שאלה

7נתי7

New member
שאלה

אם במקרה,ממש ממש במקרה, אני בהריון ומקבלת טיפולים-זריקות גונל האם יכול להיגרם נזק? בדיקה ביתית עשיתי והיא שלילית.

בולה101

New member
לא ברורה השאלה

פרוטוקול ומרשם לגונל או כל טיפול פוריות אחר נתנות ע"י הרופא רק לאחר בדיקת אולטראסאונד שמתבצעת ביום השלישי למחזור ובודקת את תקינות הרחם שאין ציסטות או כל הריון עלום אחר. נראה לי די תמוהה השאלה שלך. אם עשית בדיקה שלילית מתי התחלת גונל , לפני הבדיקה אחרי הבדיקה , בהמלצה של מי? מאד תמוה

s h i r a 3 0

New member
הי בולה, גם אני חשבתי כך אבל זה

נכון רק בחלק מהפרוטוקולים. בפרוטוקול קצר עושים אולטראסאונד פעם ראשונה רק אחרי 5 ימים של גונל. אז באמת מה עושים? פעם קודמת שקיבלתי פרוטוקול קצר ביקשתי בדיקת הריון, אבל זה לא ניתן באופן סטנדרטי כחלק מהטיפול. ודרך אגב, מישהי יודעת למה זה כך? למה לא נותנים אולטראסאונד ביום שלישי למחזור כמו בפרוטוקול ארוך?

בולה101

New member
שירה לא יודעת מה להגיד

מה נותנים גונל לפני שמקבלים מחזור???? בכל מקרה אני יודעת שגונל מתחילים אחרי מחזור , לפעמים יום שלישי ולפעמים חמישי. אולי הכוונה היא לדיכוי. ואם כן אז דיכוי לדברי האחיות לא משפיעה על הריון והיה ואת לוקחת ביום ה 21 למחזור ובמקביל כבר נקלטת.. בכל מקרה אני עדין לא מבינה את השאלה

s h i r a 3 0

New member
בפרוטוקול קצר נותנים ביום השני של

המחזור דקה וביום השלישי מתחילים את הגונל (ראית איך הרווחתי ככה בקלות פטור של משהו כמו 10 ימי דקה
). בכל אופן, האולטראסאונד הראשון נעשה רק ביום השביעי של המחזור אחרי 5 ימים של גונל. והבעיה: לפעמים למרות ההריון יש דימום שנראה כמו מחזור רגיל. ובעצם הבעיה הזו לא קשורה לפרוטוקול קצר או ארוך, כי כשעושים אולטראסאונד ביום השלישי למחזור לא יראו בו הריון צעיר כי הוא עוד קטן מדי.

בולה101

New member
יפה. למדתי משהו חדש היום../images/Emo63.gif

מקווה שזה רק יהיה מבחינתי רק לידיעה ולא לשימוש

7נתי7

New member
אז ככה,למען הסדר הטוב...

את הגונל התחלתי ביום הרביעי של המחזור שכאילו הופיע ביום רביעי האחרון. אני אומרת כאילו כי הופיע כתם, לאחר שלקחתי ארגסט, ומאז חוץ מהכתמות לא היה דבר. כך החל גם ההריון שלי,שבו העוב ר הפסיק להתפתח בשבוע התשיעי. אני קצת בדילמה.אין לי את כל התופעות המוכרות בהריון,שהיו לי בפעם הקודמת. רק עייפות וריח מוזר עם הפרשה לא מוכרת. את בדיקת ההריון הביתית ערכתי בשבת,לפני התחלת הזריקות. אם עד מחר לא יהיה שינוי אתקשר לרופא,מה שממש לא בא לי. הוא לא ידידותי כל כך,אבל נכנסתי איתו להריון ואני פוחדת לשנות נוסחא מנצחת...

7נתי7

New member
אה,ועוד משהוא..

עשיתי אולטרסאונד ביום חמישי ולא ראו כלום,אך כך גם היה בפעם הקודמת. ההבדל הוא שאז היתי אמורה להיות בהפסקה מהטיפול שקדם לו ולכן אין לי נסיון בלקבל זריקות עם אופציית הריון

סיון01

New member
בטא בטא בטא!!!

וטוב שעה אחת קודם, בבקשה ממך! ושתחזרי אלינו עם בשורות טובות, שמעת?!

babywishing

New member
לא יודעת לענות לגבי הזריקה אבל...

באולטראסאונד שעשו לך ביום חמישי, לא ניתן לראות הריון באולטראסאונד מוקדם כל כך, אבל אפשר לראות מה עובי הרירית. אם הרירית היא 3 מ"מ - שזה העובי הנורמלי בזמן מחזור, אז את לא בהריון. תסתכלי בדף של האולטראסאונד, מה עובי הרירית. בהצלחה

7נתי7

New member
את האולטרסאונד עשיתי אצל הרופא

ואין לי את הדף. חבל,בפעם הבאה אדע לשאול מה עובי הרירית. מקווה שיענה בלי פרצוף תודה,למדתי משהוא

s h i r a 3 0

New member
הי נתי. מה עם בדיקת דם?

את יכולה לבקש אותה גם מרופא נשים של הקופה, לא חייבים את רופא הפוריות בשביל זה.

7נתי7

New member
בוקר טוב,כעצתכן מאתמול עשיתי בדיקת

דם הבוקר כשאני מרגישה מותשת פיסית ונפשית כאחד. מזל שלקחתי אתמול עבודה הביתה ואני יכולה להישאר בשקט בבית. לעבוד מהמיטה... טוב אולי אחרי איזה שנת בוקר טובה... אז תחזיקו לי אצבעות עד אחר הצהרים שתהיה בטא נפלאה האמת,אני לא יודעת הפעם לחשב באיזה שבוע אני צריכה להיות ומה הבטא הנדרשת לשמח אותי אבל כל בטא מעל 5 נדמה לי יש בה כדי לשמח לא? בשורות טובות לכולנו ובקרוב נתי

blessed

New member
איזה כיף לך שאת בבית ../images/Emo13.gif

מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית (לא יודעת לגבי הערכים שצריכים להיות)

שרון321

New member
מתפללת בשבילך

לדעתי, הריון זה בטא מעל 10. אבל לך, בכל מקרה, תהיה היום בטא הרבה יותר גבוהה.

bapi

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה