שאלה....

מולדת.

New member
שאלה....

בע"ה כמה ערבים יש בפורום? כמה זמן הוא פעיל? ולמה כל פעם שאני נכנסת לצ´אט(בעצם זה רק פעמיים) אין שם אנשים? אויש בעצם זה שלוש שאלות,טוב לא נורא יום טוב מולדת..

B.Shokor

New member
אהלן מולדת,

יש בפורום הרבה ערבים בנים ובנות בגילאים שונים, אך הבעייה שרובם לא משתתפים איתנו בשיחות מכיוון שאין להם כוח לכנס לדיונים ומעדיפים להגיב על דברים מסויימים במייל שלי ואחר כך אני מעלה אותו לפורום. האנשים הפעילים בפורום כרגע הם 4, שני בחורים ושתי בחורות. הפורום פעיל כמעט חצי שנה. יש אנשים שנכנסים לצ´ט דו-קיום שמדברים יחד (אך לא תמיד אפשר למצוא אותם, תנסי בשעות ה- 4,5 בבוקר). (אגב, כל הצ´טים של הפורומים כמעט ריקים, והם נועדו לאפשר למנהל לקיים מפגש און-ליין עם שאר הגולשים שלו - מתוכנן אחד בקרוב). אני מקווה שיכלתי לענות על השאלות שלך, אם יש עוד אשמח מאוד לשמוע ולענות עד אז שיהיה כל טוב

B.Shokor

New member
ועוד משהו,

בקרוב אמורים לפתוח בתפוז פורום ערבים, ולכן צפויה עלייה גדולה של ערבים לפורום שלנו ;).

מולדת.

New member
חצי שנה?

בע"ה חצי שנה??לא נמאס לכם להתווכח עם אותם אנשים כ"כ הרבה זמן(או שזה כבר לא אותם אנשים) ספרתי שלושה ערבים אתה אליאס ילדונת ערביה ו..... ומה הקשר בין פורום ערבים ליותר ערבים בפורום הזה? יום טוב מולדת.....

B.Shokor

New member
זה לא בדיוק אותם אנשים,

יש אלה שנשארו אותם אנשים ויש אלה שבאו חדשים לפורום הזה. ואם בכלל היו אותם אנשים, לא שמעת על שני בני-זוג שחיים יחד עשרות שנים? העיקר שהנושאים מתחלפים. לגבי הרביעית אני מקווה שתגלה את השם שלה לבד. בקשר לפורום ערבים שייפתח, האחוז הכי גדול שאמור להשתתף בפורום הוא ערבים ומן הראוי שיישתתפו בפורו דו-קיום. עוד שאלות? בשביל מה אני כאן? ;)

למעלה