לענות גם על הקריטריון הזה. בכל אופן, נצטרך לראות לפחות 10 פרקים מאטלנטיס כדי לענות על השאלה הזאת, לפחות אני. מה שכן, אני חייב לציין שס"ג-1 זה רף מאוד גבוה שאתה מציע כי בסה"כ הכימיה שם בין הדמויות היא מצוינת והעלילות, לרוב, היו מדהימות. אני אישית מקווה לראות בעונה השמינית פרקים שיסגרו נושאים שעלו בסדרה קודם ועדיין לא סגרו אותם כמו הפרלינגס, הגזע של החייזר מ"אש ומים" (וואט פייט אומורוקה) וכו'.