שאלה...

raanana4ever

New member
שאלה...

מישהו יודע איזה להקות יופיעו ברוק עצמאות? אני יודע שזה עוד מלא זמן אבל בכל זאת אם מישהו יכול לעזורqqq

אני יכול לשער

אביב גפן,היהודים,דנה ברגר,ברי סחרוף,הדג נחש,בוטן מתוק,מוניקה סקס(אם הם יחזרו עד אז ואם לא קחי את שחר אבן-צור),עברי לידר,שייגעץ(בדרך לדיסק חדש אני בטוח שהם יופעו) נקווה שגם משינה

N a V e

New member
משינה זו ליגה אחרת

זה לא בדיוק הסיגנון של שאר הלהקות שציינת מבחינת כמות קהל ומבחינת יכולות במה,ולא סביר בכלל שיקחו חלק ברוק עצמאות.

גם אני חושבת!!

לא שווה להם להביא את משינה..-גם ככה בהופעות שלבהם האולמות מ-פ-ו-צ-צ-י-ם!! ושייגעצ גם לא נראה לי.. אבל כמו שכבר רשמתי..-יש להם עוד מעט הופעה בצוללת:)-היפ היפ הוראי!!!!!

בטח יהיו גם להקות "חימום" כאלה בין

לבין, כמו ששנה שעברה היה את חלוצי החלל וכל אלה....... אני בתקווה שהשנה לא יביאו את סאבלימינעל ולא נצטרך לסבול ים ערסים.....

McKoogel

New member
ברי?

ברי יהיה? בטח דניאל סלומון יתן שיר וחצי בהופעה של אביב נראה לכם שאולי אביב יהיה גם קצת בלאקפילד? אלוהים אם יביאו את רוני!!!! *פחיות בתיק כולם*

ברור שאביב יהיה... כמו תמיד הוא

יבוא בבוקר... חחח כמו שהוא עושה בצמח..... יש מצב לבלאקפילד! את רוני לא יביאו... אלא אם הם רוצים להבריח את כולם ולהפוך את ראשון לכנס של פקצות וערסים..... דניאל סלומון- אני בספק... יש מצב ברי- שכחי מזה... אני די בטוחה שלא

אני חושב הפוך../images/Emo3.gif

דווקא הם יביאו את רוני ואת הפיקיות בשביל למשוך יותר קהל.זה כבר קרה שנה שעברה אז למה לא השנה?,ושנה שעברה היה מפוצץ.

פאקק לא.. גם את זה להרוס?? מה עשינו

להם... שנה שעברה באמת היה מפוצץ אבל סאבלימינעל זה משו שעוד אפשר איכשהו לסבול לא להקשיב אבל שתקועות לך פקצות על עקבים מול הפרצוף (כמו שהיה ביהודים בהאנגר) זה קצת (הרבה) הורס.. את כל האווירה ורציני אם הם מביאים את פיקיות יזרקו שם בקבוקים.. והרבה

l a d y b i r d

New member
למה שיבואו אותן ?../images/Emo60.gif

זה רוק עצמאות! לא פרחות עצמאות.... סתם רציתי להגיב

S h A b i T

New member
צ'לומי צודק../images/Emo70.gif

תכינו את עצמכם להיפ-הופ/ראפ עצמאות יהיה קצת רוק.. אבל בקטנה אחח.. זה נהרס משנה לשנה

למעלה