שאלה מה שלום כם
D d r a g o n g i r l New member 22/2/04 #5 שאלה יותר טובה../images/Emo19.gif למה אתה פותח בשביל זה הודעה חדשה?
F falon New member 23/2/04 #8 אני מכיר אבל רק כי ראיתי אותו בטלויזיה, הוא לPS ואין לי ולפי מה שראיתי הוא מגניב! הוא בסיגנון RPG, תפקידים. ואני מת על משחקי תפקידים!
אני מכיר אבל רק כי ראיתי אותו בטלויזיה, הוא לPS ואין לי ולפי מה שראיתי הוא מגניב! הוא בסיגנון RPG, תפקידים. ואני מת על משחקי תפקידים!
M Matrix man New member 23/2/04 #9 אני מכיר סיימתי את המשחק פעמיים זה המשחק הכי יפה שיש לפס2 ושיחקתי בו איזה 90 שעות משחק שולט, ממליץ לכולם, אולי בהתחלה זה נראה תינוקי אבל זה המשחק הכי יפה שיש!!! כן אבל מה המשחק הזה קשור לדיביזי?
אני מכיר סיימתי את המשחק פעמיים זה המשחק הכי יפה שיש לפס2 ושיחקתי בו איזה 90 שעות משחק שולט, ממליץ לכולם, אולי בהתחלה זה נראה תינוקי אבל זה המשחק הכי יפה שיש!!! כן אבל מה המשחק הזה קשור לדיביזי?
O OFIRB9 New member 23/2/04 #10 אני מכירה, משחק ענק מצפה ל2, אני בכלל חולה על הסדרות של סקוורסופט (פיינל פאנטאסי X2 כבר בדרך אליי....)
אני מכירה, משחק ענק מצפה ל2, אני בכלל חולה על הסדרות של סקוורסופט (פיינל פאנטאסי X2 כבר בדרך אליי....)
O OFIRB9 New member 25/2/04 #14 >< כיף לי אני הראשונה בארץ שיש לה תמשחק פיינל פאנטאסי X2 (הוא הגיע אתמול בחבילה) הוא יגיע לארץ רק עוד חודש! ^^
>< כיף לי אני הראשונה בארץ שיש לה תמשחק פיינל פאנטאסי X2 (הוא הגיע אתמול בחבילה) הוא יגיע לארץ רק עוד חודש! ^^