שאלה...

שאלה...

רציתי לדעת אם יש לעברי אתר אינטרנט רשמי ואם כן אז מה הכתובת? תודה רבה. עברי המלך...

אני צריכה עזרה דחוף דחוף בבקשה..

אני פותחת הודעה גם כאן וגם בשרשור אוף כי בגללי הוא הצטמצם ואז אולי לא תיכנסו לשם וזה יהיה מבאס.. יש לי מחר מבחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום!!!!!!! אם למישהו יש חומר במחשב שהוא יוכל לשלוח לי לאי מייל על מלחמת העולם השניה ועל "הפיתרון הסופי" אם מישהו מכיר! תודה ובאמת תנסו לעזור לי כי אני על סף יאוש.... תוה רבה.

איזה מצחיק...

גם לי יש על זה מחר מבחן... אם את רוצה, האייסי שלי הוא 166704040, תרשמי לי מה בדיוק החומר ואני אסרוק לך את הסיכומים שלי...

תודה רבה...כבר מצאתי....

איך אין לי כוח להמשיך!!!!! מורי תחזקי אותי... תודה רבה לכן ... איך אתם ישנים...כולה יומיים לא הייתי פה...מה קורה לכם?

סיון(או סיוון?)

יש לך קול מדהים
אני דורש הופעה
וברוכה הבאה לצוות חברררר

mesh33

New member
טוב, מכל ההודעות הלא קשורות בפורום.

זו ללא ספק זוכה באוסקר (אוווו עוד קטגוריה, או שזה מאוחר מדיי?..) מי זו סיוון? מה הקשר לשרשור הקיים? מה הקשר לקול יפה ואולי תסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה צוות חבר????????

אם לא שמת לב התפתח פה שרשור

אוף שכזה כי אחת שאלה שאלה ואז אני רציתי שיעזרו לי (נראה לי שאני הולכת להיכשל שוב אבל שיהיה..) אבל רציתי שיראו את זה אז שמתי הודעה פה ולא בשרשור אוף שהצטמצם....ואז הוא הוסיף אוף משלו. זה הכל.

mesh33

New member
אה...... יצאתי חומוס....../images/Emo3.gif

למרות שאני עדיין אשמח לדעת מה הקטע עם צוות חבר......

A N I g M A

New member
אהמ אהמ אני סיוון

נייס טו מיט יו קשר לקול יפה - נועה ושלומי ביקשו שאני אשיר להם וזה בדיוק מה שעשיתי שלומי - יוווווווווו איך היה לי כיף היום היה כזה מצחיק! נועה - כנ"ל אנחנו צריכים להיפגש שוב! (ואז תראו את אישתי!!!) בקשר להופעה - לא מספיקה אחת?... ועוד משו - ניסיתי ממש ללמוד לאזרחות אבל זה לא הלך טוב. נראה לי שאני יודעת מספיק בשביל 80. לאב יוווווווווווווו :)))

mesh33

New member
שלום סיוון!!!!

אני משי ואני ממש מצטערת אם נשמעתי עצבנית ולא נחמדה, האמת שבאותם רגעים הייתי אכן עצבנית ולא נחמדה... אבל זה לא קורה לי הרבה!!! באמת!!!! אז נייס טו מיט יו טו ונתראה במפגש!

אעעעע!!!!! תעשי לי צבבב!!!../images/Emo99.gif

את מקסימה:] גם אני דורשת הופעה..במפגש!
אעעע ווו..הצללית לא יורדת לי:[[[ שלווווווווווווווווומי$^W#$^^##&#$#^$

אויש אויש איוש

היה על הפנים במבחן. איך היה לך???? ואיזה שאלות היו לך? אולי היה לנו אותו הדבר....

תודה רבה...

שעניתם לי על השאלה. ודרך אגב אני חדשה כאן ואני חולה מתה ומטורפת על עברי החמוד...

לשרשרשרשר

תנסי לא לפתוח הודעה חדשה כל פעם שבא לך לשתף אותנו במחשבותייך,כמו שאנחנו הגבנו היישר להודעה שלך,תנסי להגיב היישר להודעה שלנו.זה עוזר לפעילות התקינה של הפורום,ולבריאות תקינה של המנהל.לילהטוב.

A N I g M A

New member
נצל"ש... לא ידעתי איפה לכתוב

כדי שאני אוכל לבוא למפגש פורום אמא רוצה לעשות ביקורת... לבדוק את הפורום. אז זהו הודעתי אל תגידו שלא ידעתם!

למעלה