שאלה

טרבלסי

New member
שאלה

מה אתם חושבים ע טננבוים? בטח איזה שמאלני אחד , אם לא היה לו מה להסתיר הוא לא היה סותם תפה כל כך הרבה זמן.!! אני לא מבין למה שיחררו את כל הרוצחים בישביל האיש הזה, היו צריכים להשאיר אותו שם, או אם כבר החזירו אותו הוא צריך לקבל מאסר עולם

Roobie

New member
../images/Emo151.gif

תשאל את ראש-הממשלה שלך למה שיחררו את כל הרוצחים בשביל ה"שמאלני אחד" הזה... אידיוט

MS6

New member
תגיד מה הקשר?

מה אם הוא שמאלני הוא לא ישראלי? מה שאתה אומר זה שטויות. אבל יש סיבה אחרת למה לא היה כדאי לשחרר אותו. הבנאדם חלאה שעשה עיסקאות עם ארגון טרור זאת הייתה טעות מרה לשחרר כ"כ הרבה מחבלים בשבילו, וכן הוא צריך לשבת בכלא.. והרבה!

Roobie

New member
אני מניח (ומקוה) שזה לא היה אליי..

תשים לב לאן אתה משרשר

נראה לי שיש פה בעיה..

הרבה יותר גדולה!! חודשים לפני חילופי השבויים, הילכו איימים על כולנו: "עקרו לו את כל השיניים, הוא עבר עינויים, חייו בסכנה!!" ה"טננבאום" שחזר מהשבי הוא יותר בריא ובמצב גופני יותר טוב ממחצית העם בישראל. ואני שואל: מה היה החיפזון להחזיר אותו במחיר כזה נוראי? לה לא נחפזו באותה מידה עם רון ארד וחטופי סולטאן יעקוב?? וגופתו של בכיר המרגלים שלנו, אלי כוהן?? מישהו חושב עליו ועל משפחתו?? ואם נזכור שהחלאה טננבואים נסע להרוויח כסף קל, גרם נזק בל יתואר לבטחון המדינה ומעל לכל משטה בחוקריו, בשב"כ ובעצם בכל עם ישראל, אז באמת היתה זו שטות בלתי הפיכה להחזירו.

דעתי בעניין

היה צריך להחזיר את טננבאום. עכשיו תפתח חקירה ואם טננבאום יומר לנו מה המידע שהוא מסר לערבים אולי עוד נוכל לתקן את הנזק שהוא עשה. בכל מקרה, מגיע לו מאסר עולם על כך שהוא מסר מידע לאויב.

למעלה