שאלה...

שאלה...

מה קורה לנשמה של הבנאדם כשהבנאדם נמצא במצב של "צמח"? סבתא שלי נמצאת במצב הזה חצי שנה כבר ונורא מעניין אותי אם באמת יש נשמה וכשהבנאדם מת היא עולה לעולם הבא מה קורה איתה בנתיים?

I am a freak

New member
לא ניסיתי לחשוב על זה אף פעם

לדעתי- הנפש עוד שם- פשוט הגוף לא מסוגל לתפקד. אני אנסה לברר דיעות ואמונות של אנשים לגבי זה. הצלחת לגרום לי להרהר, תודה
הפריק.

האספן

New member
נשמה

כל זמן שהיא נושמת היא חייה ויש בתוכה נשמה...לא משנה עם היא לא יכולה לזוז......

האספן

New member
תגובה

זה כבר לא קשור לפורום....או אולי כן.......תלוי איך מיסתכלים על זה.. היא שומעת?היא רואה?עם כן אז יכול להיות שהיא מבינה מה קורה,עם היא לא מבינה אז יש לה איזשהו בעיה במוח(טוב ברור שיש לה כי עם לא אז היא לא היית "צמח" נכון?)אני לא יודע ממש איך להסביר את זה...אני לא רופא...זה קשור יותר לרפואה,היא לא מתה(חס וחלילה..) היא חייה,אז זה לא קשור לפורום "רוחות והעולם הבא",כי היא לא רוח....והיא לא בעולם הבא,היא בעולם הזה,עם היא מבינה מה קורה מסביבה או לא...את צריכה לישאול את הרופא שמומחה בנושא הזה(של המוח)

DIEL

New member
אם זה מאוד מעניין אותך באופן כללי

הייתי ממליצה לך לקרא את הספר "מסע הנשמות" ו"גורלן של נשמות" הספרים הללו נתנו לי המון תשובות לשאלות שהיו לי והכל מנסיון של אנשים אחרים בטיפול בהיפנוזה. את לא תאמיני מה תמצאי שם. מדברים על הנשמה מהרגע המוות עד ללידה מחדש. מה קורה עם נשמה בכל זמן, גם כשאנחנו חיים גם במוות, מהי נשמה? מאיפה היא באה? אייך היא נכנסת לגוף ומתי? מתי וכמה פעמים בזמן החיים הנשמה בוחרת לעזוב את הגוף לזמן מוגבל ולשוב אליו,(לא מוות) מדברים על מוות קליני וגם על מצב של צמח. מאוד ממליצה לך.

DIEL

New member
כן ד"ר מייקל ניוטון

ספרים מעולים, מומלץ מאוד!!

למעלה