שאלה

שפן1

New member
שאלה

האם ישראל יפה מלונדון אירלנד וכדומה או לא? ומה נראה לכם סתם ככה.

איפה באירלנד

תוכל להשתזף על החוף באילת, לעשות קניות בתל אביב, וסקי בחרמון - באותו יום? רוח של פטריוטיזם נושבת עלי. איפה בעולם תלמדו בבית ספר דרכו זורם נחל שזורמים בו מי שלגים על גדותיו יש מסעדת דגים, ויחד עם נחל אחר על גדותיו יש מקדולנדס, מרכיב את הנהר הכי מפורסם בעולם בערך? איפה תמצאו חומה עם שער אחד שהוא בכלל לא שער ושער אחר שמוכרים בו בייגל איפה תוכלו לצוף על פני מים שומניים כשבכל כיוון אשר תביטו תראו מדבר והרים? אני צריך לישון, יש לי מחר חיבור בנורבגית, לא סגור על מה. נחיה. למי אכפת בכלל? קיבלתי 6 בפיזיקה!

ציקהלה

New member
באיזה מקום חוץ מישראל

יבואו דוסים וירידו לך את הפרצוף ויגנבו מיסים? באיזה מקום בעולם אתה הלך לצבא וקורע בצורה כזאת את התחת (לי זה דווקא לא עונש) חוץ מזה אני שונא את ים המלחוהאלמוגים באילת מתים בכל מקרה... אבלמדבר זה טוב.... סתם רציתי לסתור אותך ישראל זה הכי טוב

לא סתרת אותי בכלל

אני דיברתי על היופי הגיאוגרפי ואתה דיברת על קשיים כלכליים וחובת שירות. שונא זאת מילה סובייקטיבית, והאלמוגים המתים יפים בכל מקרה.

ציקהלה

New member
בקשר לאלמוגים....

אלמוגים מתים זה מדכא..... תאמין לי שאתה צריך לדעת יותר כדי לדבר על האלמוגים.... אני ממש מתגעגע לים כמו שצריך פעם אילת היתה אדירה (אני זוכר כזהייתי בן 8 וצללתי אינטרו עם סבא ואבא) אבל היום מכול ה22 קילומטר שונית יש 1 וחצי.... והיא מתה.... והחלק שהוא לא מת גוסס וגוסס מהר מידי .... והוכל ביגלל שזאת מדינה שהתרדרה ללחיות אחרי מושחטים

נעמצי

New member
שימשיכו לגדל שם דגים

ואז אחד מהדברים היחידים שמביא אנשים שפויים לארץ גם יעלם לחלוטין וכל מקום מושחט ציקה גם בועת הפסלטיק שאתה חי בה.

ציקהלה

New member
אויש יש לך מלה מה ללמוד...

המיצפה התת ימי... אמור לשמור על הים לעזור לשמירה מי עומד בראש המיצפה התת ימי? יש לך מושג? אותו אחד שמנהל את רוב חוות הדגים... זה מאבק של מישיש לו יותר כסף... ואיך הוא מדביק יותר כסף לתחת!!! זה המאבק עם חוות הדגים כי אנחנו נילחמים יחפים מול מישהו ישי לו יותר כסף וכוח וכל החרא הזה ובית המישפט בחיים לא ירשיע אותו!! זה מרגיז אותי מאוד... המצפה שובר אלמוגים מכל הים ולוקח אותם ושם אותם לתוצוגה... זה נורא!!!!

נעמצי

New member
אוקיי קראתי בנושא, ואתה מומחה בזה..

ואני אשמח אם תעשיר לי בזה את הידע. ראיתי את המודעות באינטרנט לאחרונה ולכן קראתי קצת. ואני באמת אשמחאם תספר לי יותר במסנג'ר. מה שלא ידעתי זה שאותו חד עם חוות הדגים הוא בעל המצפה זה אומר שהוא מניאק כפול שתיים רייט? כאילו חוות הדגים מפרות את מאזן הכוחות שם במים ואלמוגים מתים, והמפרץ מזהם הוא אשכרה בן זונה . מה שהיה בתקשורת זה כאילו קול צעקה של עובדי חוות הדגים שמתפרנסים מזה ולא תהיה להם יותר עבודה. בלעכס פוליטיקה. הלכ קשרים ושקרים שם אה?

ציקהלה

New member
345שקדכגשדגכ

לא כל הברכות הם שלו הרוב המולחט הם כן... והוא לא טורח להוציא את השאר כי הוא עם אינטרס להפיל אותו וחבל שלא הרבה אנשים יודעים על זה זה מציק לי שאנשים הולכים ומשלמים למצפה אלפי שקלים ביום כדי להציל את הים אבל בערך מה שהולך שם זה בית זונות.... ולאחרונה ביגלל שכל הים מת התחילו לשלם לו לצלילות למקום הזה... אנשים הולכים אשכרה וצוללים ליד כלובי הדגים זונות! הבן אדם צריך למות...

noa0912

New member
אוכלים את הדגים דרך הגב../images/Emo12.gif

נעמצי

New member
אני יודעת חחחחחח

אבל כל המאבק לאחרונה זה בענין שאם יש חוות דגים אולי יש עבודה באילת אבל לא ישארו אלמוגים שם רייט?

למעלה