שאלה לבעלי יש יום הולדת בשבוע הבא ואני רוצה להכין עוגה מיוחדת. הוא שוטר-יס"מ למישהו יש רעיון?
M maya261 New member 6/3/04 #1 שאלה לבעלי יש יום הולדת בשבוע הבא ואני רוצה להכין עוגה מיוחדת. הוא שוטר-יס"מ למישהו יש רעיון?
M maya261 New member 6/3/04 #4 פרובקטיבי מידי יש לך עוד רעיונות?תו תודה על התיחסותך. ואם תוכלי לתת לי גם הוראות הכנה.
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 6/3/04 #5 אם זה פרובוקטיבי ולא הכיוון, אז אולי תני לנו קצת יותר פרטים, תחביבים שלו למשל, אולי לפסל על עוגה רק כובע של שוטר, או לצייר משהו שקשור......
אם זה פרובוקטיבי ולא הכיוון, אז אולי תני לנו קצת יותר פרטים, תחביבים שלו למשל, אולי לפסל על עוגה רק כובע של שוטר, או לצייר משהו שקשור......
T t a l talim New member 6/3/04 #6 מזל טוב! האם יש לך נסיון בעבודה עם בצק סוכר? את מעוניינת בעוגה מפוסלת? אם לא, הדרך הפשוטה יותר היא למצוא ציור מתאים (קריקטורה של שוטר, משהו ששיך לתחביבים שלו וכו'), ולצייר על העוגה.
מזל טוב! האם יש לך נסיון בעבודה עם בצק סוכר? את מעוניינת בעוגה מפוסלת? אם לא, הדרך הפשוטה יותר היא למצוא ציור מתאים (קריקטורה של שוטר, משהו ששיך לתחביבים שלו וכו'), ולצייר על העוגה.
M maya261 New member 6/3/04 #7 אין לי ניסיון בזה ,איך מציירים על ע עוגה אם מצאתי ציור מתאים? תודה רבה על עזרתכן... איפה אפשר לעשות סדנא בנושא?
אין לי ניסיון בזה ,איך מציירים על ע עוגה אם מצאתי ציור מתאים? תודה רבה על עזרתכן... איפה אפשר לעשות סדנא בנושא?