שאלה

g o t h i c

New member
שאלה

אם אני מטעינה צמח (לדוגמא לואיזה) ואחר כך נותנת אותו לחברה שלי (במטרה שימנע ממנה לחלום) אז זה יעשה את העבודה גם אם היא לא מאמינה בזה?

DaviX

New member
למה שהיא תשתמש בצמח אם היא לא ?

מאמינה? קחי בחשבון שאם היא תבוא בגישה שלילית כלפי הצמח, אז האנרגיות שלו יחסמו ואז סתם השקעת בו אנרגיות, היא צריכה להיות פתוחה אליו.

Weirdi

New member
גישה שלילית?

לא מסיכמה. נתתי לידיד שלי תערובת של צמחים שעשיתי, שהייתי בעיקר כדי לעורר בו תשוקה אבל אמרתי לו שזה סתם לעשות ריח טוב בחדר. כמובן שהתערובת הסריחה (אני מאשימה את הקינמון) והוא לא סבל אותה ודחף את זה בתוך שקית ניילון בארון. אבל למרות זה, מה שניסיתי השיג הצליח גם אם הצד המושפע מהכישוף לא יודע, או נגד, אם הכישוף מוצלח הוא יעבוד. אם הצד המושפע צריך להאמין בזה, זה לא כישוף- זאת אוטוסוג'סטיה.

DaviX

New member
אבל

אם היית אומרת לחבר שלך מה זה אמור לעשות והוא לא היה רוצה להאמין הוא היה עושה הכל כדי להתנגד להשפעת הצמחים.

P o M i K i

New member
מסכים אם ווירדי

למרות שהכישוף על האדם אין לו השפעה על התוצעות שלו. אם הוא ידע ויעשה דפקה כדי להרוס אותו זה יעבוד אבל הוא לא יתן לתוצעות להתממש (אני לא מדבר על כשפים נגיד על כשפים שהמטרה שלהם היא יותר "במישור הפיזי")

Weirdi

New member
אבל...

אם הוא היה יודע מה הצמחים עושים הוא היה יכול לבחור להתנגד ברמה הפיזית. הוא היה מוגע למה שהוא רוצה, ואם הוא היה באמת נגד, הוא היה עוצר את המעשים שלו. זה בהנחה שיש לגברים שליטה עצמית מהסוג הזה, אבל זה כבר לא קשור לכישוף.

למעלה