שאלה...

שאלה...

אני חדש פה ויש לי שאלה... אם כל אחד יכול לבצע קסמים וזה פשוט ולא צורך שינם של אימונים אז למה לא משתמשים בזה? משהו בזה לא נשמע לי הגיוני...

nepthys

New member
אתה מתכוון,

למה זה לא דבר פופוליסטי ונורמלי? פשוט כי אנשים בד"כ נרתעים מלהתעסק עם משהו שאין עליו כל כך הרבה אור והבנה - במיוחד לפי התפישות של הכישוף לפי שהדתות המונותאיסטיות יצרו - לפיהן כל עוסק בכישוף גורלו מר, ושזהו "משחק באש"..

resputin

New member
חחח...

לפי ההודעה השיטחית והטיפשית הזאת רואים שאתה חדש, אבל בגלל שהפצרת את זה אני אהיה נחמד, פחות או יותר, לא כל אחד יכול לבצע "קסמים" - "קסמים" זה להעביר שקל מיד אחת לשניה ולשות להטוטים עם מפות צבעוניות, חומד זה פורום של מאגיה דהיינו כישוף ולא להטוטי שרלטנים למניהם,זה לא פשוט, תאמין לי, ואימון גורם לשלמות, כי כל דבר הכי קטן יכול לגרום לתוצאות הרסניות, מה שלא נשמע לך הגיוני הוא הגורם, ועצם העובדה לבורות שלך בעסק הזה, הנקרא מאגיה ולא "קסם" וכאן ידידי טעותך, ולפני שג´סטין יסכול אותך באבנים <חכה, עדיין מוקדם> תבין, תפנים ותלמד להזהר בלשונך בפורום, מפני... טעויות גסות אלו <נ.ב. מכיוון שנפטי אובססיבית, אל תזכיר את המילה פריקים..>

nepthys

New member
רספוטין!

אני כל כך כל כך מאוכזבת ממך! הייתי בטוחה שאתה מאלו עם השכל הישר ובלי ההתחכמויות, ותראה מה גיליתי! אני לא מצאתי שומדבר שטחי בהודעה שלו - השאלה "למה הדתות הגדולות בעולם מנסות להדחיק את הכישוף?" היא שאלה שעד היום אנשים רבים, רמים ממני וממך גם ביחד, מנסים לענות עליה. הוא לא ניסח את השאלה בצורה מעליבה כלשהי, הוא לא השוויץ בבגדים שלו כמוך, והוא התנהג בצורה מושלמת. מה לעזאזל קרה לך? אז בבקשה ממך, פעם הבאה אל תוציא את העצבים שלך על מישהו מהפורום. ואני מתכוונת לזה, כי באמת אין לי מושג מה קפץ עלייך.

למה להדחיק?

למה באמת מדחיקים הה? מפחד.ממשהו שלא נוח לנו איתו. תחשבו על זה אני איש כנסיה/רב גדול ומגניב וככוווולם עושים מה שאני אומר להם וסוגדים לי ומפחדים מהידע המדהים שלי ומכל מה שהם לא יודעים <ולכן למשל הם חייבים לעשות מה שאני אומר להם לשלם לי כשאני אומר להם ולהרגיש נחותים עלובים ואבודים כשאני אומר להם> אז למה לי לתת להם ללמוד משהו שיתן להם הרגשה של כח,הרגשה שהם יכולים לשלוט בחייהם בעצמם,בלי שהם צריכים אותי? *אור הצפוןיוצאת מהמשבר זהות* <לא קפץ עליו שום דבר,זה חלק מאישיותו הכובשת>

Justin Angel

New member
מה אתה מפגר?!

אני מצפה לכזאת התנהגות מאנשים חדשים לפורום וממני, אבל בטח לא ממך! הוןא סה"כ השתמש במינוח לא נכון וזאת הפעם הראשונה שלך! אני באופן אישי בעד להלקות אותך בשערי העיר! אבל נפט´יס יחסית רחמנית אז יש סיכוי שנבחר בתלישת צפורניים.

shabaz

New member
אהלן מרעיד

מה המצב? פחחחח תביאו כבר את כל חברי הפורום (חוץ מאלון..שבטח לא יבוא) מקווה שתלך בדר...אויש עזבו הקיצר בהצלחה שבז

למעלה