שאלה...

Audrey Wandwell

New member
שאלה...

מישהו מכיר אתרים על עלמה זק או לפחות ביוגרפיה עלייה? תודה :)

ComputerMaster

New member
מה כולם נדבקו לעמה זק לעזאזל?!?!

יש יותר טובים ממנה בהרבה, כמו טל פרידמן שעושה כמעט את כל התוכנית, ומריאנו שעושה דמויות טובות.. ואורנה..

Woogyman

New member
זה שהתפקיד שלה קטן, ../images/Emo110.gif

לא הופך אותה לפחות טובה. להפך, אני חושב שהיא אפילו הכי טובה שם בחיקויים מבין כולם.

../images/Emo45.gif! (עמיתוש)

יש לה המון פוטנציאל. ראיתם אותה באקדמיה? אני לא יודע למה.. היא וקיציס נראים לי יכולים להיות זוג פוטנציאלי. רק אשליות שלי
.. אבל היא חמודההה! ומצחיקה וחכמה.. ומושלמת
.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני דווקא תמיד חשבתי

עליה ועל מריאנו, כי הם משומה תמיד משחקים זוג בתוכנית..
(שרון ויואב, מרגול וספקטור, רודריגו והחוטפת הקולומביאנית, הזוג בסופרמרקט בפעם הראשונה של לובה, בפעם של לובה עם הקבנוס...) ד"א, אם אני לא טועה, לחבר שלה באמת קוראים אייל...

yoooni

New member
זה שהיא לא מותג לא אומר שהיא פחות

טוב מהשאר היא טובה שם בדיוק כמו כולם היא עושה עבודה נפלאה ולטעמי לפעמים גם טובה יותר משל אלי ומריאנו

alinali

New member
אני אוהבת את עלמה..

היא כזאת חמודה והיא שחקנית ממש ממש טובה.. אני מקווה שבעונה הבאה יהיה לה תפקיד קצת יותר גדול שיתאים לכל הדברים שהיא יודעת לעשות..

double O S

New member
הכמות לא משנה../images/Emo96.gif

It's the quality, שבאמת עושה את ההבדל... *quality=איכות
*

LoLo16

New member
תסלחי לי מתוקה...../images/Emo3.gif

לא שאני צריכה להצטדק בפנייך, אבל ממש הרגזת אותי. אם תלכי כמה עמודים אחורה, הרבה לפני הדיבור על האירוח, תראי עד כמה מפרגנים לה ואוהבים אותה פה. לעומת אנשים כמוכם, הפורום הזה קלט אותה ואת הכישרון האדיר שלה כבר מההתחלה, גם אם זמן השידור שלה היה מצוצמם יחסית והיא הייתה אלמונית. פה אוהבים אותה. בבקשה הימנעי מלדבר שטויות שאת ממציאה. לפחות בפורום הזה.

את כנראה לא הבנת אותי....

כי אני ממש לא אמרתי שאין לה כישרון, להיפך! היא אחת הקומיקאים הכי גדולים במדינה הקטנה והנחמדה שלנו! רק אמרתי שעכשיו אולי קצת יותר מתרגשים מתמיד מזה שהיא באה להתארח! אבל בשום םנים ואופן אני לא רוצה להגיד חס וחלילה שהיא לא מצחיקה ולא מוכשרת ובטח ובטח שאני לא רוצה לריב פה עם אף אחד!

LoLo16

New member
מצטערת על אי ההבנה ../images/Emo140.gif

אבל בכל זאת, מאז תחילת התוכנית הפורום הזה פירגן ביותר לעלמה, אני לא חושבת שיש להודעות הללו יותר מדי קשר לכך שהיא אמורה הייתה להתארח פה

Human Nature

New member
היא טובה, אבל... |טל| †

אחת מהקומיקאים הגדולים במדינה?! פפף. לטעמי, אין לה את מה שצריך בשביל להפוך לקומיקאית אדירה שתשנה משהו או שתשאר חרוטה בזכרון של כולם. היא מוכשרת, פשוט בדמויות שלה תמיד חסרה את האנרגיה הזאת שיש לקומיקאים גדולים באמת.

Rakbeisrael

New member
נכון. ואין לה ממש אופי של קומיקאית.

כאילו, היא די מתחילה ובראיונות שלה היא כל הזמן מדברת על כסף. ברור, למשל, שאורנה בנאי לא עובדת בשביל הכסף (בלבד), אלא יותר בשביל להצחיק כי בזה היא טובה, והיא גם אוהבת את זה. עלמה לא ממש רוצה פרסום או התבלטות, היא די שקטה וצדדית. היא מסתכלת על הפרסום והחשיפה שלה כאמצעי יעיל להשגת כסף.

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo154.gif

עללללמה כזו כשרוניתתת...אני חולה עליה..

Human Nature

New member
ניצלו"ש! |טל| †

אה אה! אתמול אני וקוואלדה עולים לנו לגג בעזריאלי, ומי יורדת לה במדרגות הנעות? ג'ודי! האמיתית!!!@#$~ טיהי ^___^

למעלה