שאלה ..

ofrikit

New member
אמ

הוא אכן הומו בגלל זה הוא הרביץ לג'סטין... כי הוא אהב אותו והוא "קינא לו" בגלל בריאן לאדעת אם ראית את הפרק שג'סטין עושה לו ביד. זהו בכל מקרה.

QueerBoy

New member
תודה !!!!

זה הקטע שלא הבנתי ראיתי את הקטע שהוא עשה לו ביד ובגלל זה לא הבנתי למה הוא כל הזמן מציק לו ...

wicked witch

New member
זה אף פעם לא הוכח בסדרה

אפשר להסיק שהוא הומו שמקנא בג'סטין ובגלל זה הוא כל הזמן הציק לו ואפשר גם להסיק שהוא נער מתבגר שיש לו בעיה עם הומואים וההסבר לכך שהוא נתן לג'סטין לעשות לו ביד זה שפשוט הייתה לו התפרצות הורמונים ולא היה אכפת לו מי או מה עושים לו את זה העיקר שזה נעשה... בכל מקרה אף פעם לא אמרו בסדרה מה באמת היו המניעים שלו

בעיקרון אמרו לי

שהוא הומו אבל עדיין לא סגור על הזהות המינית שלו ומתכחש לה והוא מציק לג'סטין בגלל שהוא נמשך אליו וזה מעצבן אותו. אבל באמת אפשר לפרש את זה איך שרוצים.

ofrikit

New member
נכון

אפשר לפרש את זה בהרבה דרכים.. אבל בסדרה לא אומרים שומדבר במפורש על כריס כהומוסקסואל

tulchi

New member
../images/Emo12.gif

אין שום קשר לבריאן וכריס הובס הוא הומופוב. עופרי, איך הבנת שהוא קינא בגלל בריאן?

ofrikit

New member
פעם אמרו לי את זה

אבל זה סתם נשמע לי הגיוני.. כי הוא רקד איתו בנשף וכאלה זה לא ממש ממש קשור לבריאן אבל יש הקשר בגלל בפרום,זה הכל.

הילה ר

New member
בפרום?

כריס הובס הומופוב, אחרת הוא לא היה מרביץ לג'סטין. ולפי דעתי הוא לא שווה את הניתוח דמות שאנחנו עושות לו, הוא פשוט דפוק. אין דרך להבין אותו כי הוא פשוט פסיכי.

i love randy

New member
לדעתי....

לדעתי הוא הומופוב. בכל העונה הראשונה הוא מרביץ לג'סטין ומקלל אותו בגלל שהוא הומו.ולא נראה לי שכל התקרית הזאת עם ג'סטין (שהוא עשה לו ביד) רומזת על זה שהוא הומו, אלא לדעתי זה היה פרץ של הורמונים ולא היה אכפת לו אם זה בחורה, גבר או כל דבר אחר שעושים לו ביד. לדעתי מה שגרם לו להרביץ לג'סטין לא היה קשור בכלל לכך שהוא עם רוקד עם בריאן ספציפית, אלא מה שהפריע לו זה שהוא רקד עם גבר. לדעתי הוא חיכה הרבה זמן להיזדמנות להרביץ לג'סטין ובכך שהוא ובריאן רקדו בנשף עם כל התנועות הסקסיות והנשיקה, גרם לו לאבד שליטה (כי הוא שונא הומואים) וכתוצאה מכך הוא הרביץ לג'סטין.

ofrikit

New member
המ..

"לדעתי מה שגרם לו להרביץ לג'סטין לא היה קשור בכלל לכך שהוא עם רוקד עם בריאן ספציפית, אלא מה שהפריע לו זה שהוא רקד עם גבר. לדעתי הוא חיכה הרבה זמן להיזדמנות להרביץ לג'סטין ובכך שהוא ובריאן רקדו בנשף עם כל התנועות הסקסיות והנשיקה, גרם לו לאבד שליטה (כי הוא שונא הומואים) וכתוצאה מכך הוא הרביץ לג'סטין." כמו שאמרתי,זה לא קשור לזה שזה ספציפית בריאן אלא קשור לזה שהוא היה עם גבר אחר,גם אם זה היה אית'ן זה ממש לא משנה איך קוראים לו ומי הבנאדם.

הומופוב יכול להיות הומו...

זה לא סותר.. להפך, ישנם הרבה הומופובים שכל הפחד שלהם מהומואים נובע רק מהעובדה שהם בעצמם נמשכים לבני מינם וזה לא מוצא חן בעיניהם או מפחיד אותם...

ofrikit

New member
בדיוק

*פוביה=פחד הומופוביה=פחד מהומואים ככה שיש אנשים שמפחדים מהזהות המינית שלהם ולגלות שהם הומוסקסואלים. (אני בטוחה שאתן יודעות את זה לכן ה-*) :)

netaK

New member
מעולם לא נאמר שהוא הומו...

להסיק מסקנות מפרקים בהם הוא השתתף תמיד אפשר, אבל אין ידיעה ברורה.

freedom2

New member
דעתי...../images/Emo26.gif

אני חושבת כמו STRAWBERRY, אגב נעים מאד... שכריס "פאקניג" הובס, במקרה שלו- אכן הומופוב והומו שמתכחש לעובדות. ויש הומואים ששונאים הומואים כי קשה להם להשלים עם העובדה שהם גם חלק מ"הקהילה", ועצם העובדה שהראו שג'סטין מביא לו ביד, לא היה בכדי למלא זמן מסך אלא לבנות את דמותו של החרא ההוא, להראות לנו שהוא נמשך לגברים, ולג'סטין והסיבה , לפי דעתי שהוא תקף אותו, כמו שאמרו פה חלק הבנות - היא הקינאה והשינאה לא לבראין - אלא להומואים בכלל ולג'סטין בפרט, ששלם עם עצמו ורוקד ומתנשק עם בן זוגו מול כולם - דבר שהוא בחיים לא יכול לעשות, ונכון שכריס לא מעניין אותנו וכולנו שונאים אותו, אבל זה לא רחוק מהמציאות - כל הסיפור הזה. עוד דוגמא דומה זכורה לי מהסרט המדהים אמריקן ביוטי עם האבא "ששנא" הומואים וצחק עליהם וחשב שבנו כזה אבל בסוף התברר לכולנו שהוא בעצמו הומו. (והומופוב)

למעלה