שאלה!

taltula forman

New member
שאלה!

בפרק של יום הקריירה (לא זוכרת בדיוק באיזה עונה, זה היה בעונות הראשונות..) אז אריק שר עם קיטי שיר שהם היו באוטו, מישהו יודע איך קוראים לשיר ומי שר אותו??

AsHtOn GiRl 3

New member
נ"ש-../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אוף אתמול הלכתי לסינמה סיטי כדי לראות אפקט הפרפר טנגמרו הכרטיסים
זה ממש לא פייר .........כ"כ רציתי לראות והתרגשתי והכל........אז בסוף ראיתי צ'ק פתוח שהיה בסדר

mor kutcher

New member
יוווווו שרוני איזה באסההה

אבל תנצלי את החופש ולכי לזה!!!!! כבר אמרתי לך כמה שזה יפההההההההההההההההההההההה

popit

New member
להגיע לפני הזמן או להזמין מראש...זה

סרט ממש ממש מבוקש! גם לי קרה אתמול...אבל היום נכנסתי!יווו איזה סרט מהמם!!!ואשטון היה...
!

וואו

ראיתי את הסרט אתמול סרט פשוט בין הכי טובים שראיתי אי פעם!! העלילה מדהימה, יש מלא טוויסטים לא צפויים, פשוט מדהים! רק דבר אחד שלא אהבתי, היה הסוף
אבל לא נורא! מומלץ בחוםםםם!!!!!!!!!!!!!

mor kutcher

New member
הייתי מדברת עליו עוד כאן אני פשוט..

לא רוצה להרוס למי שלא ראו...(הסוף-בא לי לבכות) כזה מדהיםםםםםם!!! ואני לא אומרת כי אני מעריצה... אני פשוט הייתי המומה מהסרט- מן ,וואו, כזה חצי שעה אחרי... ואשטון שולט לגמריייייייייייי!!! כישרון אחד גדול!!!

yonco

New member
סרט מעולה!

אני ראיתי היום את הסרט בסינמה סיטי, הגעתי ב-12:05, הסרט התחיל ב-12:00 ובכל זאת היו כרטיסים. הסרט היה מדהים, עלילה מעניינת, מותחת ומלאה בתפניות לא-צפויות. הסרט מלא אלימות וסקס וקצת מורכב (בהתחלה היה לי קשה להבין אותו, אבל משפט המפתח "שינית דבר אחד - שינית את הכל" עוזר מאוד להבין את הסרט). בגדול, נהניתי מאוד, זה אחד הסרטים הטובים שראיתי ויש לו משמעות מאוד עמוקה. אשטון הפגין משחק פשוט מדהים והוכיח שהוא יודע לעשות הרבה יותר מקומדיות. ואני לא מעריץ שלו או משהו, רק שתדעו. אבל אחרי הסרט אני חושב שהוא שחקן מוכשר וגם נראה מצוין.

yonco

New member
דרך אגב...

הסוף היה מרגש. אמנם לא מה שחשבתי שהוא יהיה, אבל הוא היה ממש טוב וגרם לי לקצת עציבות (ככה זה אצלי בסוף כל סרט מהסוג הזה). זה היה יפה איך שבסוף הוא הלך ברחוב וחלף ליד קיילי ואיך ששניהם הסתובבו. איזה מגניב זה שאוון הצעיר דומה נורא לאשטון קוצ'ר. סרט מומלץ מאוד. ועוד משהו, כל פעם שהוא חזר אחורה בזיכרונות, זה כל כך הפחיד אותי! היה סאונד מה-זה חזק ואני ממש נבהלתי...

yonco

New member
עוד תמונה

שלושת האוונים (מימין לשמאל): לוגן לרמן, שמגלם את אוון בגיל 7, אשטון קוצ'ר וג'ון פטריק אמדורי שמשחק את אוון בגיל 13.

*Ginny Weasley*

New member
הוא מפחיד?

אני מתה לראות, מצד שני פחדנית בצורה נוראית, אני אעמוד בזה?

למעלה