שאלה מה אני יכול ללמוד משהו בתחום היינות???? זה נורה מושך אותי התחןם?
נ נ ח ש ק New member 25/2/04 #1 שאלה מה אני יכול ללמוד משהו בתחום היינות???? זה נורה מושך אותי התחןם?
ס סניפטר New member 25/2/04 #2 בוא אני אתן לך שיעור ראשון יש 2 סוגים עיקריים של יין : 1. אדום 2. לבן מקווה שחידשתי לך את הבסיס ידידי הנחשק
בוא אני אתן לך שיעור ראשון יש 2 סוגים עיקריים של יין : 1. אדום 2. לבן מקווה שחידשתי לך את הבסיס ידידי הנחשק
M MEIMIS New member 25/2/04 #3 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif שיעור שני.... יש הרבה סוגים של ענבים
M marsala New member 25/2/04 #4 שיעור שלישי בא נלך ישר לשיעורי בית....לך קנה לך בקבוק יין מיקרי, שתה אותו ובא לספר לנו איך היה.. Mosh
שיעור שלישי בא נלך ישר לשיעורי בית....לך קנה לך בקבוק יין מיקרי, שתה אותו ובא לספר לנו איך היה.. Mosh
E egavish New member 25/2/04 #5 שיעור רביעי: יש גם יין מתוק, חצי יבש, יבש, ומוגז. ועוד דבר חייל- זכור ש"יין מחזק ת'_ _ _ ".
N n i v1 New member 25/2/04 #6 שיעור חמישי יין אדום לעולם יהיה יבש. יין לבן אפשר להשיג יבש וחצי יבש. היובש מעיד על כמות הסוכר ביין. יין פטישים של הצבא הוא לא יין. זה מיץ ענבים שהוסיפו לו אלכוהול
שיעור חמישי יין אדום לעולם יהיה יבש. יין לבן אפשר להשיג יבש וחצי יבש. היובש מעיד על כמות הסוכר ביין. יין פטישים של הצבא הוא לא יין. זה מיץ ענבים שהוסיפו לו אלכוהול
B bar wine New member 25/2/04 #7 שיעור שישי זהו שאין שעור שישי אחרי כל כך הרבה לימודים , יש לך יום חופש
M MEIMIS New member 26/2/04 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!!!!!!
O oehhe New member 26/2/04 #10 שיעור שבת יין ישמח לבב אנוש אם אתה עונה להגדרה (אנוש) ויש לך לב (משאבת דם) הנוזל הזה אמור לשמח אותך oehhe ספר לנו אם לא שמחת
שיעור שבת יין ישמח לבב אנוש אם אתה עונה להגדרה (אנוש) ויש לך לב (משאבת דם) הנוזל הזה אמור לשמח אותך oehhe ספר לנו אם לא שמחת
M marsala New member 26/2/04 #11 אכן ישמח לבב אנוש ... וכמו שאמר אריה אליאס (איך קראו לדמות שגילם אנ'לא זוכר) ...ואשה כמו חור בראש... Mosh,rosh,enosh
אכן ישמח לבב אנוש ... וכמו שאמר אריה אליאס (איך קראו לדמות שגילם אנ'לא זוכר) ...ואשה כמו חור בראש... Mosh,rosh,enosh
ר רעם 23 New member 27/2/04 #12 כמה אחוזי אלכוהול ליינות רוזה? האם ליינות קינוח (מתוקים) אותם אחוזי אלכוהול כמו ביינות יבשים וחצי יבשים, או שאין בכלל קשר?
כמה אחוזי אלכוהול ליינות רוזה? האם ליינות קינוח (מתוקים) אותם אחוזי אלכוהול כמו ביינות יבשים וחצי יבשים, או שאין בכלל קשר?
M marsala New member 27/2/04 #13 אין קשר בין אחוז האלכוהול לרמת הסוכר למרות שביין עם נגיד שמונה אחוז בלבד רוב הסכויים שהוא מתוק או חצי יבש Mosh
אין קשר בין אחוז האלכוהול לרמת הסוכר למרות שביין עם נגיד שמונה אחוז בלבד רוב הסכויים שהוא מתוק או חצי יבש Mosh
N night mistress New member 27/2/04 #14 ../images/Emo6.gif אויי הבטן../images/Emo70.gif אני רואה שהכנתם יום לימודים מלא.. ומה עם תוכניה לכל השבוע?
../images/Emo6.gif אויי הבטן../images/Emo70.gif אני רואה שהכנתם יום לימודים מלא.. ומה עם תוכניה לכל השבוע?