שאלה??

orel06

New member
שאלה??

לכל המומחיות מכאן שאלה : בשבוע שעבר קיבלתי זריקות ( גונל F ) מהיום ה5 לווסת עד היום ה10 במינון של אמפולה אחת ליום. עשיתי בבוקר אולטסאונד ובידקת דם( היום ה 10) , ועדיין אין משהו להאחז בו באופק. האחות התקשרה מהקופה וביקשה ממני לעלות להזרקות של 1.5 ביום. מה זה אומר?? איך עושים את זה??
תודה מראש על התשובות הנפלאות שלכן

לגבי הגונל F

אני לא זוכרת איך זה מגיע?. אם זה רגיל בתוך אמפולה אז את מזריקה 1 ואח"כ מהאמפולה השניה רק חצי ואם זה מגיע מוכן בתוך מזרק אז פשוטו כמשמעו 1 ו- 1/2 מקווה שעזרתי בהצלחה

orel06

New member
לילך??

האחות דיברה על " למהול במים"....???
אני צריכה להגיע לשם היום( להדרכה אצל האחיות, אבל עדיין לא כל כך ברור לי הנושא. עד היום הזרקתי אמפולה אחת ליום: שני בקבוקים: אחד נוזל ואחד אבקה.

מה מים, איזה מים???????????????

אף פעם לא שמעתי דבר כזה מה פתאום? את היית מערבבת 1 אמפולה אבקה עם 1 אמפולה נוזל (אולי לנוזל היא קוראת "מים") אז את החצי את מערבבת אותו הדבר אבל מזריקה רק חצי מזרק

orel06

New member
כן , כנראה

שהיא התכוונה לנוזל... היא אבל אמרה מפורשות מים- טוב אני יקשיב טוב טוב בערב.. ואם היא אמרה 1.5 ...אז מה עושים עם חצי מהחומר שנשאר באמפולה? וסליחה על השאלות קידבק--פשוט אין לי משוג קלוש וכל הנושא הזה התחיל לי כסינית גמורה ( וסינית יותר קל לי לתרגם)

תכלת 30

New member
פשוט ביותר

קודם כל מכינים את 2 האמפולות הראשונות (חומר ממיס + אבקה) מוציאים חצי מהכמות לאמפולה הריקה (זאת ששברת - שבמידה ואת מרגישה שהוצאת יותר מידי ניתן לשאוב עוד) מכינים עוד כמות של גונל (ממיס + גונל) ומזריקים . בהצלחה

בולה101

New member
1.5 גונל

אז ככה. כשאני מזריקה 2 אמפולות גונל אני מוהלת אותן עם מדלל (מים) אחד. וזה בהמלצת האחות. כדי להזריק 1 וחצי גונל התהליך הוא כזה: א. שברי 2 אמפולות גונל + אמפולה אחת מדלל ב. שאבי את המים מהמדלל. ג. הזריקי את המים לאמפולה הראשונה של הגונל ותמהלי. שאבי את כל הכמות למזרק (שימי לב למידת הכמות שבמזרק ע"פ הקווים). ד. רוקני חצי מהחומר שנמצא במזרק לפח ( כרגע נשארה לך חצי אמפולה גונל מהולה במזרק) ה. הזריקי את החומר שנשאר במזרק (חצי אמפולה) אל אבקת הגונל השנייה שהכנת וערבבי. ו. שאבי את החומר חזרה למזרק ועכשיו יש לך מזרק מוכן להזרקה עם 1 וחצי גונל בהצלחה

נועם@בת

New member
התחלת עם מינון מינימלי

וזהיר, מאחר ולא היתה תגובה מעלים לך את המינון (את פוליציסטית?). הנה הסברים לאיך להזריק 1.5 גונל עם מינימום נוזל. (הנוזל המדלל הוא מים פיסיולוגיים). נועם

לנועם ולבנות המנוסות

בכל מקום אני שואלת אותה שאלה ומקבלת תשובות שונות אז חשבתי לעצמי מי כמוכן יכול לעזור לי: כוריגון 13/2 בשעה 22:40 הזרעה ב15/2 בשעה 15:00 לא קיבלתי כוריגון פעם נוספת האם מחר ב-25/2 אפשר לעשות בדיקת דם, שזה 12 יום לאחר כוריגון, אם לא אז באיזה תאריך. מתה מלחץ חייבת לדעת אין כמוכן

נועם@בת

New member
לדעתי זה גבולי

הביוץ היה ב15 בערך, ולכן ה25 זה 10 ימים אחרי ביוץ הבטא יכולה להיות קטנה מידי. שווה לחכות עוד יום יומיים לקבל תשובה מהימנה. בהצלחה נועם

למעלה