שאלה...

shaulv

New member
שאלה...

כמה שווים בערך המשקאות הבאים? 1.jonny walker red label 2.shivas 1 liter\750\500 3.j&b 750מ"ל

shaulv

New member
ד"א

מישהו מכיר אתר שיש בו מחירים ותמונות של כל סוגי המשקאות? תודה.

shaulv

New member
ועוד שאלה...

מצאתי במרתף היינות שלי גם עוד שתי משקאות זרים: 1.todds dry gin 2.grand marnier liqure אם מישהו מכיר אותם והוא יכול לומר לי כמה הם עולים בארץ אני ישמח. תודה מראש על העזרה.

D r a m b u i e

New member
הג'ין לא מוכר לי

ומן הסתם לא שווה הרבה מדי. הגרנד מרנייה שווה בין 250-300 ש"ח תלוי אם הוא סרט אדום (היקר יותר) או צהוב, הזול יותר.

שלום למומחים

אני זקוקה להמלצה. אני מעוניינת לקנות מתנת תודה לאדם שאחד מתחביביו הם שתיה. אני מעוניינת להוציא עד 300 ש"ח על בקבוק או שניים של משקה טוב איזה ויסקי או ברנדי. מאחר ולבושתי הרבה אני לא מבינה כלוווום במשקאות חריפים אנא עזרו לי - מה כדאי לקנות?

Jack Daniel

New member
אפשר ../images/Emo48.gif

עדיף אבל בדיוטי פרי אם מישהו נוסע לקבל משקה טוב בחצי מהמחיר בחנויות בארץ. ב-300 ש"ח אפשר לקנות בקבוק גדול של קוניאק V.S.O.P טוב , כ-39$ X.O. קטן יותר באריזת מתנה. או וויסקי סינגל מאלט טוב, בנסיעה האחרונה שלי קניתי גלנליבט 12 שנה 34$ וגם CAMUS XO בקבוק גדול ואיתו בקבוק קטן במתנה 60$בערך בדיוטי כמובן. קוניאק וויסקי יוקרתיים ונהדרים למתנה.

D r a m b u i e

New member
אני מניח שהיא מדברת על קנייה בארץ

אם כך הוא, הייתי הולך על בקבוק וויסקי אמריקאי. וויסקי סקוטי טוב בשלוש מאות ש"ח יהיה קצת קשה להשיג. את חמישים, מאה ש"ח מתחת למחירי הסינגלים הטובים. למרות שאפשר מן הסתם למצוא סינגל מולט טוב. הייתי הולך על בקבוק ג'ק דניאלס. משהו כמו 200-250 ש"ח, יופי של בקבוק לשתות, ומתנה נפלאה.

Jack Daniel

New member
אתה בסדר אתה../images/Emo140.gif

אם הייתי אומר לקנות ג'ק זה היה נשמע בנאלי?
אחד המשקאות האהובים עליי, רק חבל שהוא לא בא בקופסת מתנה מהודרת.

Chewbacca

New member
אם כבר מדברים על קופסאות מתנה

קצת בנאלי, אבל בייליס החליפו אריזה לאריזה מוזהבת יפהיפיה שפשוט מתבקש לתת אותה מתנה למישהו או מישהי מיוחדים (ואם הם רק עברו דירה ומתחילים את הבר הביתי מחדש אפילו יותר)

D r a m b u i e

New member
ד"א גם הגרנד מרנייה

מגיע באריזה חדשה, שהם כותבים עליה שהיא לאספנים. אריזה פחות יפה לדעתי. יש כל מיני ציורים על הבקבוק.

shaulv

New member
ועוד שאלה...

כמה שווים הבקבוקים הבאים: 1.blanco martini 2.heering cherry liquer 3.passport scotch750 ml 4.brandy grand 41

D r a m b u i e

New member
מה ז"א כמה שווים?

אתה מוכר אותם? כי אין לזה הרבה ערך. רוב האנשים יקנו את האלכוהול שלהם בחנות. בכל אופן לא הרבה מדי. שלוש מאות שקל על כולם ביחד, וגם זה בהגזמה לדעתי.

למעלה