שאלה...

אני לא חושבת... לא עד כדי כך!

יש מצב שהם יביאו אומנים חולפים כאלה שיביאו להם בוכטות של כסף... ואם יש למארגנים טיפת שכל בראש הם יבינו שקהל היעד שלהם לא ממש בכיוון של פיקיות רוני ושאר דרעקים אני חושבת שהשנה יביאו גם את מומי לוי וסאבלימינעל והצל וכל אלה... כי הם מילאו את המקום שנה שעברה אבל לא להגזים... לא הפכנו את זה לזבל עצמאות זה אחד הפסטיבלים שאמורה להיות בהם מוזיקה איכותית של יוצרים איכותיים ואני מדגישה, יוצרים. אפשר להגדיר את רוני/פיקיות כיוצרים??? שיכתבו את השירים שלהם, שילחינו, שישירו באופן נורמלי (אולי שמישהו יתרום לפיקיות איזה שיעור פיתוח קול??? התחרשתי מהם) שיעשו משהו..... בקיצור לא באתי למתוח פה ביקורת (למרות שיצא לי) אני רק מקווה שרוק עצמאות לא יתדרדר!!! זה רוק(דים) עצמאות, לא מקיאים עצמאות....

l a d y b i r d

New member
בעע../images/Emo60.gif

כעקרון הפיקיות לפי מה שהבנתי כותבות לעצמן את השירים וגם מליחנות אותם.
אבל את באמת צודקת...... אני איתך

הגיוני שהן כותבות את השירים

בהתחשב בזה שהן מזעזעות וככה גם השירים שלהם..... זה לא מוזיקה זה זבל תסלחו לי

rm358

New member
מה רע אם יביאו את רוני והפיקיות?

חפיף, יש הרבה אמנים הם לא יזיקו זה יהיה גיוון מעניין

יומי3

New member
שיר לאבי כהן ז"ל

שמעתי ברדיו לפני כמה ימים את השיר של דיאליזה עם זמרת מדהימה שקוראים לה שני מאיו. השיר עצמו מדהים והביצוע גם הוא משגע ! מומלץ לשמוע והשיר ניתן להאזנה בפורום הבאhttp://www.tapuz.co.il/forums/main/viewmsg.asp?forum=347&msgid=28865574

Eyedan

New member
לדעתי...

משינה לא יופיעו ברוק עצמאות באמת יש להם קהל שונה מהקהל שמגיע לרוק עצמאות. גם הקהל של משינה רובו יותר מבוגר בדר"כ. אבל בכול זאת ברי סחרוף לא נראה לי 99% לטעמי שהוא לא יגיע להופיע שם לצערי הרב
בקשר לרוני והפיקיות...הפיקיות יהיה אפשר איכשהו לסבול אותן אבל רוני הזאת? באמת משנה לשנה זה מדרדר...

למעלה