שאלה!

שאלה!

קצת התבלבלתי פה עם משו... דיברתם המון פעמים על סמינר תנועה, ואז הגיעו המיונים והפסקתם לדבר על סמינר תנועה.. אממ.. אני צריכה להבין מכאן שהסמינר תנועה היה המיונים או.. מה?? מה זה בכלל הסמינר תנועה הזה, למי זה מיועד, מתי, איפה, כמה, למה, מי, מו, מה? כל הפרטים בבכשא - ועוד, אם אפשר! ואם זה המיונים, אז תשכחו מהכל ורק תגידו כן יפה.

שאלה!

קצת התבלבלתי פה עם משו... דיברתם המון פעמים על סמינר תנועה, ואז הגיעו המיונים והפסקתם לדבר על סמינר תנועה.. אממ.. אני צריכה להבין מכאן שהסמינר תנועה היה המיונים או.. מה?? מה זה בכלל הסמינר תנועה הזה, למי זה מיועד, מתי, איפה, כמה, למה, מי, מו, מה? כל הפרטים בבכשא - ועוד, אם אפשר! ואם זה המיונים, אז תשכחו מהכל ורק תגידו כן יפה.

לאלאלאלאלאלאלאלא

סמינר תנועה זה סמינר תנועה. פשוט אנחנו ב'היי' מהמיונים... זה הכל. הסמינר לא נשכח.... הסמינר מיועד לחברה בכיתות י' עד י"ב/גרעין... כבר לא סגורה על זה... ועוד פרטים... אני לא ממש זוכרת... יצאתי מאיפוס... אבל יהיו עוד פרטים בהמשך. מבטיחה

שלך ספציצית?

כי הוא היה גרעינר בחד-נס ומבוא חמה. בדוק, חתום בנשיקה, נצור, נעול, פרה פרה!

אני לא ממציאה דברים!

היה לי גרעינר אחר, אבל הוא פרש, ואז באמצע השנה הוא ונופר נכנסו. ואני בטוחה.

kedeman

New member
והתשובות....

עלו לאתר כל מי שרוצה לדעת על סמינר תנועה מוזמן לדף שלו!!! הכניסה הישר מהדף הראשי של האתר!!

ה טמבל

New member
סמינר תנועה

בשביל שכולם יראו אני יפתח הודעה חדשה תיכנסו עכשיו!! ברגע זה!!! וכמה שיותר מהר!! לקרוא את הדף החדש באתר על סמינר תנועה, אני מקווה שהוא יענה לכל שאלותיכם, ואם לא, אנחנו נשמח לענות פה בפורום.

למעלה