שאלה

ש'מע...

אני לא בטוחה שהפורום זה המקום לפרט את המעורבים, אבל אלו אנשים שנקראו לחבור יחד מסיבות אלו או אחרות ... גם אני נקראתי לחבור בדרך זו או אחרת... אלו אנשים כשייהנו נפגשים במקרה באחד מהם, 2 הצדדים ידעו שהיינו צרכים לפגש, נשלחנו לפירושי רש"י, לחלום, לתקשר... בסוף אני החלטתי שזה מסתבך יותר ממה שאני רוצה , כי השתמשו בכוחות שלי ללא רשותי וזה כבר לא היה מקובל עלי...

ToryMaster

New member
הום

למעשה, אסור לך לחשוף את המעורבים בשמותיהם, אבל אם תסכימי לספר לנו את הסיפור המלאט כמו שצריך בשמות בדויים, אני נורא אשמח

P o M i K i

New member
כן...

נורא סיקרנת אותי עכשיו... אנחנו מאוד נשמח אם תספרי לנו...

מה אומר לכם ילדים...

הסקרנות הרגה את ה
... הסיפור ארוך ומורכב,
אני לא חושבת שהייתי רוצה לחשוף אותו ברשת, כי בחשיפתו אני פותחת שער ומכאן כוחות שחורים יכולים לפגוע בנו.

../images/Emo54.gif

9 נשמות ובכל זאת הוא מת....כמה עצוב.. כפי הנראה הסקרנות ממש קטלנית אה...?

ToryMaster

New member
חחחחח

זה היה סתם חתול טיפש שכבר הספיק להשתמש בכל שאר הנשמות, אנחנו עוד לא

איך את יודעת שלא???

בגלל גילך הצעיר?? זה לחלוטין לא אומר שהנשמה שלך צעירה כגילך... מאיפה הביטחון שחייך היום הם אינם הגילגול ה-9?

ToryMaster

New member
את מזלזלת?

ככה זה? צוחקת למעשה, יש לי הרבה סיבות לחשוב שגלגול שאני חליה בו עכשיו זה הגלגול המיליון של הנשמה שלי, ובכל שאר הגלגולים הנשמה שלי הייתה חוטאת

Only me16

New member
אמממ אולי תנסי...

אולי תנסי "לפתוח פה לשטן" על דברים טובים? כמו שיכולים לקרוא דברים לרעה...הם יכולים להיות חיובים
את רק צריכה למצוא את הדרך... את צריכה להיות יותר רגועה... פחות עצבנית...קחי הכל ב"איזי" למרות שזה קשה לפעמים ובמצבים שונים... אבל את חייבת לנסות~! שיהיה לך יום טוב
ומקווה שעזרתי

למעלה