שאלה

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שאלה

אבל מי שעונה עליה הוא גאון: מי שינה את העתיד טראנקס או סל? ומה גרם לדר גירו ליצור עוד אנדרואידים כמו 19 ו16 חוץ מאנדרואידים 18 19 ואת סל אותם הוא יצר בעתיד? תודה

ashkeloni

New member
שניהם שינו את העתיד

ולשאלה השניה: מה? בעתיד, יש את אנדרואידים 17 ו18- דר' גרו יצר אותם כדי שסל יוכל לספוג אותם ולהפוך ליישות המושלמת... 19 ו16- לא היו בעתיד, (לפחות לא הראו אותם) ואני לא יודע למה

Piccolo

New member
הייתי בטוח

שהיה לזה תשובה... ושהיה גם תשובה ללמה האנדרואידים 17 ו 18 היו חזקים יותר בהווה מאשר אלה מהעתיד של טראנקס.. כלומר, איך טראנקס או סל שינו את העבר בכך שזה השפיע על העוצמה שלהם.

bebi vegeta1

New member
אתה תוהה או שאתה שואל למה יש

שם כי אני בקושי ראיתי פרק אחד שם

Piccolo

New member
אני דיי שואל

למעשה על העניין הזה.. אני פשוט זוכר שכן היתה תשובה לזה.. אולי אני טועה כי מזמן לא ראיתי.. התשובה הכי הגיונית שקיבלתי בימים האחרונים על זה היתה שבעצם בגלל שטראנקס שינה את העבר עם גוקו, זה השפיע על האנדרואידים ועל היווצרותו של 19, 16 וסל וגם עוצמתם של 17 ו 18 שעלו.. כל זה השתנה בגלל שטראנקס חזר להביא לגוקו את התרופה. איך זה השתנה בדיוק? אין הסבר. פשוט הוחלט שזה מה שקרה.. אם למישהו יש תשובה יותר נורמלית והגיונית מזו אני אשמח לדעת.. :<

bebi vegeta1

New member
יש תיאוריה מדעית שקוראים לה

תיאורית הפרפר שגורסת כי לכל דבר בעולם יש לו השלכה לפי התיאוריה הזו גם נפנוך הכנפיים של הפרפר יכול לגרום לצונאמי או הוריקן במקום אחר אז אם אקירה לקח את התיאוריה הזו(תיאוריה שתוקעים שכל סרט\סדרה שקשורים לחזרה בזמן) אז עצם הגעתו של טראנקס לזמן של הסדרה שינתה המון וגם העובדה שהתרופה שלא אמורה הייתה להיות שינתה משהו יכול להיות שפשוט זה שוב תיאורית הפרפר שרגילים לתקוע בכל דבר אגב איך שזה השתנה? פרט קטן אבל קקרוטו חלה במחלת לב יותר מאוחר ממה שטראנקס אמר למרות שלדעתי כן היה בזמן שלו 19 ו20-ד"ר ג'לו הוא פשוט היה קטן ויכול להיות שהוא פשוט לא ידע על קיומם
אגב אל תחפש הגיון באנימות\מנגות עד עכשיו לא ראיתי אף אחד שיכול להוציא KI ולפוצץ אפילו משהו קטן או מישהו עם זנב של קוף או חרמן אחולבלוע שחיי כ"כ הרבה זמן ממממ בעצם יו הפנר הוא כזה אבל הבנת למה אני מתכוון...אני מקווה עם ניסוחים כמו שלי זה לא תמיד קורה:p

Piccolo

New member
לא נכון

בסרט של חזרה לעתיד למשל שזה אחד הסרטים שהכי מתעסק עם הזמן הראו שכל מה שהם משנים בעצמם משנה את העתיד. ולא משנה דברים שלא קשורים.. אז אי אפשר להגיד שזה על הרוב.. בעניין האנימות, גם פה יצא לי לראות סדרות שכאשר משנים את העבר אז השינוי הולך באופן ישיר למה ששונה ולא דברים שלא קשורים.. אז אי אפשר להשוות לאחרים.. יש מצב שזו התאוריה שלו.. או שאולי סתם התחשק לו להוסיף ולשנות קצת דמויות כדי שזה יותר יתאים לעלילה וככה התירוץ של "תאוריית הפרפר" נכנס פה לתוקף
טוב זה לא משנה.. אפשר או לקבל את תאוריית הפרפר או שסתם לקבל שסידרו את זה ככה.. תשובה ברורה כמו למשל - "גוקו הבריא בגלל השינוי שטראנקס הביא לו תרופא.." לא תיהיה בעניין האנדוריאידים אני מניח.. נו מילא.. זה כבר שייך לעבר.. או בעצם לעתיד.. o_O;

bebi vegeta1

New member
מממ אם אני זוכר נכון את בחזרה

לעתיד(עם מייקל ג'י פוקס נכון?) אז היה כמה פעמים שהיו שינויים בקו הזמן ודווקא אני זוכר כל מיני ספרים\סדרות ובעיקר סרטים פשוט כבר מדע בדיוני כבר זמן רב לא מעניין אותי לכן אני לא יכול להצביע על מס' סרטים אז זכית מחת הספק
הקיצר כמו שאמרתי אל תחפש היגיון באנימות במיוחד לא של טוריאמה ד"ר שלומפר(בתרגום חופשי:p) הייתה גם מוזרה ולא הגיונית אבל רוב הדמויות שיש בDb/Z קיימות שם אז לחובבי DBZ זה דבר שצריך לראות...

Piccolo

New member
נו אבל כל

שהיה שונה בחזרה לעתיד ממה שקרה, בא *עם* סיבה מדוייקת לכך. כל שינוי התרחש ממשהו ספציפי מסויים. שום דבר לא קרה סתם ככה כדי לעשות את העלילה ליותר מעניינת ובלי קשר להוסיף דמויות חדשות. זה שיש חורים בעלילה ודברים לא הגיונים בסיפור של עצמם, זה משהו אחר. אבל אפילו באנימות יש היגיון מסויים. לבוא ולהגיד לא לחפש היגיון זה סתם "אני לא יודע" במילים אחרות.... תמיד יש היגיון יחסי.. בכל סידרה.. אלא אם זו קומדיה או משהו כזה.. אם לא ראית את זה עד עכשיו כנראה שלא ראית מספיק אנימות או שפשוט לא הבנת ממש.. אני כנראה אדבוק בעניין שפשוט ליוצר התחשק לעשות את זה יותר מעניין

bebi vegeta1

New member
"אני לא יודע" במילים אחרות....

חחח אף אחד לא יודע חוץ מבן אדם אחד-אקירה טוריאמה אני נתתי סיבה יעני תיאורית הפרפר זה תשובה אבל להגיד שאני יודע או בטוח בזה אין לי מושג...(אתה עכשיו רואה שאני לא יודע אני יכול להגיד אין לי תסביכים כאלה יש מספיק אחרים
)

למעלה