שאלה... שאלה... כמה כסף עולה לי למלאת את ה"חופשי חדשני" שלי?
I i See DeaD peOple New member 29/9/03 #2 ../images/Emo35.gifשאלה - חופשי חודשי נכתב ע"י ashkeloni: שאלה... כמה כסף עולה לי למלאת את ה"חופשי חדשני" שלי? לחץ כדי להרחיב... שאלה - חופשי חודשי קיים חופשי חודשי בינעירוני בין תל אביב לירושלים? מראש
../images/Emo35.gifשאלה - חופשי חודשי נכתב ע"י ashkeloni: שאלה... כמה כסף עולה לי למלאת את ה"חופשי חדשני" שלי? לחץ כדי להרחיב... שאלה - חופשי חודשי קיים חופשי חודשי בינעירוני בין תל אביב לירושלים? מראש
S shooky33 New member 30/9/03 #6 לא נכתב ע"י i See DeaD peOple: שאלה - חופשי חודשי קיים חופשי חודשי בינעירוני בין תל אביב לירושלים? מראש לחץ כדי להרחיב... לא
לא נכתב ע"י i See DeaD peOple: שאלה - חופשי חודשי קיים חופשי חודשי בינעירוני בין תל אביב לירושלים? מראש לחץ כדי להרחיב... לא
A ashkeloni New member 30/9/03 #3 הקפצה? נכתב ע"י ashkeloni: שאלה... כמה כסף עולה לי למלאת את ה"חופשי חדשני" שלי? לחץ כדי להרחיב... הקפצה?
הקפצה? נכתב ע"י ashkeloni: שאלה... כמה כסף עולה לי למלאת את ה"חופשי חדשני" שלי? לחץ כדי להרחיב... הקפצה?
A ashkeloni New member 30/9/03 #4 הקפצה!!! נכתב ע"י ashkeloni: הקפצה? לחץ כדי להרחיב... הקפצה!!! עשרה תווים!
ס ס מ י ש New member 30/9/03 #5 השאלה שלך ממש לא ברורה נכתב ע"י ashkeloni: הקפצה!!! עשרה תווים! לחץ כדי להרחיב... השאלה שלך ממש לא ברורה מה פירוש למלא את החופשי חודשי ? או שלא הבנתי את כוונתך. ואולי עוד אנשים לא הבינו אז לא הגיבו. אנא הסבר כדי שנוכל לעזור לך.
השאלה שלך ממש לא ברורה נכתב ע"י ashkeloni: הקפצה!!! עשרה תווים! לחץ כדי להרחיב... השאלה שלך ממש לא ברורה מה פירוש למלא את החופשי חודשי ? או שלא הבנתי את כוונתך. ואולי עוד אנשים לא הבינו אז לא הגיבו. אנא הסבר כדי שנוכל לעזור לך.