שאלה יש קייטנה בחוות יגור (בקריית שאול) אם אתם יודעים, אפשר את הפרטים תודה
ס ספירוש המלכה New member 21/3/04 #1 שאלה יש קייטנה בחוות יגור (בקריית שאול) אם אתם יודעים, אפשר את הפרטים תודה
S serdonix New member 22/3/04 #2 אמממ... לא שאני מיגור(בועז) או משהו אבל עדיין אני חושבת שאם את רוצה לברר תתקשרי ל 144 ותבקשי את הטלפון של חוות יגור בקרית שאול, תתקשרי, ותשאלי, חכם לא?! מקווה שעזרתי
אמממ... לא שאני מיגור(בועז) או משהו אבל עדיין אני חושבת שאם את רוצה לברר תתקשרי ל 144 ותבקשי את הטלפון של חוות יגור בקרית שאול, תתקשרי, ותשאלי, חכם לא?! מקווה שעזרתי
P P oo k a New member 22/3/04 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifא-ט|פפ.. בקשר ל... בקשר ל''עידכון שבועי''.. או אך שלא קוראים לזה [ ], לא היו מי אמור היה לעשות אתמול?
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifא-ט|פפ.. בקשר ל... בקשר ל''עידכון שבועי''.. או אך שלא קוראים לזה [ ], לא היו מי אמור היה לעשות אתמול?
P P oo k a New member 22/3/04 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגאאדד! איזה ניסוח דפוק. אז מחדש: בקשר ל''עידכון שבועי''.. או איך שלא קוראים לזה [ ], לא היו אמורים לעשות אתמול? ואם כן, מי?
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגאאדד! איזה ניסוח דפוק. אז מחדש: בקשר ל''עידכון שבועי''.. או איך שלא קוראים לזה [ ], לא היו אמורים לעשות אתמול? ואם כן, מי?
U Unreachable New member 22/3/04 #5 אז ככה בעיקרון הרשימה (הקצרה יש לציין- אבישג, דורון, אני וצאלה) נגמרה אז אני מניחה שמתחילים מההתחלה עוד פעם (כאילו, אבישג אמורה לעשות...גם לי אין בעיה...)
אז ככה בעיקרון הרשימה (הקצרה יש לציין- אבישג, דורון, אני וצאלה) נגמרה אז אני מניחה שמתחילים מההתחלה עוד פעם (כאילו, אבישג אמורה לעשות...גם לי אין בעיה...)
P P oo k a New member 22/3/04 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגמאני מוכנה לעשות.. אבל זה בטח ייצא דפוק חיחי
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגמאני מוכנה לעשות.. אבל זה בטח ייצא דפוק חיחי
U Unreachable New member 22/3/04 #7 חחח למה שיצא דפוק? אני בחיים שלי לא עשיתי "עדכון שבועי" ויצא לי פסדר...כי הסתכלתי על עידכונים של אנשים אחרים שניה, אז את עושה השבוע? לפי דעתי צריך לעשות רשימה חדשה...
חחח למה שיצא דפוק? אני בחיים שלי לא עשיתי "עדכון שבועי" ויצא לי פסדר...כי הסתכלתי על עידכונים של אנשים אחרים שניה, אז את עושה השבוע? לפי דעתי צריך לעשות רשימה חדשה...