שאלה

vitasia2003

New member
שאלה

אני רוצה שתלמידים שלומדים בביה"ס יענו לי כי יום פתוח זה לא דבר אמיתי. איך זה להתקבל וללמוד בטכני. האם זה קשה להתקבל? האם קשה ללמוד? האם כיף ללמוד?

Flash Button

New member
תראה

לכול אחד יש את הדעות שלו, יש אנשים שאוהבים ללמוד שם, יש אנשים שרואים את המקום ככלא עלי אדמות. בעיקרון להתקבל ממש לא קשה, אבל אל תקח את זה בזלזול מדיי. ללמוד - בערך, תלוי מה הרמה הלימודית שלך. כיף? לא כשאתה מסיים בארבע ומתחיל בשבע..אבל חפיף, הכול לטובה.

כמה תשובות...

מנקודת המבט האישית שלי, הטכני דווקא מקום לא רע אם לא מפריע לך המשטר הצבאי וכל מה שנגזר מכך... להתקבל זה לא כל כך קשה: תלמד למבחנים כמו שצריך, תתנהג טוב במיונים, ותתקבל. ללמוד שם זה קשה כמו בכל ביצפר רגיל, ואם קשה לך, תמיד יעזרו לך. אז אם הראש שלך בשמיים ואתה רואה את העתיד שלך בחיל האוויר, לך על זה. אבל חשוב שתחשוב טוב טוב אם זה המקום המתאים לך, כדי שלא סתם תתאכזב אחר כך.

shimonev

New member
לא קשה להתקבל

ללומד זה תלוי רק בך!!!!!!!!! שלוש שעות מתמטיקה זה כיף?? עשר שעות ביום זה כיף???

Prince Yoni

New member
welcomee

תראה.. להתקבל כמו שאמרו לך לא הכי קשה, המבחנים לא כל כך קשים, אבל אל תזלזל תחזור קצת על החומר וזהו. ללמוד בטכני בעקרון זה קשה כי יום הלימודים הוא ארוך מאוד, אבל אחד יכול להגיד לך שזה קל ואחד קשה.. אתה פשוט צריך להרגיש את זה בעצמך. ללמוד זה כיף?! חח בעיקרון כיף, יש הרבה צחוקים וסבבה. סופ"ש נעים! יוני

למעלה