שאלה

gifff1

New member
שאלה

שלום, פרסתי פריסת שאלה 6+סיכום מה הפוטנציאל שלי לקבל קביעות במקום עבודתי בשנה הקרובה מימין לשמאל קיבלתי קוסם 6 גביעים העולם 2 מטות 8 מטות נער המטות האיש התלוי סיכום: 5 מטבעות תודה

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אנא תני רקע לשאלתך. מדוע אינך קבועה? מלבד זאת, מספר הקלפים שפרסת אינו מתאים לניסוח השאלה שלך. עלייך לפרוס 6 קלפים+קלף סיכום בלבד.

gifff1

New member
היי,

אני עובדת 3.5 שנים ועדיין לא קיבלתי קביעות. בימים אלו ביקשתי מהבוסית שלי לטפל בנושא אך יש לי הרגשה של שמנסים למשוך אותי בזמן... בכל מקרה פרסתי שוב ואשמח אם תעני לי: אותה שאלה: מלך גביעים 5 חרבות 5 מטבעות 7 מטבעות מלך מטות מלך מטבעות סיכום: כוכב

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

מה – מלך הגביעים הפוטנציאל – 5 חרבות שלי – 5 מטבעות לקבל קביעות – 7 מטבעות במקום עבודתי – מלך המטבעות בשנה הקרובה – כוכב לדעתי יש פוטנציאל ממש טוב כי אוהבים אותך ומעריכים אותך. אבל
מאוד ייתכן שבעקבות הקביעות, תיתכן הקטנה במשכורת, או הרעת תנאים מסויימת. צפי לטוב, ועדכני אותנו.

blackcat2

New member
הפרשנות שלי../images/Emo66.gif

מה - מלך גביעים הפוטנציאל- 5 חרבות שלי- 5 מטבעות לקבל קביעות- 7 מטבעות במקום עבודתי - מלך מטות בשנה הקרובה- מלך מטבעות סיכום: כוכב בפריסה שלך הופיע המספר 5 פעמיים והוא קורא לך לעירנות. את מרגישה מאד לא נוח במקום העבודה, לא מוערכת ובודאי לא מרוצה במיוחד. את עובדת קשה, כך ניתן להניח, אבל לא מקבלת תמורה מלאה עבור עבודתך. אבל במקום לפעול ולנקוט עמדה את נוטה יותר לחלום ולפנטז על סיכויים טובים יותר. הולך להיות לך מאבק קשה בשביל לקבל קביעות (5 חרבות) ואני חושבת שזה טוב כי הגיע הזמן לצאת מהמקום של 7 המטבעות (הביטי בקלף ותראי למה אני מתכוונת) ולהיכנס לאווירת 5 החרבות- אדם הנשען על האת ומפנטז אל מול 5 חרבות המראה אדם המכריע את היריב. היציאה לאקטיביות תעשה לך טוב. (חלילה שלא תקבלי את הרושם שאני מבקשת ממך לנהוג במעסיקיך כאילו היית קונן הברברי אבל אסרטיביות ונכונות לא הזיקה לאף אחד). נראה שמקום העבודה שלך לא ילך בקלות לקראתך. מקום העבודה מצטייר בעיני כמקום אימפולסיבי שלא עושה הנחות ומעדיף ללכת לפי תחושותיו הפנימיות מבלי להתחשב בעובד זה או אחר. אני מאמינה כי הקידום יגיע אבל את חייבת לקחת בחשבון שהוא לא בהכרח יגיע במהרה והוא ידרוש ממך השקעה ארוכה יותר (אולי חלק ניכר מן השנה אם לא כולה) אבל זה עשוי להשתלם לך. הכוכב בסיכום מעיד על כך שיהיו הפתעות ושינויים שאולי לא תצפי להם. אני , בגדול אופטימית אבל קוראת לך לקחת יותר יוזמה. אשמח לשמוע את דעתך.

gifff1

New member
../images/Emo8.gifיש לך את זה

אני יודעת שאצתרך להילחם על הקביעות שלי וכבר בימים האחרונים הכנתי את עצמי ל"קרב"( זה ממש כך אגב,אהבתי את ההגדרה קונן ברברי) יש לי הרגשה שהבוסית שלי מפחדת לתת לי והיא זו ששמה לי מיכשולים למרות שמערכת היחסים איתה ממש טובה אבל עוד לא עליתי מה מפריע בקשר ביני לבינה יש איזה חסימה שאני לא יודעת מהיכן זה נובע כי אין לי שאיפה לקחת את מקומה. רוב הדברים שכתבת היו נכונים כפי שבטח הבנתם אני עובדת במוסד גדול יש הערכה על עבודתי מסביב אבל הבוסית הישירה שלי לא יודעת לפרגן שצריך וההרגשה הלא נוחה נובעת שוב מיחסיי איתה. תודה לכן על הפרוש .

gifff1

New member
עוד משהו...

זה יהיה מוגזם אם אבקש לפרוש שוב על יחסיי עם הבוסית? ואם ניתן לפרוש אז אשמח אם תוכלו לכוון אותי בשאלה. ושוב תודה רבה לכן!

blackcat2

New member
השאלה היא../images/Emo9.gif

מה את בדיוק רוצה לדעת? האם את רוצה לדעת כיצד היא מרגישה כלפיך מבחינה מקצועית. האם את רוצה לדעת מה עליך לעשות על מנת לקבל העלאה. לאחר הסבר מצידך נוכל לכוון אותך לשאלה. בי

gifff1

New member
מה עליי לעשות אני כבר יודעת

השאלה היא מה היא מרגישה כלפיי מבחינה מקצועית או אולי למה היא לא מוכנה לקדם אותי? אך לנסח?

batgalim

New member
ניסוח

1 - מה 2 - דעתה 3 - של הבוסית שלי x 4 - עלי 5 - מבחינה מקצועית 6 - ומבחינת הקידום 7 - בתקופה של 3 חודשים? + קלף סיכום

gifff1

New member
זה היה מהיר...תודה!

