שאלה...

LostInTheSky

New member
שאלה...

לפני כמה שנים כשבייתי בפרויקט, מי שלא הגיע לפגישה אחת או איחר אפילו בשניה העיפו אותו מהפרויקט... זה היה גם אצלכם?? השאלה שלי, עכשיו שמשלמים על הפרויקט הזה 1700 שח, עדיין יוציאו אנשים מהפרויט אם הם יאחרו או יפספסו מפגש??

שאלה טובה...!

מי שיאחרו או יחסרו מבלי להודיע למנחה יודחו מהפרוייקט וישלמו רק על תקופת הזמן שבה היו בפרוייקט.

LostInTheSky

New member
רגע רגע!

כשאני הייתי בפרויקט היה אסור בשום אופן לאחר או להחסיר! אף אחד לא אמר לנו שאפשר להודיע למנחה, בכלל לא היה לנו הטלפון שלו... משהו לא מסתדר לי! אני שמה לב שבפרויקט שאני הייתי היו יותר מידי פאקים... אתה רוצה לומר לי שהיה אפשר להודיע למנחה שאני מאחרת (כמובן מסיבה מוצדקת) והוא היה משאיר אותי בפרויקט???

LostInTheSky

New member
למרות שאני יצאתי מהפרויקט ...

מבחירה אישית שלי ... היה מישהו אחד שאני זוכרת בברור שיצא כי הוא לא יכל להגיע למפגש בגלל משהו חשוב ורציני... בכל זאת העיפו אותו...

חלמית

New member
איכפת לך לשתף אותנו למה רצית לצאת?

לא שופטת. מתעניינת.

LostInTheSky

New member
כבר כתבתי פה למה רציתי לצאת אבל ...

אני אכתוב שוב...היו כמה סיבות אבל העיקרית שגרמה לעזוב היא.. היה מפגש שהיינו צריכים להקריא משהו אישי על עצמנו וממש לא היתה לי כוונה לשתף אנשים במה שכתבתי,(במפגש הקודם המנחה ביקש שנכתוב משהו אישי על עצמנו למישהו שאנחנו אוהבים, חבר טוב וכו'), במפגש עצמו המנחה אמר לי שאם אני לא מקריאה אין לי מה לעשות שם יותר, אז פשוט עזבתי... היה לי חבל ... אבל זה היה כל כך משפיל מה שהוא עשה שהחלטתי לעזוב...

אכן כן...

ניתן להחסיר מפגש אחד, או לאחר למפגש אחד, אם את מודיעה מספר שעות לפני המפגש למנחה על החיסור/האיחור. לי האמת לי יצא לאחר/להחסיר. היה כל כך כיף והייתי נהנה כ"כ שאפילו לא חשבתי על זה. הפרוייקט היה מבחינתי לא אבן גדול, אלא סלע גדול וכל השאר אבנים קטנים...
, מייק.

yossi iv

New member
לא מדוייק.. אסור לאחר או להחסיר

בשום מיקרה!! אם יש מיקרה חריג ואתה מודיע למנחה,והמנחה מאשר לך,תוכל לאחר או להחסיר.

חלמית

New member
באמת שאלה טובה...

אפילו המנחים מתלבטים בה לפעמים. נכון, יש איזשהו הסדר, אבל לא כל המנחים עומדים בו, הוא לא כל-כך פשוט, בהחלט הייתי עדה למנחים שהילדים מאחרים להם בדקות ארוכות ולמרות זאת הם נותנים להם להכנס, או אומרים את הדבר הבא "אם א הייתם קבוצה בתשלום כבר מזמן לא הייתם פה"... עצוב, אני יודעת, מוציא הרבה מהרעיון של הפרוייקט, שהוא, אחרי הכל, אחריות מקווה שהצלחתי לענות, חלמית.

Moralida

New member
גם אצלי זה היה ככה

אחרי הפרוייקט היה לי אחלה כושר רק בגלל החוק הזה.. זה כמו בבייסבול שהם קופצים על הבסיס הלבן ככה אני קפצתי לפני שהמנחה סגרה ת'דלת.

אז ככה....

כשאי הייתי לפניי שנתיים אז גם אצלנו מי שלא בא או איחר בשייה נזרק מהפרוייקט... כיום אין לי מושג אם זה ככה כי כשאני הייתי לא שילמתי על הפרוייקט...

shelly egan

New member
יאפ, גם אצלנו זה היה כך...

המנחה שלנו אמר לנו להיות איתו תמיד תמיד בקשר. אם מישהי לא יכלה להגיע למפגש מסיבה מספיק טובה, היא קודם כל הייתה צריכה להודיע על זה מראש למנחה ורק אם יש אישור ממנו שהסיבה הזו מוצדקת, אז היה אפשר לא להגיע (-אבל היה צריך להשלים את המפגש בשעות אחרות). אותו הדבר בקשר למישהי שאחרה, היא הייתה צריכה להודיע למנחה מראש שהיא תאחר ושוב, אם הסיבה הייתה מוצדקת, אז היה לה אישור לאחר. אבל אם בנות לא היו מודיעות למנחה מראש למה הן אחרו/לא הגיעו למפגש, והסיבה לא הייתה מוצדקת, אז היו מעיפים אותן. ממה שאני זוכרת, העיפו אצלנו שלוש או ארבע בנות בערך... אבל לא רק מסיבות של אי הגעה או איחור... היו בנות שהעיפו אותן בגלל שהן פשוט לא היו מתאימות לדרישות, או שלא הכינו את מטלות הבית... וזהו. יצא ארוך.

Guest2112

New member
אצלנו...

איימו שאם מישהו יאחר יעיפו אותו. אבל אף אחד לא איחר, במשך כל הקורס... כולם ישבו בחוץ כבר רבע שעה לפחות לפני שהיינו צריכים להכנס.

אני לא שילמתי על הפרוייקט

זה היה מהבצפר והחסרתי לדעתי פעמיים.. הייתה לי מנחה מדהימה שהסברתי לה למה לא באתי והיא הסכימה לי להחסיר למרות שזה לא היה משהו רציני...

למעלה