שאלה!!!

S.tal

New member
שאלה!!!

שלום לכולם! חשבתי שאולי אתחיל לקרוא את ספרי הארי פוטר באנגלית, למרות שכבר קראתי אותם בעברית (ממש מזמן). שמעתי שבאנגלית הספרים יותר טובים אבל עם שפה קשה. הספרים באמת קשים? אני מניחה שרובכם קראתם אותם באנגלית. תודה מראש, טל! אולי גם אני אתחיל עם כל הציטוטים האלה... ``...friends) ``Go to your happy place,la la la la)

shai.m

New member
אז תנסי ליקרוא...

תשאילי את אחד הספרים באנגלית מהסיפריה (רצוי הספר שאת מכירה הכי טוב וקראת הכי הרבה) ותנסי ליקרוא. אל תצפי להבין כל מילה, ואל תנסי להשתמש במילון-זה עולה על העצבים. אם יהיה לך קשה ומעצבן-תפסיקי.

S.tal

New member
תודה!

ממש תודה, אני אנסה להתחיל לקרוא! ביי ביי מטל

shai.m

New member
וטיפ!

באתר של הוצאת הספרים האמריקאית, אפשר ליקרוא פרק אחד באנגלית מכל ספר (חוץ מהרביעי). כנסי לאתר ותחפשי את הפרקים לקריאה (הם בחלק של הספרים, תיכנסי לכל ספר, ותחפשי בצד שמאל אפשרות ליקרוא פרק נבחר...) הקישור לאתר למטה...

S.tal

New member
יש בעיה...

תודה רבה. אבל משום מה האתר לא עולה ויש איתו בעיה כלשהיא. יכול להיות שזה בגלל המחשב שלי.מאוחר יותר אני אנסה שוב להכנס.

turki

New member
ואללה ממשיכים עם ציטוטים של חברים?

``you anciet boy! we have a computer!`` צ`נדלר (ruls!!!)

נמרה

New member
ממשיכים!

``ley the tile cinderely`` פיבי הההההההההממממממממממממממלללללללללכככככככהההההההההה

S.tal

New member
f.r.i.e.n.d.s

גם אתה אוהב לראות חברים?? כי אני לא פספסתי פרק אחד!!! מטל ולעוד ציטוט נחמד (רק הפיזמון של השיר): ?Smelly cat, smelly cat what are they feeding you`` ``...Smelly cat, smelly cat it`s not your fault

רחלי!

New member
התחלנו עם סמלי קאט?

they won`t take you to the vet you`r obviously not their favorite cat... גם אני אוהבת את הסדרה הזו, ולא הפסדתי כמעט אף פרק (אני משלימה עכשיו את הפרקים שלא ראיתי בשידורים החוזרים בערוץ 3 וכשמתחשק לי גם בסטאר וורלד)

למעלה