שאלה

vitasia2003

New member
שאלה

שלום אני מסיים כיתה ח' השנה ואני רוצה לעבור לפנימייה. רציתי לברר על הפנימייה של חיל האוויר על המקצועות האם זה כיף וכו.

אחי ...

א) מצאת את המקום הלא נכון לישאול בו .. כי אני מבטיח לך שאם יענו לך אנשים אז יגידו לך דברים רק שלליים .. אני ממליץ לך את הדבר הכי טוב .. תבוא ליום פתוח ... תתרשם ממה שתתרשם .. ותחליט בעצמך .. הכי טוב ...

vitasia2003

New member
.

הייתי ביום פתוח היה מעניין אבל זה כמו בכל יום פתוח הם עושים את זה הכי טוב רק ביום פתוח אבל אני רוצה לדעת את המציאות איך הבי"ס באמת

כבר אין פנימייה

הפנימייה בחיפה נסגרת שנה הבאה ויהיה אפשרי להתקבל רק בתור אקסטרני לטכני או לשלוחות בתל-אביב ובהולץ.

שנה הבאה נפתחת שלוחה חדשה../images/Emo70.gif

במעלה אדומים..... וגם שם הבי"ס יהיה אקסטרני

llljn

New member
כנס

1.שלוחת ת"א היא הולץ. 2.קיימת עוד שלוחה בב"ש. 3.ת'טמבל.

llljn

New member
על אילו העלבות אתה מדבר?

יוני,מאחר ויש לך את השם הכי יפה בעולם(חחחחחחחחח
),אני אענה לך בכנות ולא בסרקאזם- 1. אדם שמדבר ללא בסיס וללא אמת לדבריו הוא פשוט אידיוט. לא ניסיתי להעליב או משהו כזה,פשוט להעמיד אותו בפני עובדה. 2.אני מבקש שלא תהפוך את הפורום לכלא צבאי,הספיקו לי הטפות המוסר והעובדה שרצו להעלות אותי לבירור משמעת משום שילד "חשב" שדחפתי אותו. אני לא זקוק לעוד שכאלה בפורום שאני מנסה להנות בו.

Prince Yoni

New member
תראה...

אני האחרון שלא נותן לכל אחד להגיד מה שיש לו... אבל אתה לא חייב להגיד לו טמבל... במיוחד לא בתקופת ביקורות של תפוז.

לא יפה...

אז התבלבלתי ורשמתי "ת"א והולץ" במקום ת"א ובאר שבע. זה עושה אותי לטמבל?

llljn

New member
לא אחי...

יוווו איך האנשים פה כבדים... צוחקים...

eliranamar

New member
בן אדם עזוב על תכנס למקומות חדשים..

זהירות..... זה מקום מסוכן בשם טכני אל תעשה שטות עדיף תחייה עכשיו כי אם תעשה חשבון אין לך זמן רק מגיל 60 70 אז תעשה מה שאתה חושב

למה להיות כזה שלילי?

אם הטכני לא מתאים לך אז אל תלמד בו ואל תנסה סתם להפחיד שוחרים פוטנציאליים. מה בדיוק מסוכן בטכני אם אפשר לשאול? אל תזרוק לאוויר סתם עובדות. תעמוד מאחורי מה שאתה אומר. סייג לחוכמה שתיקה. (או: יפה השתיקה לחכמים וקל וחומר לטפשים)

baliti

New member
בשנה הבאה לא תהיה-

מסגרת של פנימיה. אם אתה עולה לכתה ט' אז לא תשובץ במגמה מסויימת אלא תתרשם מכל התחומים ורק בסוף השנה תבחר, ותשובץ לכיתה י'. בהצלחה!

OutLawS

New member
לא שמעת על זה ...

ששנה הבאה לא יהיה פנימיה בטכני.?????????. יהיו רק לימודים אקסטרניים!!

zanybu

New member
תשובה

אחי פנימיה כבר לא יהיה בטכני של חייל האוויר אז תשכח

tisanim6

New member
אני יגיד לך דבר אחד ותחליט.

אחי למד בטכני ואמר לי שלא לבוא לא רציתי להקשיב לו ונשארתי שנה שניה כבר ורק עכשיו אני קולט איזו טעות עשיתי. אח שלי תקשיב לי ואל תהיה טמבל כמוני אל תרשם ותחסוך לעצמך הרבה- הרבה כאב ראש, הרבה עומת נפש והרבה הרבה סבל! מצד שני מחנכים אותך ואתה לומד ערכים ואני רציני. אחי שורה תחתונה רק אתה מחליט אם לבוא או לא, הצעה שלי אל תבוא. ד"א אם אתה עדין מתלבט תבוא למיונים ותראה איך זה!!! (מילה של חניך יועץ- dont come here man!!!)

למעלה