שאלה..

שאלה..

מי לדעתכם יותר שווה פיליפ החדש או פיליפ הישן?? (לפי התוכניות בישראל).. עוד משהו למישהו בבקשה בבקשה יש תמונות של פיליפ ושל שון??????

נצ"ש- הופ ניצחה בסקר../images/Emo70.gif

בסקר התבקשנו להצביע: מי הנסיכה/הנחשקת של הסדרה לדעתכם
התוצאות:
סמי במקום שישי עם 0 קולות...
במקום החמישי קרי עם 2 קולות
מקום רביעי קייט עם 2 קולות
במקום הרביעי ניקול עם 3 קולות
מקום שלישי גרטה עם 3 קולות גם...
6 אנשים בחרו באפשרות שאף אחת מהן לא מתאימה לתואר... ו...... במקום הראשון.... תופים בבקשה...... הופ במקום הראשון עם 13 קולות ו- 44.83%

שאלות על השחקנים...שירשור חדש....

יש לי כמה שאלות על השחקנים אז ניצלשתי את עצמי... אתם מוזמנים לענות אם אתם יודעים... שאלה 1 - דידרה הוול דידרה עזבה את הסידרה פעמיים בתקופה האחרונה.... פעם ראשונה כשטסה לפגישה בשיקגו (כשהופ הייתה עם צירי ברקסטון היקס בביה"ח למי שלא זוכר...) ופעם שניה עכשיו והיא עוד לא חזרה... מה קורה עם השחקנית
למה היא לוקחת כל כך הרבה פעמים חופשה מהסידרה
שאלה 2 - קריסטיאן אלפונסו... קראתי באיזשהו פורום שקריסטיאן עשתה ניתוח הגדלת חזה ב-1984 ונאמר שם שזה בא להסביר את השינויים הדרסטיים שחלו בגודל החזה שלה מאז... מישהו יודע אם זה באמת נכון....
קריסטיאן באמת עשתה ניתוח להגדלת חזה ב-84
שאלה 3 - קריסטיאן שוב... באותו הפורום קראתי שמישהו בשם נדב כתב (גם את זה וגם על הניתוח הוא כתב) שאם שמנו לב, לקריסטיאן היה קול מאוד ילדותי פעם, ואפילו קצת צפצפני.. והיום יש לה קול יותר בוגר וצרוד כזה.... הוא כתב שזה בגלל שהיא מעשנת כבדה או משהו.... למישהו ידוע אם קריסטיאן באמת מעשנת

../images/Emo65.gifשי|ימי הולדת-שחקנים../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ינואר 29 מתיו אשפורד (ג´ק ) פברואר 7 ויקטור וובסטר (ניקולס ) 24 ג´יי ג´ונסון (פיליפ ) מרץ 1 ג´נסן אקלס (אריק) 9 לורן קוסלו (קיית) 13 ג´וזף מסקולו (מאסימו, B&B / סטפנו) 14 מליסה ריבס (ג´ניפר) 20 טניה בויד (סלסט) אפריל 1 איוואן גוורה (איוואן) 6 פטריקה דרבו (ננסי) 8 קריסטן סטורמס (בל) 9 אוסטין פק (אוסטין) 14 ג´ון קלארק (מיקי) מאי 1 פארה פיית´ (מימי) 7 פיטר רקל (בו / ג´וני, נוטס לנדינג) 8 ג´וליאן מוריס (גרטה) 13 סטיב בלקווד (בארט) יוני 3 אדריאן זוקר (ניקול) 5 ביל הייס (דאג) 8 מיליסנט מרטין (לילי) יולי 11 סוזן סיפורת´ הייז (ג´ולי) 21 ג´ון אניסטון (ויקטור) 29 בריאן ד´טילו (לוקאס) אוגוסט 6 ואלרי ווילדמן (פיי) 10 ג´יימס ריינולדס (אייב) 11 ליסה רינה (בילי) 27 קייל לאודר (בריידי) 29 קווין ספירטאס (קרייג) ספטמבר 4 אהרון ואן ווגנר (ג´ייסון) 5 קריסטיאן אלפונסו (הופ/ג´ינה / פילאר, פלקון קרסט) 7 וויל יוטאי (רולף) 13 ג´ייסון קוק (שון) 19 אליסון סוויני (סמי) 25 ג´וש טיילור (רומן) 29 דרייק הוגסטין (ג´ון) אוקטובר 15 רנה ג´ונס (לקסי) 31 דידרה הול (מרלנה) נובמבר 3 פגי מק´קי (קרוליין) 12 ה´תר אולסון (ג´ן) 14 מאט סדנו (ברנדון) דצמבר 9 פרנסיס ריד (אליס) 13 קריסטי קלארק (קארי) 16 מת´יו מנהיי (קורט)

soapsfan

New member
כמה תשובות

1.דידרה הול לוקחת לפעמים חופשות מהתוכנית בכדי להיות עם המשפחה שלה וכו'.היא גם לקחה חופשה בשנת 2003 במהלך הקיץ 2.כן,היא עשתה ניתוח להגדלת חזה,תראי את ההבדל בין התמונה הזו לעכשיו 3.תראי,אני לא בטוח אם היא מעשנת או לא,אבל כולנו ראינו אותה מעשנת בתור ג'ינה,אז אני יאמר שכן

CityGirl9

New member
תשובה אחת.

קריסטיאן אכן מעשנת... it takes one to know one אם את מבינה למה אני מתכוונת.. בקטעי ג'ינה ראו בבירור איך היא לוקחת לריאות. ועד כמה שזה מצער ולא בריא וזה הרגל מגונה ובלה בלה בלה... זה מביא לסיפוקים מסויימים ( לי לפחות
).

CAMILABENJA

New member
זה אומר ש..

סיטי גירל (מצטערת אבל אני לא זוכרת איך קוראים לך
) מעשנת... צריך אחת שמעשנת בשביל לזהות אחת שמעשנת..

CityGirl9

New member
נכון...../images/Emo8.gif

אמממ ולא כתוב איך קוראים לי לכן את לא זוכרת...

נ"ש משהו נחמד../images/Emo8.gif

אדון אוגר היה סוחר לכל עובר היה מוכר. באה הג'ירפה מכר לה לאפה ולטווס הביא גראס. החתול תמידמסטול. הארנבת כל היום ניגנבת. לאיגואנה מכר מריחואנה, לגדי הביא אלאס די. לצבים הביא עשבים. התוכי היה מסטול הכולמניוקי. ליונה הביא מנה ולשפן הביא לבן. היתוש ניתפס על שימוש. והגמל תמיד ניגמל. עד שהגיע הנמר והנמר היה ממזר. את כל היער הוא סידר בסוף יצא שהוא שוטר. ואת אדון אוגר מייד עוצר אדון אוגר שנעצר.בחקירות תמיד נישבר. חיש חיש בא העכביש ונתן לו קצת חשיש מוסר השכל תתארגנו לבד

CityGirl9

New member
נו זה הרי ברור כ"כ שג'יי../images/Emo23.gif

פיליפ הנוכחי למי שלא יודע.

למעלה