שאלתי: 1 - מה 2 - דעתה 3 - של הבוסית שלי x 4 - עלי 5 - מבחינה מקצועית 6 - ומבחינת הקידום 7 - בתקופה של 3 חודשים? + קלף סיכום ומימין לשמאל: 4 גביעים שוטה נער גביעים מלך מטבעות כוכב 3 מטות מלכת מטות סיכום: מלך מטבעות. תודה תודה ושוב תודה!

batgalim

New member
פירוש

ומימין לשמאל: מה - 4 גביעים דעתה - שוטה של הבוסית -נער גביעים עלי - מלך מטבעות מבחינה מקצועית - כוכב ומבחינת הקידום - 3 מטות בתקופת 3 חוד' - מלכת מטות סיכום: מלך גביעים. הבוסית חושבת עליך רק טוב, אין לך מה לדאוג. נראה לי שאת תקודמי ממש בתקופה הקרובה ותקבלי את הקביעות. את אמנם חושבת שהיא תסרב אך היא רואה אותך כבחורה חרוצה, יוזמת, אחת שהעבודה מאד חשובה לה. היא מודעת לכשוריך וליכולותיך, ונראה לי שההודעה על הקידום ממש בפתח... ממש עוד פעולה רשמית כלשהי שזקוקה לקצת בירוקרטיה וזהו... נראה לי שאת לוקחת את כל הענין באופן רגשי ודואגת יותר מידי, אולי את גם מתעסקת בעניינים פרטיים משפחתיים כשאת נמצאת במשרד -וזה משהו שקצת מפריע לה. תראי לה שבאמת מה שחשוב לך זה העבודה, ותפחיתי במקצת את ה"טלפונים" שאת עושה הביתה... רק שאלה - האם הקידום שלך יהיה על חשבון מישהו אחר?

batgalim

New member
ועוד משהו

שלא שמתי לב שלא התייחסתי אליו - הבוסית שלך מיוצגת ע"י נער הגביעים, מה שאומר שהיא עדיין לא החליטה מה עליה לעשות, היא קצת מבולבלת... בגלל זה גם חשוב לי לדעת האם קידומך יבוא על חשבון מישהו אחר במשרד, ולכן הלבטים שלה, או שזה משהו אחר שאני צריכה להתייחס אליו.

gifff1

New member
אתן פשוט מדהימות!

יש עוד מישהיא איתנו(שהיא חברה טובה שלי) במצב דומה לשלי יכול להיות שזה יבוא על חשבונה? אגב , "העינינים הפרטיים "אני פשוט מכורה לאינטרנט יכול להיות שזה קצת מפריע לה.

batgalim

New member
אני לא יכולה להגיד לך על חשבון

מי בדיוק זה יבוא, כי לא שאלנו על חברתך או כל אחד אחר... הכוונה היא - שיהיה קידום והבוסית צריכה להחליט את מי לקדם, למי לתת קביעות, היא עוד לא החליטה אך עליך היא חושבת באופן חיובי ונראה שסופו של דבר תבחר בך.

אההמ...אם יורשה לי רגע להפריע

פריסה של שבעה קלפים מתוכם ארבעה (!) יצאו קלפי חצר - זה לא אמור להגד משהו? כמו כן אשמח לדעת איך הגעת לנושא של טלפונים הביתה, האם ע"פ מלך הגביעים?

batgalim

New member
יכול להיות שזה אומר משהו...

אבל אני לא כ"כ מתייחסת לכמות קלפי החצר בפריסות (שלא כמו בארקנה הבכירה למשל, או במקרה של מספרים חוזרים). אני רואה את קלפי החצר כמייצגים אופי וכאלו הרומזים על אופן פעולה מסויים או מתבקש ע"י השואל, כל אחד בהתאם. לגבי טלפונים הביתה - אפשר לומר שע"פ מלך הגביעים, הקלף רמז על פעולה יזומה כלשהי שנעשית ע"י השואלת. במקרה זה התחושה שלי היתה שמשהו שהשואלת עושה במהלך העבודה מפריע לבוסית, וזה דבר שעלול לעצור את ההחלטה לתת דווקא לה את הקביעות. אבל בפירושי אני עובדת הרבה עם אינטואיציות וכותבת את הפירוש הנראה לי, גם אם לא תמיד מסתדר עפ"י קלף מסויים בפריסה.

שאלה רצינית

כתבת: "אבל בפירושי אני עובדת הרבה עם אינטואיציות וכותבת את הפירוש הנראה לי, גם אם לא תמיד מסתדר עפ"י קלף מסויים בפריסה." במה זה שונה, אם כן, מפירוש של מישהו שלא מבין בכלל בפריסת קלפים?

batgalim

New member
זה שונה

מכיון שקודם כל אני מתבססת על הידע שצברתי בתחום הטארוט יחד עם תחומים נוספים כנומרולוגיה, וכשהשואל נמצא מולי, אני נעזרת אף בידע שצברתי בנושא כירולוגיה ולעיתים אף גרפולוגיה... לעיתים הידע מוביל אותי למקומות אחרים - מעבר למה שכתוב בספרים... כאן מגיעה האינטואיציה והידע המגיע ממקורות גבוהים יותר. אני בטוחה שעכשיו תתקומם ותשאל אותי עוד שאלות לגבי הידע הרוחני, שלגביו אין לי אפשרות לתת לך תשובות...

למעלה