אני מאוד מתלבט בין Rg570EX לבין RG2020X יש הבדלים גדולים בין השתיים?! ואגב....כמה תעלה לס פול סטנדרט בארה"ב באירופה? ו-SG סטנדרט? ווויז אמרת קודם שזה לא בעיה לברר מה המחירים בארה"ב.....אז דרך איפה אני יכול לברר?
הגוף של ה570 זה זה אמריקאן באסווד ושל ה2020 זה מהגוני יש ל2020 פיקאפ פיאצו שנותן הדמיה של גיטרה אקוסטית והוא מותקן בגשר ואם מדברים על גשר גם הגשר שונה כי ב570 זה LO PRO וב2020 זה EDGE הצוואר גם שונה ל570 הצוואר יותר דק והמחיר בהתאם...ה2020 תהייה יותר יקרה בקשר לבירור מחירים בארה"ב כנס לWww.music123.com חפש מה שתרצה וסתכל על ה list price
ל-2020X יש Lo-Pro Edge, ול-570 יש Edge. אבל ל-570EX יש גם Lo-Pro, ואם אתה כבר קונה 570, עדיף את הדגם השני... לדעתי הגשר יותר נוח בגלל הפרופיל הנמוך שלו, אבל שני הגשרים נחשבים לטובים מאוד מבחינת עבודה ורמת חומרים. ובקשר לפיקאפ פיאזו... זהו פיקאפ אקוסטי שמורכב על הגיטרה החשמלית, והוא נותן סאונד ממש אקוסטי. וזה דבר מעולה... הנה דף מסוליד רוק שמסביר בהרחבה... ובקשר למחירים: List price, Retail price הם מחירים של היצרנים. החנויות עצמן מוכרות בהרבה פחות.... משהו כמו 2/3 מהמחיר שהם מראים שם. אתה תראה כבר לבד... wiz
RG2020X לוקחת בגדול !!! זה דגם פרסטיג´, פיקאפ פיאזו בגשר, צוואר שעבר שיוף מקצועי... אין בכלל מה להשוות ל-570. בקשר לגיבסון,אני יודע שלס פול סטנדרט עולה בארה"ב משהו כמו 1600 דולר, וש-SG סטנדרט עולה בערך 1300 דולר. תיכנס לאתר הזה למשל, ותוכל לראות מחירים בארה"ב... לרוב מחירי הרחוב קרובים מאוד (זהים כמעט) למחיר שבאתרים, וככה תדע כמה עולה גיטרה בארה"ב. בקשר לאירופה - אין לי מושג... wiz
מעניינת אותך האפשרות של הפיאזו, ואתה רוצה נטו גיטרה חשמלית, אז עדיף לך ה-3120. הפיקאפים הם פיקאפים מעולים של דימרציו, הגשר מעולה, הצוואר... ובכלל, הגיטרה שווה בטירוף. אני ממליץ לך עליה.
לתת לך כתובות של חנויות שוות (בעיקר בניו יורק) הייתי שם לפני איזה חודש וחצי, יש שם אחלה חנויות של מוסיקה. רשת חנויות אחת טובה נקראת SamAsh יש לה 30 סניפים בכל רחבי ארה"ב, אני אישית קניתי את הYAMAHA אקוסטית מוגברת 12 מיתרים AP-X 9 ב350$ פשוט מחיר מציאה!!! יש חנויות יותר זולות (לא תמיד) כמו Manny´s Music ו Guitar Center תהיה איתי בקשר אם אתה מעוניין, אבל כמו שאמרתי, רק בעיר ניו יורק אולי גם במדינות אחרות. ביי, שבוע טוב
יש לנו חברים קרובים קרובים שחיים בארה"ב ובניו יורק....אז אני יכול לברר מחירים בכייף.....בגלל זה אבא שלי ביקש ממני שאני אכתוב לו כמה דגמים שאני מעוניין לדעת כמה הם עולים ואולי לרכוש אותם... בכל מקרה.....אם יש לך איי סי קיו אז תרשום
79389858 או לאי מייל [email protected] תודה לך מאוד מאוד! (עזרת לי בכל מקרה אפילו אם לא ניצור קשר...) מתן
נ.ב עד כמה שאני יודע אין מכס מארה"ב... האמת אני כמעט בטוח בזה