שאלה

פומיקי5

New member
שאלה

יש לי חדר קצת מוזר, יש בו קיר אחד בצבע תכלת, ו-2 קירות ירוקים (אחד עם עננים צבעוניים ושמש) . כל הזמן אני מרגישה צורך לשנות , משהו לא נוח לי יש חלון שפונה צפונה . בקיר הסמוך לו , ארון קיר גדול שתופס את כל הקיר , בקיר שממול הארון יש מדף לכל האורך ,החלון מול הדלת , מיטה שמשנה את מיקומה מדיי חודשיים (משו פשוט לא מסתדר לי) ומראה קצת שבורה ללא מסגרת שעומדת שעונה על הקיר וגם משתנה מפעם לפעם אני לא מצליחה לגבש נוסחה קבועה ומיקום קבוע לדברים , תחושה ארעית כזאת . זה חדר שאני חייה בו כמעט כל חיי. עם הפסקות . אני בת 24 , גרה עם ההורים ודווקא החדר שלי מרגיש לי הכי פחות נוח . מה עושים<? אם תוכלי לייעץ איפה כדאי לשים את מיטה,מראה,אולי צבע קירות ...החדר גם קר מאוד יש בו 2 קירות חיצוניים,אין תחושת נוחות , המיטה היא למעשה מזרון של פוטון שמונח ישירות על הריצפה ( זאת בעיה ??) זהו אשמח לתשובה ,תודה

שלום פומיקי

החדר קר כי הוא צפוני וגם צבוע בצבע קר - תכלת. מראה שבורה לא מומלץ שתהיה בבית בכלל. שינה על הרצפה חוסמת זרימת אנרגיה תקינה במשך הלילה - לא מומלץ. האם בארון יש פריטים שאינם שלך? האם יש בחדר עצמו דברים שאינם שלך או שמזכירים לך דברים שקרו בעבר לך או למשפחתך? חדרים שבהם ארונות תופהים קיר שלם הם חדרים שיש בהם חסימה אנרגטית. מה שאת קוראת "לא נוח" סיבתו נעוצה בחוסר איזון שיש בחדר זה. הציורים על הקיר לא מתאימים לך.הם ילדותיים בשבילך. מבקשת להעלות תרשים/שרטוט של החדר.

פומיקי5

New member
טוב , אז ככה

כן, זה היה דיי קולע,הארון אכן מלא בשטויות של אבא שלי מימי המנדט ( ואין שום מקום אחר לאפסן אותם ..או להעיף אותם מהבית(זאת לא אופציה ) ויש שם גם המון בגדים שלא שלי ....זה אכן ארון דיי מעצבן אבל אין מצב כ"כ להיפתר ממנו. אין לי יותר מידי משאבים לעשות שינויים דרסטיים כ"כ ואני גם דיי רוצה לעבור משם....זה רק עיניין של זמן...השאלה היא מה כן אפשר לעשות - אם לצבוע את הקיר - באיזה צבע ? (העננים דווקא צויירו לא מזמן ואיתם דווקא אין לי כ"כ בעיה ) כדאי לצבוע את כל החדר באותו צבע ? ( אני גם לומדת אומנות יש צבע שמעודד יצירתיות יותר מאחרים..?) אין לי כ"כ אפשרות להעלות תרשים - מדף קטן--------------------------------- - ח ל ו ן א -מ - - -ד מיטה - - -ף ר - - - - - ו - א - - - - ר - - - - ו ן - - - - ך א - - ר - - - ו - - - - ן - - - -------------------------ד ל ת -------- ...טוב ניסיתי ואיפה כדאי לשים את המיטה , תודה וסליחה על הבלאגן

פומיקי5

New member
שוב שלום ותודה- שכחתי לומר

וגם תיקון קטן. זה לא יצא כמו שתכננתי , החדר לא צר וארוך הוא יותר מרובע עם נטייה מלבנית קלה, לא קטן , אבל לא נוח לארגון . מה עושים ? תאריך לידה אולי ?15.8.79 תודה ויום מצויין

sidi

New member
היי

על סמך השרטוט שלך את צריכה בהחלט לחזק את הצד האומנותי
מה שכן זה היה יצירתי מאוד
עכשיו נהיה רציניים
את באה ואומרת שאת רוצה לשנות אבל מצד שני את אומרת שאת לא יכולה לעשות כלום, קצתת בעייתי לא?
בכל אופן הנה כמה טיפים שלי. נתחיל מזה שתעיפי את המראה השבורה ותתלי מראה שלימה. נמשיך בלהעיף דברים ישנים כמו בגדים ושאר חפצים שלא בשימוש (גם של אבא שלך, אני בטוח שיש לך יכולת שכנוע) (את חייבת לפנות דברים מהארון הוא חוסם אותך חבל"ז) החדר עמוס ובגלל זה גם באה גם ההרגשה של עומס, כבדות וחוסר רצון להיות במקום כי פשוט אין שם מקום בשבילך. לגבי צבעים, אני חושב שדווקא גוונים של כחול וירוק כן יכולים להתאים לך. לגבי העננים זה נראה לי נותן קצת הרגשה של ריחוף לא? מבחינת סידור החדר, תשתדלי לשבת כך שאת יכולה לראות את הדלת בזוית העין. אביבה? יש הערות?

למעלה